3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jakub 7.8.2009 8:43

Veronina bratra jsem prehledl

No Courtney asi nebyl Veronin bratr ;-), Rad ctu kritiky a rad si podle nich vybiram filmy, jen ocekavam, ze v nich nebudou nepresnosti. Pripoustim ze tato drobna nepresnost nema zadny vliv na celkovy popis vyzneni filmu

Alena Prokopová 8.8.2009 8:41

Re: Veronina bratra jsem prehledl

Aha, nojo, omlouvám se. Viděla jsem ten film už poněkud dávno a nějak se mi to množství postav popletlo. Díky za upozornění. No, ono to ten význam vlastně trochu mění, protože drtivá  většina lidí, které dvojice navštíví, souvisí s Veronou. Pak se přehodí výhybka u těch společných přátel a končí to hrdinovým bratrem.

tich@dohoda 6.8.2009 18:42

:-)

rad vas ctu pani Prokopova, podle seriozni kritiky se da DVD koupit vcelku s minimalnim rizikem. Vase kritiky mi pripadaji seriozni a napsane se znalosti a profesnim nadsenim/zapalem . Dekuji :-)

Mhm 6.8.2009 21:43

Re: :-)

Pridam se - prijemna a prehledna recenze ! R^:-)

Alena Prokopová 8.8.2009 8:38

Re: :-)

Děkuju za pochvaly :-). Ale nehodnoťte jen recenzi a mazejte se na něco podívat do kina! Recenze - byť negativní - je přece především vábničkou pro potenciální diváky.

lucinapes 6.8.2009 10:45

romantická tragikomedie

je patvar, který přesně zapadá do moderních uměleckých tendencí - HLAVNĚ NIC HEZKÉHO! - o krásném ani nemluvě. Pisoár jako vrcholné umělecké dílo je uctíván málem sto let, ale běžný občan upřednostňuje jeho praktickou stránku. Neberte mi líbezné pohádky Pretty woman nebo Overboard, o komediálních westernech nemluvě - Support your local sheriff atd.. S romantickou tragikomedií jděte k šípku, tragikomedií máme u nás až příliš, hlavně v politice.

Jakub S. 6.8.2009 21:44

Re: romantická tragikomedie

A on vám je někdo bere - ? Odkaz na ten pisoár je vůbec z jiné mísy, víte. A romantické tragikomedie se občas točí už dáávno, aniž se jim třeba tak říká. Někomu, dost lidem asi něco říkají, ne? A najednou můstek k naší politice - no právě proto, že je nepovedených a neromantických crazy tragedií neúrekom, tak je fajn si na pořádnou udělat čas v TV či v kině. A zotavíte se od politiky. A nemusíte na ni dokonce nějakou dobu vůbec myslet, jak je tomu, zdá se, právě u vás - !!