20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Diskuse k článku

TELEFONIE: Neomezeně s omezením

Vypukla revoluce... kolikátá už? Revoluce v komunikaci člověka s člověkem. Poslední velkou revoluci jsme prožili na přelomu století nebo, chcete-li, tisíciletí.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Szewczyk 27.4.2013 0:26

hm

by mně zajímalo,kde ste pane Aston přišel k tomu zlevnování,?Bo průměrná outrata ,jak zveřejnil kdosi kolem středy,je 350kč na provozovaný telefon,takže operátor chcá vlastně zdražením nalákat ovečky,že můžou zdarma mečet do mobilů!

B. Michal 27.4.2013 6:38

Re: hm

No jo, průměr... podívejte se na firemní tarify,350Kč znamená třeba i 350 minut (ale ty v rámci firmy se nepočítají). Pak připočtěte ty lidi, co remcali, že Bleskmobil je moc drahý, když byla zpočátku platnost kreditu 3 měsíce - že tedy musíte provolat 67Kč měsíčně a to je moc.

Ke zlevnění došlo, ale jen pro jistou kategorii lidí (nemají k dispozici firemní tarif a jejich účty byly přes 1000Kč - třeba proto, že pracuje v terénu - doručovatel, opravář, ...). Těmto lidem se vyplatí i to riziko dvouletého úvazku.

O důvodech operátorů nemá smysl uvažovat - jen o důvodech operátorA, spískalo to O2 a ostatní se z toho mohli zbláznit (ke škodolibé radosti publika).

A nakonec, podle firemních tarifů se dá čekat, že virtuálové můžou ceny stáhnout pod 2 Kč s tarifikací 1+1. A tady bude asi i ta odpověď na otázku PROČ to O2 dělá. Získat ty více platící, ti ostatní ať si jdou (třeba k Bleskmobilu - ten je ostatně taky jejich).