3.6.2024 | Svátek má Tamara


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Chládek 2.6.2011 0:04

Narval bych je všechny do michelinky

tahat pneumatiky, k***y jedny intelektuálský....

By mě zajímalo kolik takových Krummbolců si tenhle stát vydržuje. Asi hodně, protože mají čas na svý plky a drobný šarvátky a nenávisti.....

J. Vích 30.5.2011 23:50

že se nestydíte

Krummholz. Vaše osobní problémy a nesnášenlivost jako objektivní zájem o národní instituci? Knížák opravdu nebyl tím co vy nazýváte "odborník", byl a je  to ješita, který jde za svým cílem, člověk s názorem a uměleckým projevem, který se ani mě většinou nelíbil, ale byl to a je to ( dosud nezesnul) osobnost, odvážný chlap, co nese svou kůži na trh a zbaběle nepoštěkává , když vycití příležitost. To, co tam nyní nainstaloval ten největší Odborník, co vyměnil zubní vrtačku za ministerskou kariéru a Vám jak je vidět nevadí na to jsemteď zvědav. 

O. Kadlec 1.6.2011 1:13

Re: že se nestydíte

Knížák byl pro milovníka umění jako šéf NG neúnosný, asi jako seriál Zpívá celá rodina pro ucho muzikanta. Bylo to hrozně dlouhý, ale snad konečně v létě bude pryč. Jestli v něčem NG prospěl to nevím. Jak dalece jí uškodil to vím. Ale hlavně byl žábou na prameni, udělal z galerie surrealistickou poušť. Uf - hlavně ať je konečně pryč!

V. Dosoudil 30.5.2011 21:13

Souhlas

S článkem souhlasím. Přehledně a výstižně napsáno.

M. Procházka 30.5.2011 20:04

Byl či nebyl?

Kdybyste pane Krummholz nekecal,to by bylo produktivní.Každý neuznaný umělec (?)se snažil a snaží házet co nejvíce špíny na Knížáka.Stejně vám to ale nepomůže k uznání,jenom skutečná tvořivá práce,dřina a skutečné schopnosti.

S. Ševeček 30.5.2011 9:37

Krummholz, jdou

do háje s těma španělskejma rytmama, prosím.

Kunshystoriku, šlápl na palec, šlápl?