6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

KNIHA: Na bojišti evropské integrace

Předpokládám, že už máte plné zuby nejen toho mediálního hnusu, co se rozpoutal kolem Babiše juniora. Tahle nechutnost připomíná dobu mých mladých let.. Potajmu natočené záběry nic netušící osoby, sestříháno tak, aby byl dotyčný v co nejnepříznivějším světle, k tomu „ideologicky zpracovaný text“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 22.11.2018 13:29

Re: S tou "židovsko-křesťanskou civilizací" bych to,

Jsem s židovsko křesťanskou společností smířen, pane Bouše. Ale občas bych taky chtěl, aby mi kokosvořechy padaly do huby, to víte. Možná i panna nezletilá ...........

Stačí mi jedna manželka, pivo, vepřové, ...... a krást nemusím (krom večer ve špajzu, když Hašková sleduje v televizi výměnu manželů).

Zítra jedu do lesů, pod širák, tam bude tak veselo, že na na kultrurobohacování ze Zimbabwe/Kliniky/brusele, ....... nějak nemám nervy/čas. Vy ano???

M. Zdobinský 22.11.2018 13:27

Re: Co je "směšných" 50 milionů proti 50 MILIARDÁM ROČNĚ,

Pane Schwarzi,děláte si legraci nebo to myslíte vážně? To je tak absurdní,že jsem to fakt nepoznal.

J. Schwarz 22.11.2018 13:19

Re: Co je "směšných" 50 milionů proti 50 MILIARDÁM ROČNĚ,

A komupak že bylo těch 50 mega ukradeno? Ty peníze byly ukradeny už v momentě, kdy byly odeslány do Bruselu.

J. Schwarz 22.11.2018 13:17

Re: Novodobí svazáci

To je fakt, vezmeme-li v úvahu že v žádné jiné zemi STB nepůsobila. ne, že by tam neexistovala tajná policie, ale neříkalo se jí STB. A víte, co je ještě zajímavé? Když budu proti módnímu pokrokářství, LGBTQ, feminismu budu podle progresivistů hnedle hotovej nacista. Ale pokud se stejně vymezím jako muslimský konvertita, to je hned jiná! Tady jde o "respektovanou víru" a veškerá moje averze vůči pokrokářství vude potvrzená Koránem. Žádný pokrokář si nedovolí se o mne otřít, aby sám nebyl "islamofobem" a netolerantním zpátečníkem. Pak se divme, že se konverze k islámu rozmáhají i mezi "bílými".

V. Vlk 22.11.2018 13:12

Re: Ano, ale "verfluchten",

Ja. Richtig !

J. Schwarz 22.11.2018 13:08

Re: S tou "židovsko-křesťanskou civilizací" bych to,

Ani s tím křesťanstvím neradno přehánět - snadno se toho chytí establishment a pak mlátí ostatní po hlavách doslovným výkladem křesťanských ctností. V dřívějších dobách se taky vyskytovali různí "svatí" co trvali na návratu do Kristových šlépějí, většinou však nedopadli dobře. Dnes se nám naopak může stát, že nedobře dopadneme my. Levičáci už dokázali v posvátném boji za "lidská práva" zničit ledacos - i přirozenou solidaritu. Je normální, že existují lidé schopnější a méně schopní, zdraví i různě postižení, chudí a bohatí. Když ten šťastnější vypomohl smolaři, odměnil se mu obdarovaný díkem a vděčností. To je ovšem podle levičků "nedůstojné člověka". Na "sociální pomoc" přece existuje "právo". Proč by pak měl být ten, komu je pomáháno vděčný? Spíš bude zkoumat, není-li na svém "právu" krácen a pokud se mu zazdá že ano začne řvát jako tur že byl sprostě okraden. Pak se ale nesmíme divit, že chuť pomáhat mizí a vymáhání prostředků pro "potřebné" se stalo profesí - živí se tím desetitisíce levičáků a dobroserů, právníků a medikusů. Jen přirozené mezilidské vztahy jdou nezadržitelně do (_!_).

R. Langer 22.11.2018 13:03

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Všichni jsme komunisti. Nebo Gogo? :-D

R. Langer 22.11.2018 12:58

Re: S tou "židovsko-křesťanskou civilizací" bych to,

Moderní civilizace stojí na antice, Římském právu a osvícenství NAVZDORY náboženským blouznivcům.

R. Langer 22.11.2018 12:57

Re: Novodobí svazáci

To myslíte ty lidové demokraty na té demonstraci?

P. Khail 22.11.2018 12:46

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Pokud jste si nevšiml, p. Vlk je komunista stejného typu. Trochu si to srovnejte v hlavě, Einsteine :-)))

R. Langer 22.11.2018 12:43

Re: A že se novináři chovají jako hyeny?

Tak to snad věděl naprosto každý, ne?

R. Langer 22.11.2018 12:42

Re: záměna

No, před tím tam stál někdo jiný, a když nuceně "odcházel", tak se ho pokud vím nikdo ani nezastal. No tak teď tam máte takového, co hned tak neodejde. Proč se tomu divíte, slušného tam nechcete, neslušného tam nechcete, tak koho tam vlastně chcete?

