26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

KNIHA: Moc a nemoc médií V.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Černý 8.5.2006 18:35

Dotaz

Zajímal by mně názor pana Žantovského na ovlivňování medií vlastníkem. Např. německé skupině MAFRA patří v ČR deníky MFDNES a LIDOVKY a mám silný pocit při jejich čtení že píší zejména politické články velmi shodně až bych řekl že jim takové psaní vlastníci "doporučují". Také deníky BOHEMIA jsou vlastněny u nás německými majiteli. Je to pro nezávislost těchto novin relevantní, nebo ne. Děkuji za případný názor.

Sch.glosátor 8.5.2006 17:37

Tuze nečtivé. Lapidárněji a výstižněji by to nešlo ?

Jan 8.5.2006 10:51

PRO SROVNÁNÍ: 2006.05.07. - 13:05: Vystoupení předsedy a volebního lídra politické strany Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET Petra C

PRO SROVNÁNÍ: 2006.05.07. - 13:05: Vystoupení předsedy a volebního lídra politické strany Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET  Petra Cibulky v televizním předvolebním diskusním poředu "Otázky Václava Moravce 2.část" při obhajobě volebního programu švýcarské a americké PŘÍMÉ demokracie "NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!!" je k disposici na Internetu na:

http://www.ct24.cz/vysilani/?id=106458&datum=2006-05-07&porad=

www.andele-svetla.cz 8.5.2006 8:50

Média jsou pouze DOKONALÝM NÁSTROJEM LŽI a PODVODNÉ MANIPULACE.

Média jsou pouze DOKONALÝM NÁSTROJEM LŽI a PODVODNÉ MANIPULACE. Doufám, že už loutkolidé dálkově ovládaní vlnami z Temných světů přijdou na svůj nedobrý stav, probudí se, a začnou NA SOBĚ pracovat OTEVÍRÁNÍM DUCHOVNÍHO SRDCE. Pak nebudou už tyto ovládací hrubovibrační média z pekel, ale štestí, radost, láska a kvalitní život v NEBI.Více na našem webu(místo jména)-v MENU-ovládací programy

V našich zemích jsou to noviny, časopisy, televize a rozhlas, kde je řádově z 80 % celého rozsahu zlo a násilí (včetně boje o peníze – majetek).

Jura 8.5.2006 10:23

Re: Média jsou pouze DOKONALÝM NÁSTROJEM LŽI a PODVODNÉ MANIPULACE.

Jedno z medii je internet, kde je těch lží a podvodů je spousta. Nevím proč zrovna sem chodíte hledat štěstí, radost,  lásku. a kvalitní život.. Jsem vzbuzený a dokonce jsem Vás prokoukl. Necfe si své štěstí, lásku, radost a kvalitní život. Já se budu řídit vlastním rozumem. Nepotřebuji, aby někdo mi vykládal co je štěstí, protože sám poznám kdy jsem šťastný. Příspěvek je pěkný a pokouší se velmi fundovaně vysvětlit jaký vliv a jakou zodpovědnost mají media při utváření veřejného mínění. Pozapomenul ovšem na zpětnou vazbu a to jaký vliv má veřejné mínění na media. Teprve ve společnosti, kde je zaručena svoboda slova je tento vliv mnohem menší. 

Sch.glosátor 8.5.2006 17:41

Ale nepoznáš.

Jen koupě výrobku NAŠÍ firmy  (církve, strany...) Tě učiní opravdu šťastným. Před tím jsi nemohl být šťatným. To nenbylo pravé štěstí. Jen s NAŠÍM výrobkem poznáš to pravé štěstí a smysl života :-)))