4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

INTERNET: Sbohem, Klondike

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jirka původní 25.9.2006 21:17

jenom odkaz na

heslo N pes na Wikipedii http://cs.wikipedia.org/wiki/Neviditeln%C3%BD_pes

jak jsem jednomu nejmenovanému slíbil.

Melein 25.9.2006 21:17

Re: tududumtum

Tak sbohem a šáteček, i slzu utřu...:-P

Zuzana W 25.9.2006 21:15

Re: Jako:

Sorry, stala se chybka, dvakrát je to neúmyslně.

Zuzana W 25.9.2006 21:13

Jako:

"Aféra tzv. "mizejících příspěvků" začala tím, že se několik pravidelných návštěvníků a přispěvatelů diskusních fór pod úvodníkem a pod články Neviditelného psa rozhodlo, že se nemusí bavit s plebsem, to je se zbytkem psího společenství. Cítili potřebu si vzájemně dokazovat svou morální převahu nad davem nevědomých. "

Článek je o tom, co je otištěno výše. Žádnou zmínku, že autorovi jde v první řadě o odstranění vulgárních příspěvku, tam nenajdete, Jako, i kdybyste na hledání měla času celé moře. Možná tlumočíte autorův názor, který jste se od něj dověděla v soukromí, sem však nic takového nenapsal. Vy dobře víte a sama jste se toho účastnila, že pod úvodníkem se debatovalo o receptech, o dětech, o stavbách a rekonstrukcích příbytku, o restitucích, autech, a s výjimkou debat o občanství a restitucích, které někomu vadily silné, to ostatní nikomu nevadilo. Webového prostoru se tím tlacháním - mimo téma - zabralo nekonečné množství.

Pan Haas kritizuje u lidí z Klondiku hlavně to, že na 'ukradení' drahého webového prostoru neměli právo. A že tak činilo spousta jeho přátel a pribuznnych - o tom mlčí.

Zuzana W 25.9.2006 21:11

Jako:

"Aféra tzv. "mizejících příspěvků" začala tím, že se několik pravidelných návštěvníků a přispěvatelů diskusních fór pod úvodníkem a pod články Neviditelného psa rozhodlo, že se nemusí bavit s plebsem, to je se zbytkem psího společenství. Cítili potřebu si vzájemně dokazovat svou morální převahu nad davem nevědomých. "

Článek je o tom, co je otištěno výše. Žádnou zmínku, že autorovi jde v první řadě o odstranění vulgárních příspěvku, tam nenajdete, Jako, i kdybyste na hledání měla času celé moře. Možná tlumočíte autorův názor, který jste se od něj dověděla v soukromí, sem však nic takového nenapsal. Vy dobře víte,  a sama jste se toho účastnila, že pod úvodníkem se debatovalo o receptech, o dětech, o stavbách a rekonstrukcích příbytku, o restitucích, autech, a s výjimkou debat o občanství a restitucích, které někomu vadily moc, to ostatní nikomu nevadilo. Webového prostoru se tím tlacháním - mimo téma - zabralo nekonečné množství.

Pan Haas kritizuje lidi z Klondike hlavně proto, že na 'ukradení' drahého webového prostoru neměli právo. A že tak činila dlouhou dobu spousta jeho přátel a pribuznych - o tom mlčí.

Alex Juchelka 25.9.2006 21:08

Re: Re: Byť se Vám to nemusí zdát, ale jde mu o to taky a nejvíc

R^

Marie Dubanová 25.9.2006 21:06

Re: Re: dovolte, prosím... paní Marie,

no to máte sice pravdu, ale nezávazné "klábosení" s kamarádkou, je jedna věc ale hledáte li nějaké informace a nebo zaujme li Vás nějaký článek a je li k němu i zajímavá diskuze, a do "toho Vám vpadne",(dle mě) banda ignorantů s názorem na úspěchy místního fotbalového klubu,  či jiná, ale stejně tak nesouvisející témata, tak to tedy mě omluvte, ale to bych "vymazala" rovněž;

Mellein 25.9.2006 20:54

Re: To je zajímavé...

