22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

KONCERT: Jon Anderson v Brně? – Yes!

Na který koncert jít, chce-li fanoušek skupiny Yes tuto přední světovou legendu art-rocku shlédnout? Otázka zdánlivě nesmyslná, přece na koncert Yes, který měl být v Praze 5.5.2020, ale kvůli covidu byl přesunut na rok 2021, ze stejných a pak už i jiných důvodů posléze na 2022, 2023 a nejnověji na 2024.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
T. Pudil 14.8.2023 16:31

Do svych 16ti let jsem byl skalnim fanouskem Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Led Zeppelin a jim podobnym. Pak mi jednou, kdyz jsem doma marodil s chripkou, moje holka a budouci manzelka prinesla to skvele album Close to the edge a ja byl na nekolik let absolutnim fandou Yes. Pak jsem ale graduoval ke King Crimson a ti mi dodnes, a to je mi 64let a ano jsem s tou holkou uz vic nez 43 let, pripadaji jako ta nejskvelejsi kapela. A souhlasim s nazorem, ze texty Yes jsou oriskem. Takovym, ktery se neda rozlousknout. Proste blbosti, ale muzika dobra. Ten Steve Howe a Rick Wakeman a Bill Bruford !!! Nekolikrat jsem byl na jejich koncertu a skoro vzdycky skvele. Az ne jeden v Salemu v Oregonu, kde poradatele porad tlumili zvuk, aby to nebylo prilis nahlas. A pred lety jsem byl v Praze a Yes a King Crimson hrali ve stejny den. Takova blbost. Samozrejme jsem sel na Crimsony nebot ten genius Robert Fripp proste caruje.Jo a skladbu od Yes " And you and I" nam s moji holkou hrali na svatbe.

P. Princ 14.8.2023 15:33

Texty Yes toť překladatelský oříšek.

P. Šrubař 14.8.2023 8:52

Skladbu Siberian Khatru z alba Close To The Edge brzy po jeho vydání jednou hráli dokonce i v československém rozhlase. Od té doby si značím, kolikrát jsem kterou desku poslouchal. CTTE suverénně vede, dodnes jsem je slyšel už 244 krát a pořád toho nemám dost V

L. Žaloudek 14.8.2023 6:35

Tohle album vyšlo i v Supraphonu, kdysi jsem ho měl...