18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

KNIHA: Na bojišti evropské integrace

Předpokládám, že už máte plné zuby nejen toho mediálního hnusu, co se rozpoutal kolem Babiše juniora. Tahle nechutnost připomíná dobu mých mladých let.. Potajmu natočené záběry nic netušící osoby, sestříháno tak, aby byl dotyčný v co nejnepříznivějším světle, k tomu „ideologicky zpracovaný text“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Schwarz 22.11.2018 13:19

Re: Co je "směšných" 50 milionů proti 50 MILIARDÁM ROČNĚ,

A komupak že bylo těch 50 mega ukradeno? Ty peníze byly ukradeny už v momentě, kdy byly odeslány do Bruselu.

M. Zdobinský 22.11.2018 13:27

Re: Co je "směšných" 50 milionů proti 50 MILIARDÁM ROČNĚ,

Pane Schwarzi,děláte si legraci nebo to myslíte vážně? To je tak absurdní,že jsem to fakt nepoznal.

P. Jášek 22.11.2018 8:45

Jo,

a z Hradu se právě vrátil Falmer...a pan prezident všechny jeho návrhy...

V. Heidlerová 22.11.2018 8:38

Já mám zase plné zuby

podobných kombinací, které tu předkládá p. Vlk, schopný využít všech kulhajících příměru od Beneše, Gottwalda, vděčnosti z osvobození od německé okupace až k Němcům, kteří opět "velí" Evropě - až k dnešní vládní garnituře, kterou nevidí nijak kriticky. Začas bude kopat za SPD, bléééé. To se nedá číst. Ještě k těm Němcům - oni jsou totiž mimořádně pracovití, ukáznění, proto mají nejsilnější ekonomiku, mají schopnou vládu a ne partu pochybných existencí, jako má ČR. Nazdar.

M. Moravcová 22.11.2018 8:53

Re: Já mám zase plné zuby

už to NAZDAR o vás vypovídá víc, než si jste schopna přiznat. Něco už pamatuju :-)

V. Vlk 22.11.2018 11:00

Re: Já mám zase plné zuby

Ještě by bylo, potřeba k pracovitosti Němců dodat, že v roce 1953 jim byly odpuštěny všechny válečné dluhy za obě světové války ( takže nic nedostaly ani třeba Slovensko a Řecko a Polsko, které musely ze svých peněz financovat válku a okupaci) a navíc dostali v rámci Marshallova plánu peníze na obnovu a modernizaci svého průmyslu. Ostatní dostali kulový, včetně třeba Británie. To se to pak vyrábí "hospodářský zázrak!" I když pracovitost Němcům neupírám.

P. Jášek 22.11.2018 8:35

Pane Vlku,

ve spoustě věcí máte pravdu, ale jinak blbnete.

D. Stirský 22.11.2018 8:34

Byly-li by to demonstrace na podporu

Babiše, Vlk by uchcával radostí a psal by litanie o moudrosti lidu "této naší země". Fantasmagorie o placených předříkávačích - má pro to Vlk důkazy? Sám za sebe říkám, že bych do demonstrací nešel. Asi proto, že si myslím, že přes výhrady, které k Babišovi mám (a že jich je), si nemyslím, že je to zlý a nebezpečný člověk. Na rozdíl od V. K. mladšího, Okamury a jiných. On je jen neuvěřitelně chtivý moci. Přemýšlel jsem také o Babišových kontaktech s STB, jež Vlk rád bagatelizuje. 1. Není pravdou, že KAŽDÝ pracovník PZO spolupracoval. Kdysi jsem si hledal jistá jména delegátů v zahraničí. V seznamech nebyla. Čili % je jistě vyšší, než v jiných profesích, ale nejde o 100 %. 2. To, že Babiš podepsal, svědčí a) o oportunismu (chci vycestovat, tak podepíšu), b)o vydíratelnosti (něco na něj měli), c) o strachu/zbabělosti. Teď je otázkou, zda takový člověk má zastávat nejvyšší úřednický post v Česku po prezidentovi. To bylo, tuším, hlavní podstatou demonstrací. K tomu ještě Hnízdo, kde na 95 % zastřel skutečný stav stavem formálně-právním.

V. Heidlerová 22.11.2018 8:49

Re: Byly-li by to demonstrace na podporu

Souhlas.

V. Petr 22.11.2018 14:55

Až na to, že v právu rozhoduje ten stav formálně právní!

Š. Hašek 22.11.2018 8:11

Souhlas.

S. Netzer 22.11.2018 7:13

"Poučovat"

se nějakým „elaborátem“, který vydal IVK a který doporučuje Vlk st. nehodlám. Nezajímá mě ani "proč se demonstruje, odkud se to asi platí a proč. A kdo jsou ti skuteční „trollové“ v mediích a na internetu."