R^

divana 25.9.2006 20:53

Re: chcete říct, že na pavouky chodí pravičáci?

na pavouky tedy opravdu nechodím. ale i kdybych chodila, mohlo by to být důkazem, že jsem levičák? mě to celé přijde, že ač ze začátku celkem logické a proto ani ne tak překvapující zrušení diskuze na "klondiku" se zvrhlo v jakousi čistku kde koho. a aby to někteří líp pochopili, nevím jestli jen náhodou se to hodilo, že levičáci. a tím se tedy JÁ cítím opravdu dotčená. a naopak. to, že se pokládám rozhodně za pravicově smýšlející, mi přece nebrání, abych o jiných věcech než o politice nemohla s levičáky diskutovat. to by mi pak obráceně připomínalo zešílivšího paroubka. kde jsou ty časy, kdy jsem mu zvešela dávala jména šibal, G6, a podobně. dnes se při něm jen otřesu. snad to tak zůstane jen u něho (bolševiky úplně vyjímám).

rich 25.9.2006 20:50

Re: Byť se Vám to nemusí zdát, ale jde mu o to taky a nejvíc

Tak o tom prosím nezačínejte.

rich 25.9.2006 20:49

Re: chcete říct, že na pavouky chodí pravičáci?

Ale tady snad nejde o pavouky? Nebo neumím číst? Soukromý blog přece pan autor článku zakázat nemůže, i kdyby se mu 100x nelíbil.

Jaka 25.9.2006 20:40

Byť se Vám to nemusí zdát, ale jde mu o to taky a nejvíc

nemám čas hledat, mám návštěvu

Jaka 25.9.2006 20:38

chcete říct, že na pavouky chodí pravičáci?

Mellein 25.9.2006 20:31

Re: A neměl by Neviditelný pes akci Klondajk

R^

jumbo 25.9.2006 20:28

Re: pro JG Paška

Jenže kdo tu "širokou emerickou svobodu slova" zaplatí? Soukromý web? Má financovat uchovávání vešrovánek a mnohonásobné přání východu i západu slunce na svých serverech?!? Mám pocit, že zaměňujete svobodu a sobectví.

M. Zima 25.9.2006 20:27

Holky, reaguji moc pozdě,

omlouvám se, ale mě se Vaše příspěvky také líbily.

STEM 25.9.2006 20:26

Re: Re: je mi z toho smutno

A zdá se, že i webmaster projevil svou moudrost a mnozí z vyškrtnutých už sem zase smí.

Neni pravda, chodíme zde pod jinou než banovanou IP, to pro pořádek, pravda je ,že už povolili diskusi a nemažou to jak diví, viz víkend

Mellein 25.9.2006 20:24

Re: Re: no konecne nejaka poradna informace

Nevím sice o Klondike víc, na NP se vyskytuji ažod jara letošního roku, ale jsem udivena pokřikem. I mě byly umazány příspěvky, ačkoli nebyly vulgární, rasisitcké a teď honem si nevzpomenu na to jaké jetě. Velmi mě to udivilo, tak jsem si dala pauzu. Podotýkám, že žádné jiné upozornění jsme nedostala, ale nadále mi byl zamítnut přístup na web, Po otázkách na cenzuru, se opět objevily nesmyslné odkazy. Mám NP ráda, i přes ty excesy některých přispěvovatelů. Proč tedy admin vymaával jako zběsilý i běžné reakce na článek. Opět připomínám, že o nějakém plevelení jsem neměla tušení! Podle mého názoru je věcí provozovatele, jak si ošetří diskuse. Pokud je nechce vůbec, může je zarazit, ale pokud jsou stanovena pravidla tak, jak byly dosud, jeví se mi práce admina jako cenzura a to nemůže nikdo popřít!:-/

jumbo 25.9.2006 20:22

Re: Re: Re: Re: Re: Podívejte se sem... vidíte tam stejně jako já ten rasismus a reklamu?

Aneb kdo nejde s "Klondajčany", jde proti nim. Rv Tak se vyčleňte ještě více a přestaňte tu obhajovat neobhajitelné. Internet a jeho svoboda - kapitola sama pro sebe. Svoboda závislá na počtu serverového prostoru. Ten prostor musí někdo zaplatit, aby ho někdo jiný pro sebe škodolibě uzurpoval na úkor ostatních, kteří původní účel a zřejmou náplň konkrétního webu respektují. Svoboda je odpovědnost, ne bezuzdnost.

quetzal 25.9.2006 20:20

Re: je mi z toho smutno

máte pravdu - moudrost musí projevit obě strany. Myslím, že komentátoři už dost značnou moudrost projevili, protože diskuse níže je poměrně civilizovaná.

