28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
JAB 11.3.2006 10:53

znát

Brdečka napsal Limonádového Joe roku 1942, a hrál se tenkrát v Lucerně.
WWW 11.3.2006 10:38

Re: Pane WWW....

Beru .
Tak zase dobry !
Petr 11.3.2006 10:04

Buzeranti, pardon GAYOVÉ

Doufám, že ve vlně sexuálních deviantů na plátně nepřijdou na řadu pedofilové!
bobin 11.3.2006 9:38

Re: Lecos bych vám prominul

Nerozčilujte se doktore.Limonádový Joe je tak bezvadná a nadčasová parodie ,že po nějaké hoře ani pes neštěne a lidé se tomuto filmu budou stále smát.
LJG 11.3.2006 9:28

Ten výstřel do Brdečky je nespravdlivý!

Uvědomte si, že vyrůstal v době, kdy kovbojky pádily kinem a hrnuly se ze všech trafik v Rodokapsu. To měl kvůili vám zapomenout na dětství a kochat se jen komunistickými 60 tými lety? Dobře že to neuděla! Máne tu te´d výbornou komedii, lepší nez ti Andělové na horách.
 
Otakar 11.3.2006 8:53

Každému co jeho jest.

Pokud páni a dámy plagiátoři jsou natolik neschopní napsat něco vlastního, tak se pokouší alespoň zprzněním cizího díla dostat většinou na ta "světová" prkna s něčím s čím by je každý vyhodil. Bohužel musí občas publikum takové exesy vybučet, jako tu připitomnělou parodii na Dalibora. Bohužel nejsme moc emotivní národ a když se chce  na jeviště místo Julie protlačit Julius tak by se nemělo jen bučet , ale fackovat. Napište si vlastní "dílečka" a ty naše nám nechte tak jak jsou. Protože většina z nás chce Julii kouzelnou, případně "hluchou", ale ne připitomnělou.
Jirina Kokesova 11.3.2006 8:25

Film Brokeback Mountain jsem nevidela.

Ani jsem nevedela, ze existuje.  Ze je o kovbojich, to jsem zjistila az pri rozdavani Oskaru.  Ze je o teplousich, to jsem si pri rozdavani Oskaru domyslela na zaklade vselijakych rozpacitych komentaru.  Takze jsem zacala byt zvedava a film si vypujcim, az bude na DVD.
Prvni western, ktery jsem kdy videla, bylo take V prave poledne.  Byla jsem okouzlena: zanrem, hudbou, dejem, naprosto neznamym prostredim.  Originalni verzi High Noon jsem si koupila na DVD hned, jak se objevila.  Obcas se na ni divam a propadam nostalgii.
Druhy western, ktery jsem kdy videla, byl Limonadovy Joe, tedy parodie na westerny, ktere jsem nikdy nevidela.  Rozhodne to neni parodie na western V prave poledne.  Takze jsem byla dost na rozpacich a film jsem zacala chapat az o mnoho let pozdeji, kdy jsem mela moznost shlednout nekolik dalsich skutecnych westernu.  Jenomze to uz jsem zase nemela moznost videt film Limonadovy Joe, jenom si ho mlhave pamatuji.
Ale o tom ten clanek neni.  Nazev clanku, "Borme smele letita tabu!" to prece rika: udiv nad westernem o teplousich.  No, mne se to zda docela normalni, ze mezi kovboji dochazelo k homosexualnim stykum.  Byli dlouhe tydny i mesice nekde v pustine, sami chlapi, zadna zena siroko daleko, v obcasnych osadach jenom barove "sexualni pracovnice".
Takze vlastne o nic nejde.
vladek 11.3.2006 5:44

Gay tematika je momentální móda.

Vaši averzi k filmu Limonádový Joe nechápu, ale jinak s Vámi musím souhlasit. Gay tematika je ve světovém filmu momentální módou a než se toto téma vyčerpá čeká nás asi mnohá nepěkná podívaná.
Mirka - Houston 11.3.2006 4:25

Pane WWW....

uz se zase budete prat ?!  
Ale , tentokrat jdu do toho i ja s Vami !  Vsak my ten WESTERN ubranime.
Mam stejne, pekne vzpominky
WWW 11.3.2006 3:18

Re: Lecos bych vám prominul

Doktore, ja jdu do toho s vami !! 
Prisambuh, ze toho kojota dostaneme.
Byla to krasna, laskava parodie. Byla to oslava Westernu ! Nejsem si take jisty, ze kdyz byla natocena, nesmely se Westerny promitat. Ale to je ted podruzne !!
Usetrime si olovo!!
Stacit bude bude nasada od krumpace !!!
Doktor 11.3.2006 2:27

Lecos bych vám prominul

Ale označit Limonádového Joea za debilitu, tak to teda ne.
Děste se chvíle kdy se vrátí zákon nebo Kolalokova limonáda. Ačkoliv: "Škoda pro tebe olova, šejdíři!"
MaiTai 11.3.2006 1:42

Puvodni a odmitnute nazvy filmu Brokeback Mountain:

HIGH NOONER THE MAGNIFICENT SEVEN INCHES JEREMIAH'S JOHNSON BUTCH ASSIDY AND THE BUNDANCE KID THE LEGEND OF THE LONG RANGER DOC'S HOLIDAY WITH BILLY THE KID BAREBACK MOUNTING DON'T MESS WITH TEX' ASS PRANCES WITH WOLVES
fakír 11.3.2006 1:31

limonadový joe je super

a vy jste tuplovaný smrdutý oposum Kide Doležale
Neverici Tomas 11.3.2006 0:52

Ach jo...

... pane Dolezale, to jste zase zplodil blbost. Myslite, ze mezi cowboyi nebylo homosexualu?Behem tech tydnu, co hnali dobytek, pres den hnali a v noci .... honili?Proc myslite, ze hosi v krimu shani "cubu"?A myslite, ze je to fakt pes?
P.S. Limonadovy Joe je dobrej....