Zábavné na tomto článečku je ale, jak Vlk st. recykloval své ze svých protisudeťáckých pamfletů známé "verfluchte Tschechen" a rožšířil je tentokrát na „verfluchen“ (sic) postkomunistické státy.

M. Moravcová 22.11.2018 8:58

Re: "Poučovat"

Nehodláte se poučovat, tak se nepoučujte. Co vás nutí sem lézt slintat, jak říká Hájková?

M. Němec 22.11.2018 6:37

Tak si to , Vlku, shrneme

Co takhle připustit, že lidi prostě a jednoduše nechtěj, aby se na Národní vometal s kytkou člen husákovské normalizační KSČ a estébák k tomu.O padesátých letech s nadšenými průvody a potom staženými zadky mluvíte z vlastní zkušenosti, protože jste do nich, tenkrát mladý zarputilý komunisto Vlku, chodil.O straně Pirátů nevíte nic a jako mantru ( stejně jako mstivý zlý stařec z Hradu ) opakujete teze o podivném politickém uskupení. Vysvětlete proč, a nelepte nálepky bez argumentů, a hlavně neberte mladým lidem jejich víru a přesvědčení. Furt se brečelo, že mládež se nezajímá o politiku, a sotvaže se někdo z nich objeví, už jsou to "temné" a "podivné" síly, vy komunistický mudrlante. A kdo prej platí ony demonstrace ? Větší ukázku estébáckýho myšlení neznám, to jsem čítával v Rudym Právu o Havlovi a Chartě.

Propagaci výtisku z produkce IVK si naložte do vocta, Vlku.

Š. Hašek 22.11.2018 8:11

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Nikoliv lidi nechtěli, ale nějaký zoufalec z "láskové" party senátora Hilšera nechtěl.

Pokud jste si nevšiml, pane Němče, komunisté typu Štěch, Pithart, ....... byly vítáni potleskem.

Ten článek pana Vlka sedí.

M. Němec 22.11.2018 9:16

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Ano, opravdový demokrate Hašku, člověk z party senátora Hilšera není člověk, stejně jako oněch 130.000 lidí v ulicích Prahy podle vás nejsou lidmi.

Jděte k šípku, plantážníku !

P. Khail 22.11.2018 12:46

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Pokud jste si nevšiml, p. Vlk je komunista stejného typu. Trochu si to srovnejte v hlavě, Einsteine :-)))

R. Langer 22.11.2018 13:03

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Všichni jsme komunisti. Nebo Gogo? :-D

P. Khail 22.11.2018 15:18

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

To si musíte vyřešit doma sám, tady je diskuze k článku p. Vlka :-)))

M. Mikulec 22.11.2018 8:40

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Jestli se nekdo po 29 letech probral z rause, a zjistil, ze Sovetsky Svaz uz neexistuje, a komunisti stale sedi v parlamentu, je to trochu trapne s krizkem po funuse. Prece se Havel se Schwarzenberkem postarali hned v roce 89, aby svetu rekli, ze sametova revoluce neni proti komunistum: nebojte se, soudruzi. Vysledkem bylo, ze se soudruzi nebali a nalezli z politiky do ekonomiky. Pak jim otrnulo, ze nebudou viset, a nalezli zpatky k moci, uz pod plastem novych politickych stran. Od zacatku bylo umyslem zamest svinstva z totality pod koberec. To se stalo, a vztekejte se na havloidy.

S. Netzer 22.11.2018 8:56

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Vsadím se, že o působení proruských trolů, jako jste vy, Mikulče, není v knize žádná zmínka.

M. Moravcová 22.11.2018 9:02

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Běžte s proruskými trolly do prdele, neumíte vymyslet nějaký argument? Rusáků máte plnou hubu jen vy, Hofman a Hájková. Normální lidi v Česku rusáky opravdu nemají rádi, a to od srdce nemají rádi. Jen negramotný totalitní idiot jim může nadávat do ruských trollů.

S. Netzer 22.11.2018 9:11

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Do prdele běžte sama, hloupá ženštino.

„Cílem ruských tajných služeb je zničit EU a NATO. Pokud chtějí zničit tyto dvě instituce, chtějí zničit i Česko, jež je jejich součástí,“ řekl na adresu aktivit Rusů šéf BIS Michal Koudelka. Podobně jako on se už delší dobu vyjadřuje i generál Petr Pavel, bývalý náčelník generálního štábu Armády ČR a do nedávna nejvýše postavený voják v NATO. „Z úhlu pohledu Ruska jsme součástí NATO a to je vnímáno jako bezpečnostní hrozba. Tak proč bych měl mít pocit, že je Rusko naším přítelem... Musíme si být plně vědomi bezpečnostních hrozeb, kterým čelíme. Nejen NATO, ale i české ozbrojené složky musejí mít schopnosti čelit nevojenským hrozbám, jako jsou propaganda, informační válka, kybernetické útoky a hybridní útoky“.