A zdá se, že i webmaster projevil svou moudrost a mnozí z vyškrtnutých už sem zase smí.

Jen trocha pachuti zůstala, že vůbec k takovéto diskusi muselo dojít. Ale nejlepší bude  toto faux pas webmasterovi nepřipomínat. Ale nezapomenout. Protože jak někdo moudrý pravil: "Ten, kdo zapomene na svou historii, je odsouzen ji opakovat."

nebe 25.9.2006 20:06

je mi z toho smutno

Samozřejmě, že se orientuji v této hádce "jen zhruba". Ale je mi jasné, že se tu hádají docela inteligentní a slušní lidé (na obou stranách). Bohužel (na obou stranách) chybí vůle udělat krok nebo dva k sobě, aby se "mohlo jít" zase po jedné cestě. jak se pak můžeme divit našim politikům, že se nedomluví, když se nedomluvíme ani my?

A nepište mi odpovědi proč "končíte" a nebo na druhé straně "proč máte právo na mazání příspěvků". Pište odpovědi pouze ve smyslu - "kroků k sobě", protože tam už nestačí jen inteligence a slušnost, ale je nutno zapojit i MOUDROST, EMPATII K DRUHÉMU A POKORU.

A já věřím, že to vše ve vás je.

STEM 25.9.2006 20:04

Re: STEME, máte dole odpověď a prosím, přemýšlejte o ní !

ok, vy taky:-)

STEM 25.9.2006 20:04

Re: STEME - je to s Vámi nahnuté !

Šumaváku, příliš podezíráte, časem se na Klondike dostala i jeho žena nick vám neprozradím, ale věřte tomu, válku nastartovalo až to, že po výmazu Klondike se spontánně dva dny skákalo z článku na článek, pokaždé s nějakou výzvou či posměškem k Adminovi, ten to vzal osobně zabanoval asi pět IP, mezi nimi třeba Mislead, za tu se pak vzal pV a už to šlo po Kajanovsku-spontánně, jedna strana tlačila , druhá zakazovala a mazala, nehledejte v tom záměr, ani úmysl, že si chtěli něco vyzkoušet, pravdu máte, že za zedníka ruku do ohně nedám, ale radil tam baře dost odborně, rozhodně je levičák nikoliv provokatér, čtěte u Fausta

quetzal 25.9.2006 20:02

Re: dovolte, prosím... paní Marie,

zkuste si to někdy nahrát, až budete  klábosit s kamarádkou. S překvapením zjistíte, že semelete všechno možné a nemožné. A takhle se klábosilo i tady naPsu.

quetzal 25.9.2006 19:59

Re: Re: Pane Haasi

a Homelessi, debata je silná pokud je svobodná. Pokud hostitel sezve debatu a v půlce začne vyhazovat hosty, kteří s ním nesouhlasí, tak v první řadě neměl zvát lidi, aby si u něj popovídali. :-/

quetzal 25.9.2006 19:57

pro JG Paška

Musím se přiznat, že Váš postoj nechápu - vy přece musíte vědět v čem je emerická demokracie veliká - v tom, že se unese i velice široce pojatou svobodu slova. ... a na Psu existovala svoboda dost podobná - která teď skončila ve psí. A to je vážně smutný konec.

Šumavák 25.9.2006 19:53

STEME, máte dole odpověď a prosím, přemýšlejte o ní !

Béda, medvěd nepsí 25.9.2006 19:45

Re: člen Řádu Psích hulvátů

Už na odchodu. Já jen tak ironizuju a sarkazuju. Ovšem, nezasloužím si to, abych za svoji dnešní psavou nebyl vyloučen z psího klubu. Cítím to jako nespravedlnost. :-)

Zuzana W 25.9.2006 19:44

Re: Paní Dubanová,

"Každopádně jde v první řadě o vulgární příspěvky, ty bych mazala taky, jen jak odfiltrovat ty, kteří urážejí bez vulgarismů "

Jako, prosím, můžete tu ocitovat z článku pana Haase, že mu 'jde v první řadě o vulgární příspěvky'?

Halladin, 25.9.2006 19:42

člen Řádu Psích hulvátů

Béďo, nezoufej, třeba Tě velmistr Zírálek pasuje :-)