27.5.2024 | Svátek má Valdemar


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sch.glosátor 23.7.2007 17:13

Copak je rasismus, pokud jeden obdivuje třeba olympijského vítěze a neshledává nic obdivuhodného na obecním opilci?

Ano, je. Pokud tím obecním opilcem je příslušník "diskriminované menšiny". Ti se smějí jen chválit, nikili kritizovat.  Pokud jde o  Židy a Cikány jako "diskriminované menšiny", vynikne podstata problému. Židé mají komplexní a úspěšný civilizační koncept, který je významným základem Euroamerické civilizace. Jak je ověřono každodenní praxí, jedni z pouště dokáží udělat ráj, druzí z ráje poušť. To je pravidlo, na kterém individuální výjimky nic nezmění. Dokud Cikáni nepřijmou podobný koncept,  nebudou podle něho žít po generace a vylučovat ty, kteří se mu nepodřídí, budou neúspěšní i nadále. To ostatně platí i o nás ostatních.

Sch.glosátor 23.7.2007 17:00

Sice ze židovskych rodin pocházeli, sami však byli ateisté. Ano, v tom je podstata věci.

Právě oni Židé - vykořenění, frustrovaní  a proto militantní odpadlíci od víry, jsou aktivními rozbíječi hodnot euroamerické civilizace. Právě oni vykuchali víru svých předků a ze sociálního konceptu vytvořili nové náboženství bez boha. Komunismus. Když se jim to nezdařilo, napírají své pošetilé reformátorské snahy jiným směrem. Svého boha opustili a jiného dosud nenašli a ve svém přičinlivém tápání za sebou nechávají spoušť.

Sch.glosátor 23.7.2007 16:40

Izraelské zákony v porovnání s Chamurabiho zákoníkem byly rozumnější a spravedlivější.

Nejen, že trestaly výlučně pachatele, ale odlišovaly úmysl a nedbalost.

Jarda 23.7.2007 16:23

Re: Re: hmm, to desatero, co nám dali ... tak nevím

Bylo by primitivni ocekavat od dusevnich prostacku jako racek pochopeni Desatera bozich prikazani.

Jarda 23.7.2007 16:16

Re: Článek je milý, ale proč se stále rozlišuje a generalizuje

Zidovska hovada prinesla bolsevizmus a vyvrazdila? Bolsevtsti vudcove (Lenin,Trockij,Zinovjev,Lamenev a jini) sice ze zidovskych rodin pochazeli, sami vsak byli ateiste. Systematicke vrazdeni zavedl az soudruh Stalin a ten byl nepochybne antisemita, soude podle systematickeho vyvrazdeni osob zidovskeho puvodu z puvodniho Leninova vedeni. Nakonec pri akci "Nepritel ve strane" Slansky a spol. bylo demonstrativne zdurazneno "ziddovskeho puvodu" i kdyz tito se sami za neznabohy meli.

jk 23.7.2007 15:53

Re: Basen Petra Bezruce:

 Co tým chcéš řécť, šumná děvucho?

jk 23.7.2007 15:51

Re: Článek je milý, ale proč se stále rozlišuje a generalizuje

  Svatopluku, jestli od Židů nebo od Sumerů, ono to vyjde na stejno, neboť původ Židů spočívá v tom, že jejich praotec Abrahám (s početnou rodinou a čeledí) opustil SUMERSKÉ město Ur.

jk 23.7.2007 15:48

Re: To byl jeho ruský otec, který rodinné jméno změnil z Wachsmann na Voskovec . . .

  Voskovcův otec byl vážně z Ruska? No vida, to jsem netušil, na základě toho německy znějícího příjmení by mně to nenapadlo.  Ale vlastně, vždyť už od Petra Velikého zvali carové do Ruska Němce, z nichž mnozí už tam zůstali, takže to zase nic tak překvapivého není.

Pert 23.7.2007 15:34

Re: Kdyby ale neexistovali Židé...

Nebyl by ani Ježíš, že?

Alfred 23.7.2007 15:28

Re: Josino, no řekněte sama, není krásné, jak s námi, daňovými poplatníky ČR, krásně zametli soudruzi Lauder a Vladimír Mojsejevič Železný ?

láčete, Mejlo, na špatném hrobě. Železnému sežrali jeho "intelektuální komerční televizi" češi a nežidi. Když v rozporu se svým návrhem zahájil vysílání klasické komerce - kdo nekonal? Totéž v bleděmodrém s Romy. Nadáváme na ně jak parazitují, kradou, vybydlují domy... Copak mají v parlamentu většinu? Donutili nás? Ne. To my jsme ti volové. Děláme si to sami. Nikdo nás nenutí chovat se jako idioti.

sigi 23.7.2007 15:16

Re: Článek je milý, ale proč se stále rozlišuje a generalizuje

Račte si pozorně přečíst: Proč mít Židy rád? Nejde o imperativ, ale o otázku. Proč ne? Nikdo vám tu lásku nevnucuje.V y jste asi navyklý na donucovací systémy. A kdepak by se na světě vzalo 70 milionů potomků židovských matek? Pravý žid je pouze ten, kdo se narodil židovské matce. Tečka. Položidé se nepočítají... Desatero je součástí Starého zákona a je od číslovky deset ne devět. Také je to snad plagiát...?

