Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
DOBROU CHUŤ: V množství prý je síla
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
F. Žůrek 24.5.2020 9:48Zaujala mne Avilla, velmi známa je světice sv. Terezie u Avilly, ale jinak se zde mluví o jídle. Jídla máme také u nás dost, ale Španělsko neznám. |
B. Novacek 23.5.2020 23:40Hezké počtení to je, díky, jen si dovolím připomenout, že šapitó JE stan sám o sobě, takže vaše přirovnání trošku kulhá. Mám to přímo od Baara z cirku Humberto. ;) |
B. Novacek 23.5.2020 23:44Kristepane, já tu poučuju a sám se takhle kolosálně seknu...nebyl to samozřejmě J. Š. Baar ale Eduard Bass...omluva všem :) |
P. Moravčík 23.5.2020 11:36Zažil som čínske menu v Pekingu. Trikrát. A prvý raz sme dostali ryžu až v Tibete. Pätnásť chodov, najedli sme sa, ale až tretí deň, po našej udivenej otázke, sme sa dozvedeli, že o ryžu k menu treba požiadať :-). Vašu skúsenosť z Ávily Vám závidím. A keď sa prestane blbnúť s karanténami, tak sa tam asi s priateľkou podívam. Vzbudili ste u mňa Pavlovov reflex. |
V. Kolman 23.5.2020 10:09Tohle mi příště pane Vlku nedělejte! Slintám nad těmi lahůdkami jako pes pana Pavlova :-) |
P. Victorin 23.5.2020 7:24Stručné a jasné vyjadřování není autorovou doménou... |
H. Rybnická 23.5.2020 10:06.. ale stručně a jasně by článek pozbyl to kouzlo a možná i někdo oběd .... |
R. Lávička 24.5.2020 20:17tydýýýýýýýýte |
I. Hermanek 23.5.2020 6:47Španělsko Tapaz nemá chybu...delvita a interspar má...už tady dlouho nejsou pozor na detaily |
P. Khail 23.5.2020 10:00Článek je reklamou na knihu, která zřejmě vyšla v době, kdy tu oba byly. Je to zřejmě výňatek z jejího textu. |