M. Moravcová 22.11.2018 9:19

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Rusko mě zajímá asi stejně jako Vy a mám ho možná ještě míň ráda, než vás. Ale Rusko obklopené základnami NATO mě oravdu neděsí. A kdyby špičky EU a NATO nestál o Rusy, nevydávali by jim víza. Prachy Rusů a stejně tak Arabů a Saudů celému západnímu demokratickému světu příliš voní. Takže si svoje kydy nechte od cesty a strašte tak akorát svoje děti.

S. Netzer 22.11.2018 9:25

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Mé kydy si od cesty nenechám a vy, pavlačová dryáčnice, mi vlezte na záda.

V. Petr 22.11.2018 11:37

Pokud by chtěly ruské tajné služby zničit EU, pak by

jednaly v souladu s českými zájmy, protože ta banda bruselských šílenců již ohrožuje SAMOTNOU EXISTENCI (nejen) českého národa. Terčem těchto služeb ale EU primárně není.

Členství v NATO je naproti tomu plně v souladu s našimi zájmy ale nelíbí se vůbec ruským tajným službám. Je to dokonce tak, že zločiny EU se ruské tajmé služby snaží zneužít k podkopání našeho členství v NATO!

Š. Hašek 22.11.2018 18:45

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Samozřejmě!

Od samého začátku byla snaha si revoluci (sametovou) přivlastnit jako dvacetileté úsilí komoušů s lidskou tváří. Paměť mám dobrou.

Štětina Vám na ulici bude říkat, že v Petrohradu je stále Brežněv. A Ferjenčík s Langšádlovou Vám budou vykládat, že samet dělal Štěch s Uhlem. Nějak zapomněli na jednoho dramatika.

Zkráceno, večer už toho mám dost.

V. Vlk 22.11.2018 10:51

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Pane Němče, jste zřejmě mlád a silně přesvědčen o své morální převaze. Jinak bych vás rád upozornil, ž v roce 1950 jsem byl syn vlastizrádce obžalovaného v procesu v souvislosti se Slánským. Kdybyste zapnul mozkové závity něco si přečetl, tak byste věděl, že v letech 1950 až 1953 existovala povinnost žáků zúčastnit se prvomájového průvodu. Bez odmluvy. Kdybyste tehdy byl školák, tak byste tam šel, pokud byste nechtěl aby si vašeho tatínka podala StB. V naší třídě, povinně nahnané jsem nebyl jsem já, syn vlastizrádce, ale i Anička, jejíhož otce kukala věznili a statek zabavili, kamarád Pavel, jehož tatínek byl zbaven tíže obchodu a budoval mít v PTP, tatínek dalšího spolužáka seděl na Borech za "špionáž" (byl to člen Sokola) atd. Vy víte prd a jen žvaníte. A nebýt reformních komunistů a Pražského jara a polské Solidarity,tak se dodnes učíte básničky o Leninovi jste, jistě že nadšených členem Brigády socialistické práce, (vy h.ov.ado ), jak by řekl ve svém památném monologu Jan Werich.

M. Němec 22.11.2018 12:09

Vlkův patent na rozum

Skvělá reakce zapšklého staříka.

Naprosto nic o mě nevíte, ale soudíte. Je mi šedesát, povinných průvodů jsem se taky musel zúčastňovat, můj otec byl po roce 68 jako právník zbaven povolání a nějaký čas šel k lopatě, podobných osudů jako vy můžu uvést vagóny, v osmdesátých letech jsem i se svou rodinou emigroval, ale podle vás vim prd, žvanim a jsem hov.ad.o.

Jste báječným příkladem ryzího demokrata s respektem k jinému názoru.

Paže tuž, vlasti služ, sokolíku. Ostatní nechť posoudí čtenáři diskuse.

V. Petr 22.11.2018 11:12

Víra a přesvědčení je právě to, co bylo už tolikrát

příčinou obrovského zla. Není to žádná přednost, naopak.

Mladí naletí totiž často na kdejakou hovadinu, viz fanatici z SS divize Hitlerjugend, mladí komunisté počátku 50 let, pařížští šílenci z roku 1968, DODNES strašící v organech EU či současní Piráti a zelení.

Lidé, kteří na vlastní oči viděli pád "Tisícileté říše" i rozpad komunismu "Na věčné časy" jsou do velké míry imunní vůči dalším hovadinám, které "vytvoří úplně nový, lepší svět." Těch "lepších světů" mají totiž plné zuby!