Alfred 23.7.2007 15:12

Re: -

Co máte furt s tím rasismem. Copak je rasismus, pokud jeden  obdivuje třeba olympijského vítěze a neshledává nic obdivuhodného na obecním opilcí? Společnosti a kultury jako celek je možné porovnávat taky, nebo ne? A židi, 2000 let pronásledovaní, byli terčem nenávisti ne proto, že by na domácích parazitovali, ale proto, že byli úspěšnější. Přes všechny překážky a pronásledování. Porovnám-li je s Romy - proč nejsou Romové taky bohatí. Aby se nějaký Rom pozvedl, musí rychle pryč ze své komunity. To neznamená, že by Romové jako jednotlivci byli horší, ale jejich kultura horší nepochybně je bohatství nevytváří. A pokud se domnívají, že jim to stačí, tak ať se spokojí s tím, co si vytvoří a zapomenou na podpory, byty,dávky.

Historik 23.7.2007 15:10

Re: Basen Petra Bezruce:

Přečtěte si Slezské písně a nežvaňte.

Petr Q. 23.7.2007 15:06

Re: Re: Nebyt Izraele, zrejme by po zadnych fundamentalistech nebylo vidu ani slechu

Kterým pahejlem jsi tuto blbost vypustil?

J.G. Pašek 23.7.2007 15:03

Re: Re: Přiznávám : jsem židumil

Hitler měl pifku a Čechy, kteří žili ve Vídni, kde nějaký čas neúspěšný Hitler také žil . . . . . Češi ve Vídni byli hodně zaměstnáni v novinách a prej prznili gramatiku a slovosled německého jazyka  . . . . s čím vyrukoval až když se stal Herr Hitler kancléř . . . .

Petr Q. 23.7.2007 14:59

Re: hmm, to desatero, co nám dali ... tak nevím

....... až po naše moderní kodifikované bezpráví.

J.G. Pašek 23.7.2007 14:52

To byl jeho ruský otec, který rodinné jméno změnil z Wachsmann na Voskovec . . .

Židé si přivlastňují Jiřího Voskovce coby žida . . . . podle Norimberských zákonů žid nebyl . . . byl Áriec . . . .

Svatopluk 23.7.2007 14:51

Článek je milý, ale proč se stále rozlišuje a generalizuje

Článek je milý, ale nelíbí se mi, že bych měl mít rád nějakou skupinu obyvatel, která zahrnuje úplně všechny, které spojuje jen nacionalita. Je to dle mého názoru ten nejpitomější způsob vztahu k okolí. Je těsně vedle rasismu, nacismu atd, protože jedním toho je. Rozlišuje nikoli dle kvality, talentu nebo slušnosti, ale dle rasy nebo národa. Vyzývat k lásce je moderování vztahu. Vyzývat k vyhubení, je také moderování vztahu k něčemu, k čemu by si člověk neměl vytvářet žádné apriorní názory.

Antisemitismus je věc, o které velmi často hovoří židovští nacionalisté a šovinisté. Správný postup není boj proti antisemitismu, ale (i židovské komunitě) odsouzení stupidních generalizací.

Myslím si, že Židé získali výhodu tím, že se soustředili na myšlení (i když v poslední době od toho ustupují i oni) a nikoli na získání přímé moci nebo území. Postupem času zjistili - a z toho bychom si měli vzít příklad - že pokus vylepšuji své vlastní schopnosti, snadněji, než ostatní získávají i to, o co jiní usilují přímo. Humor je důsledkem této činnosti (myšlení). Nicméně židovští géniové posunuli hranice lidkého poznání, židovská hovada přinesla bolševismus a jeho prostřednictvím vyvraždila (v dané oblasti vždy spíše nejkvalitnějších) téměř 35 milionů lidí (z velké části Slovanů ale také i Židů). Není možné generalizovat - je nutné se (nejen u Židů) zabývat tím, zda je to slušný člověk nebo ne.

Desatero nepřinesli Židé - to je od Sumerů - a původně to byly normální zákony. Dochoval se Chamurabiho zákoník, kde je desatero (byť s jiným prvním přikázáním) již jako zákonná norma, která má za sebou několikasetletý vývoj. Poznámka k počtu: 12 milionů Židů není. V celém světě se považuje za Židy nebo za lidi, kteří jsou s Židy spřízněni zhruba 70 milionů lidí.

Jinak k příkladům - Poláček je stále nedostižný.

