Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
GLOSA: Špekáčky bez masa?
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
J. Novotny 29.7.2018 12:34Špekáček Pravý špekáček podle původní receptury by se měl skládat z 50 % hovězího zadního masa z mladých kusů, z 20 % vepřového výřezu bez kůže a 30 % na kostičky nakrájeného špeku a měl by být kořeněn česnekem, pepřem, případně i trochou muškátového oříšku. Špekáček je narážen do hovězích střev s průměrem 3-4 cm a šňůrkován na délku 5-7 centimetrů. Řetězcům se ovšem dodává podle jejich požadavků.. |
![]() |
P. Szirotný 29.7.2018 21:39Re: Špekáček Přesně tak. Kilo špekáčků podle správné receptury by stálo dejme tomu 100 Kč. Když je řetězec požaduje za 50 Kč, musí být v něčem ošizené. To by snad každému mělo být jasné. Za málo peněz málo muziky. Kdo chce kvalitní špekáčky, koupí si je. Jen ne v řetězcích a ne za nízkou cenu. |
![](http://1gr.cz/u/IWEB30.gif)
![](http://m.1gr.cz/u/free.gif?r=bkGL0cdo-SAcYdM&p=phE-QgWq%7cA1wemTK6c_%7c3K2dbw4OJfrhIJ4gXw%7cEJnYjE5Np%7cwT9ReYkD6E&x=HPdnm1)