Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

REALITA: Hospodářský růst jde do kopru

Odchod velkých firem z české ekonomiky, ale vlastně i z dalších evropských zemí, bude tedy pokračovat. Již to je statisticky měřitelné na poklesu exportu evropských zemích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Prvotní je býti, druhotné vědomí, to známe od Marxe a v tom měl pravdu. Až začnou firmy krachovat a budou tu statisíce nezaměstnaných s problémem se uživit a zaopatřit své děti, pak se začnou dít věci. Na revoluci se zrovna netěším, ale zásadní změna a výměna politiků budou nezbytné.

0 0
možnosti
Foto

Dnes pochvala pro madam Šichtařovou.

Vzpomínám si , jak jsem tu před rokem psal, že občané ty drahé energie nějak přežijí, ale český průmysl asi ne. Dostalo se mi odpovědi, že tomu nerozumím.

Takže mě potěšilo, že tomu nerozumím nejen já, ale i madam Šichtařová. ;-)

0 0
možnosti
RL

Já si vzpomínám, že jste psal, že máme MALÉ daně, a že chcete platit víc. A na energie si máme najít správné dodavatele, a jinak je všechno v pořádku. Můžete mi najít někde ten váš příspěvek o tom, že vysoké ceny energií jsou pro naš průmysl likvidační? To jsem tady totiž od začátku psal JÁ, u vás si na to ovšem nějak nemohu vzpomenout. 8-o

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz