7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vrata 17.12.2008 3:01

Re: ...skutecne dojemny...

Vážený pane, Vy asi budete rasista, když nechápete romskou kulturu a umění. I paní guvernérka měla slzu v oku a ráda je v Kanadě přivítá.

canuck 17.12.2008 2:23

...skutecne dojemny...

...i ja jsem zaslzel....ale zatim si je tam nechte, sem do Kanady at nepospichaji zatim........az zacnou makat a prestat krast, a uklizet po sobe, nebudou mit problemy...tak dalece je mi to jasny i na tu dalku.......

....a nedelejte si moc iluzi, pani guvernerova zase tak velikou moc nema....nejak mam dojem, ze vznikla jakasi opticka iluze.....

Jakub S. 17.12.2008 1:43

Paráda. Krásně se odvděčují státu, který do nich měsíčně investuje bez protihodnoty miliony...

Tak ať si je tam, proboha, ty chudáčky břuchaté, celé dny hulící a popíjející, včetně (ne)školních dětiček, honem vezme!

JanaB 17.12.2008 1:38

To je zase keců

Koukám že Vlasta Horváth asi už není považován za příslušníka oné menšiny nebo že by mu zakázali vystupovat v televizi? Že oni mu hlasy do Superstar posílali jen obyvatelé cikánských ghet?:-D Nebo že by ho superstar udělali ty hnusný bílý rasisti? Gipsy.cz asi taky nebudou cikáni - i když oni asi opravdu s tou svoločí nechtějí  mít nic společného, hlavně ten jejich frontman je hnusnej rasista - když chce, aby cikáni makali ;-D

kirast 17.12.2008 0:27

V Janově už prý má byt ombutsman JUDr. Motejl,

možná by tam měli přidělit byt i kanadské guvernérce a když to takhle bude pokračovat, brzy bude z Janova prestižní čtvrť.

Jenda 17.12.2008 0:12

Koukam jedno voko nezustalo suchy

jenom doufam, ze mlademu černošskému hudebníku s dredy neopomeli pripomenout, ze dotycna je jeste pod zakonem.

Ovsem rad bych dotycnym uplakanym chudakum pripomel, ze gheta nevytvari samospravy ale sami ubozi utlacovani. Tim jak se chovaji a tim ze svym chovanim vyhani puvodni obyvatele domu a sidlist, kteri meli tu smulu, ze byli multikulturne obohaceni.

Az se ti vasi chudaci budou chovas slusne tak se nebudou mit ceho bat. A vubec, Pecinka, co takhle jit radsi makat? Prace smrdi co?