Svarna Hanka 23.7.2007 14:46

Basen Petra Bezruce:

"Bez konce jsou zidovske lesy Markyze Gera, kde Marycka Magdonova lezi pod odulym krivonosym Markyzem. Leze do vrcholu Grune a zezadu ji uchopi cune - nebot jeho jsou lesy a drevo a hriby kdyby jenom nemel nos tak krivy!"

baci 23.7.2007 14:38

Re: Re: Re: Re: Re: žasnu nad objevem pana Olšera:

mimo kanonická jsou apokryfní,ale to platí pro vše skutky apoštolů,epištoly ale taky pro starý zákon

Jakub S. 23.7.2007 14:37

Ne, ty první dvě samozřejmě ne!

A k těm zásadám  hauptreichsarztfuehrera tady dole: velmi dobré se s tímhle seznámit... a pak se podívejte na článek v pátečních LN o táboře Putinjugend. A ty snímky. Začne vás mrazit.

Herdekdedek 23.7.2007 14:34

Re: Re: Re: Re: Re: žasnu že nevíte,že se jedná pouze o níboženství či víru-

No ty jsi to rozserila babo herdekova - jako kdyz jsme byli spolu tak i ted plkas blbosti a vis vsechno lepe nez jini. Pletes pate pres devate coz ukazuje tvou nevzdelanost (Oh proc jsem si te vzal?) Narod - vira - historie lidstva - Izrael - Vatikan - zidovska vira - Jezis - odrudy nabozenstvi - ty to vis vechno Herdek babo!  Dost ze jsi mne trapila dva roky - prestan travit a otravovat i tady jine!

nosál 23.7.2007 14:29

Re: Přiznávám : jsem židumil

Také já miluji židovský humor a sílu a inteligenci. A k těm poznámkám,jak Hitler nevěděl nic o W+V  VŮBEC  o Češích - vážení, ono se to málo ví,ale jen v málo knihách najdete tolik urážek všeho českého, jak v Mein Kampf. Hitler myslím nenáviděl Čechy víc než Židy. Ovšem Češi byli dělníci z fabrik a ty aspoň na počátku potřeboval.... Jo a další čechobijec byl Marx. Přečtěte si jeho spisky. A pak se nebudete divit , odkudže vzali různí pisálkové a "pfilosofové" nenávist k všemu českému,jak jso Češi prý blbí a nevzdělaní ,jak stále píší v noviniách... No , v tom se vyznali už soudruzi Hitler a Marx, oba z německého myšlenkového prostředí, milánkové ..

pahejl 23.7.2007 14:20

Re: Nebyt Izraele, zrejme by po zadnych fundamentalistech nebylo vidu ani slechu

a pitomci tveho kalibru by mudrovali o cemkoliv jinem ;-D

mrak 23.7.2007 13:52

Nebyt Izraele, byli by islamsti fundamentalisti rozlezli daleko vice po EU

Meli bychom jim dekovat, ze delaji hraz.

herdekbabka 23.7.2007 13:44

Re: Re: Re: Re: žasnu že nevíte,že se jedná pouze o níboženství či víru-

jsou to lidi různých národností ale židovské víry. ju a ježíš - pouze vytvořil novou odnož - křesťanství. Byl - li vůbec. V celé historiii lidstva se občas objevují jedinci kteří si vytvoří jakousi jinou odrůdu náboženství - vzhledem k tomu že Izrael byl vybudován na na podkladě jiného pohledu na víru - tak by i občané státu Vatikán byli národem a vlastně vládnuli mnoha jiným národům. Samozřejmě blbost, ale chcete-li věřit  jednomu musíte převzít i to stejné na stejném principu. Z čehož vyplývá - že lidé vyznávající židovskou víru byli povýšeni na národ úplně neprávem a podvodem. 

Kolda 23.7.2007 13:31

Re: Jeden vtip přímo z Izraele: "Jedna třetina Židů pracuje, jedna třetina platí daně a jedna třetina slouží v armádě.

A kdo jsou ty dve zbyle tretiny? Taky tam maji "vyspely" socialni system?

baci 23.7.2007 13:13

2x

Svět je zvrácený-Němci obchodují a židi vedou válku

Vrací se Mojžíš z hory Sinai a říká mám dvě zprávy jednu dobrou a druhou špatnou.Ta dobrá je,že jsem to uhádal ze 40 na 10 a ta špatná je že 6.a 9.přikázání zůstává

jk 23.7.2007 12:47

Re: Re: Re: Přiznávám : jsem židumil

  Nemluvil jsem o nacistech obecně, ale konkrétně o Hitlerovi.

Sch.glosátor 23.7.2007 12:36

To jsou výborné a všeobecně užiotečné zásady.

S jedinou změnou : 1) Tvoje tělo náleží Tobě, neboť je Tvým jediným příbytkem na celý život.