6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

KULTURA: Brněnská Sofiina volba

Moravská metropole si prožívá svoji Sofiinu volbu. Chce-li dosáhnout na evropské peníze pro revitalizaci městské kanalizace, musí sama zašátrat hluboko v kapse, což neznamená nic jiného než šetření, kde se dá.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Řehák 25.10.2011 13:48

realita?

jedná se spíše o moravskou, než o českou realitu. Morava není v Čechách a pro Českou republiku není náležitý přívlastek "český", ale spíše českorepublikový.

J. Schwarz 22.10.2011 19:23

Jakékoli dotace

komukoli jsou lumpárna a okradení někoho jiného. Kdo chce do divadla, ať si zaplatí vstupenku a kdo se chce živit jako herec,  nechť si vystačí s tím, co jsou mu schopni dát jeho diváci. "Neziskovky" protestující  proti snižovaní dotací! Fraška! Ať se ti šašci živí něčím, za co jim někdo jiný dobrovolně zaplatí. Kde jsou všichni ti dobráci, co by se hubou rozdali? Tady je jejich parketa. Ať financují ty velepotřebné "neziskovky" a panstvo z neziskovek nechť se pobaví s oněmi dobráky, kolik jsou ochotni na jejich aktivity dát - ze svého. To se to "bojuje" ruku v ruce - o cizí prachy. Dobrodinci by je rozdávali a "neziskaři" utráceli. A všem se z pórů řine ulepená ušlechtilost a pocit jakési těžko pochopitelné nadřazenosti.

E. Heusinger 23.10.2011 10:58

Vy jste tak hloupý

až to tříská o zem. Zřejmě pro Vás je vrcholem kultury nekonečný seriál na Nově.