6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

FEJETON: Apendix

Ve středu mě začalo bolet břicho. Nebylo to nějak moc, a tak jsem hádal na větry, ale v podvědomí jsem cítil, že to bolení není normální. Jenže v takové situaci si chlap nejprve začne namlouvat všechno možné, jen ne to, co mu vlastní tělo jasně říká. Že by měl jít k doktorovi! Je to přece jen jiné bolení než to obyčejné!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
S. Moc 22.5.2016 1:18

s díky

Dělali mi to take "klíčovou dírkou", ale nějak jsem si poškodil močák jak jsem se s nimi pral a tak mi recovery vzala déle, ale už jsem fit. Děkuji za projevené starosti. A Svene, ty maijlíky by se vracet neměly!Ahoj

S. Rehulka 21.5.2016 11:33

Ješíšmarjá Stando,

už chápu, proč se mi od Tebe vrací majlíky a Ty nic neposíláš !

Držím Ti všechny své palce, aby Tě to moc netrápilo, abys zase mohl hrát ty kuličky a dobře čůrat ! To víš, už jsme dědkové, bud statečný ! Tvůj kamarád Sven.

P. Sulc 21.5.2016 3:05

Zajimave, ze davaji kateter i na pomerne kratkou operaci

vzdyt to vezme jen asi pul hodiny. Ja mel kateter pri operaci krcni patere a kdyz jsem se podivil, dr. mi rekl, ze jej davaji automaticky, ma-li operace trvat vice jak 3 hodiny. Ale jak vas operovali, pane Moc, rozrezali bricho po staru, krizem krazem, ci to bylo ''klicivou dirkou'' ? Kamarad pred lety to mel moderne a za tri dny byl zpet v praci. Neuveritelne.