21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

PRÁVO: Bouda za tři miliardy

Na počátku května dostali ekonomičtí ministři informaci, že stát žaluje britský investor a domáhá se splnění státní garance na pohledávky podniků privatizovaných na počátku 90. let. Jde o pohledávky z doby komunismu vzniklé jako tzv. úvěry na trvale se obracející zásoby (TOZ).

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Vinš 11.6.2013 20:13

Jsou to swi.ně

Naši polistopadoví politici jsou prostě swin.ě. Takové rabování státu si dovolili snad už jen Němci za okupace a Rusové (uran).

Nikdy bych si v 1989 nepomyslel, že o 20 let později budu platit celý zbytek života, přemrštěné restituce pánbíčkářům a komunisti i ti bývalí se nám dnes za to posmívají. Dále lumpárny a zlodějiny polistopadového šmejdu, který si říká demokraté a komunisti , ti současní se nám z parlamentu opět jen vysmívají.

Jako národ jsme prokázali historicky ukázkovou neschopnost ,alespoň rámcově řádně spravovat stát.

P. Vosický 11.6.2013 15:42

kalous v tom asi jede...

No, to, ze nekdo jiny (CKA,Goldman Sachs apod..) tu "garanci" nenasel neni argument k tomu/ neznamena ze tam neni..

Pokud Kalousek hned z prvni reaguje, ze se to ma zaplatit, podal bych trestni oznameni na nej, nebot se tim otevira podezreni, ze v tom jede.. (to se tak rekne neznamemu Britskemu financnikovi, abys zkoupil bezcenne TOZ s tim, ze "kdyz to projde" tak se na tom neuveritelne vyvari..)

Fakt cumim jak nase politicke spicky drzi obcany u krku, zvysuji dane kde muzou a pak na druhe strane rozhazuji plnymi hrstmi :-(