3.5.2024 | Svátek má Alexej


Diskuse k článku

KNIHA: Mladistvým vlkodlakem a vylupovačem hrobek

Nedávno mi nakladatelství NAVA vydalo stosedmdesátistránkovou publikaci Byl jsem mladistvým vykradačem hrobů a ona je zrovna příklad matení titulem. I když je to název metaforický, mohl jsem příběh zrovna tak pojmenovat Lázně Kynžvart a okolí - beletrizovaný průvodce. To jsem ale neudělal. A jak rukopis spatřil světlo světa?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Rybnická 11.2.2023 12:39

Pane autore, chápu Vaše nadšení pro Kynžvart. Poprvé jsem jej navštívila po 89 už jako paní ve středním věku. I já jsem tenkrát byla překvapena, jak znevážlivě bylo po léta zacházeno s historickými památkami nejvyššího významu nadto v překrásne kajině. - a to už byl myslím trochu zcivilizován. A na ten bolševník vzpomínám s hrůzou. Jak je možné nechat krajinu tak zdevastovat. Moc Vám držím palce abyste své vzpomínky sdělil co nejvíce občanům.

I. Fencl 11.2.2023 16:39

děkuji!!

L. Písařík 11.2.2023 10:31

Knihy již nekupuji, protože je nemám místo kam je dát a když knihu jednou mám, tak se s ní nerad loučím. Ale v pokročilém věku docela rád čtu knihy elektronické, písmo si zvětším podle potřeby, jen si musím zapsat, na které stránce jsem skončil. A zabírají jen minimum místa, to byste nevěřili, kolik se jich vejde na jednu malou flešku.:-)