M. Němec 22.11.2018 12:34

Re: Víra a přesvědčení je právě to, co bylo už tolikrát

Nicméně to všechno poučování, byť směrem k mladým třeba i dobře myšleno, není nic platno a jak říkal můj otec - každej si musí sám natlouct svůj nos, aby došel k jistému poznání.

Vedle notoricky známého Sokratova citátu na adresu mládeže je to, co myslím, dobře znázorněno v úvodu filmu Karla Zemana Ukradená vzducholoď. Doporučuji osvěžit.

L. Bouše 22.11.2018 12:12

S tou "židovsko-křesťanskou civilizací" bych to,

milý pane autore, moc nepřeháněl.

Abyste totiž se zklamáním nezjistil, že si na prsou hřejete zákeřného hada, který Vás hodlá zahubit.

Doufám, že mi rozumíte, abych se nemusel vyslovovat disfemisticky a byl fanatiky a neinformovanými osočován z antisemitismu.

M. Němec 22.11.2018 12:09

Vlkův patent na rozum

Skvělá reakce zapšklého staříka.

Naprosto nic o mě nevíte, ale soudíte. Je mi šedesát, povinných průvodů jsem se taky musel zúčastňovat, můj otec byl po roce 68 jako právník zbaven povolání a nějaký čas šel k lopatě, podobných osudů jako vy můžu uvést vagóny, v osmdesátých letech jsem i se svou rodinou emigroval, ale podle vás vim prd, žvanim a jsem hov.ad.o.

Jste báječným příkladem ryzího demokrata s respektem k jinému názoru.

Paže tuž, vlasti služ, sokolíku. Ostatní nechť posoudí čtenáři diskuse.

V. Petr 22.11.2018 11:37

Pokud by chtěly ruské tajné služby zničit EU, pak by

jednaly v souladu s českými zájmy, protože ta banda bruselských šílenců již ohrožuje SAMOTNOU EXISTENCI (nejen) českého národa. Terčem těchto služeb ale EU primárně není.

Členství v NATO je naproti tomu plně v souladu s našimi zájmy ale nelíbí se vůbec ruským tajným službám. Je to dokonce tak, že zločiny EU se ruské tajmé služby snaží zneužít k podkopání našeho členství v NATO!

V. Němec 22.11.2018 11:32

O moc se

se vždy rvou mafiáni. Slušňáka tam uvidíš jen velmi krátce než skončí "na oprátce."

P. Jášek 22.11.2018 11:29

Re: A že se novináři chovají jako hyeny?

Nemohl, stratil totiž politické krytí a to je pro firmu typu Agrofert smrtelné!

V. Kříž 22.11.2018 11:29

ano, nebylo to hezké...

... ale kdyby Babiš nedělal lumpárny, aby rozmnožoval dále nemravně nabytý majetek (několik miliard vydělat poctivě za pár let je prostě nemožné, bohužel není sám, ale ti ostatní se necpou aspoň do vlády), nikdo by ani nevěděl, že nějakého syna ve Švýcarsku či na Krymu má

V. Petr 22.11.2018 11:12

Víra a přesvědčení je právě to, co bylo už tolikrát

příčinou obrovského zla. Není to žádná přednost, naopak.

Mladí naletí totiž často na kdejakou hovadinu, viz fanatici z SS divize Hitlerjugend, mladí komunisté počátku 50 let, pařížští šílenci z roku 1968, DODNES strašící v organech EU či současní Piráti a zelení.

Lidé, kteří na vlastní oči viděli pád "Tisícileté říše" i rozpad komunismu "Na věčné časy" jsou do velké míry imunní vůči dalším hovadinám, které "vytvoří úplně nový, lepší svět." Těch "lepších světů" mají totiž plné zuby!

M. Zdobinský 22.11.2018 11:11

Re: Co je "směšných" 50 milionů proti 50 MILIARDÁM ROČNĚ,

To mícháte hrušky a jablka nebo špatně čtete, já tady nehájím solární tunel. Jestli vám připadá krádež 50 mega "směšná", tak máme asi každý hodně jiné vidění světa. Podle vaší logiky když něco ukradnu v supermarketu,tak za to vlastně nemůžu,může za to hlídač,který špatně hlídal. Vy, co Babiše hájíte, už fakt nevíte,co byste vymysleli. Doporučuji si přečíst např.: http://forum24.cz/neexistujici-kauza-dotacniho-podvodu-farma-capi-hnizdo/

V. Petr 22.11.2018 11:00

Žádná normální země by na své území nepustila bez

jakékoliv kontroly hordy nepoužitelných primitivů a nenechala je fakticky beztrestně řádit ve svých městech.

50 milionů, ať už vyplacených oprávněně nebo ne, je proti desítkám osob, povražděných migranty v samotném Německu, naprostá prkotina! Mimochodem, mezi obětmi je i jedna Češka!

V. Vlk 22.11.2018 11:00

Re: Já mám zase plné zuby

Ještě by bylo, potřeba k pracovitosti Němců dodat, že v roce 1953 jim byly odpuštěny všechny válečné dluhy za obě světové války ( takže nic nedostaly ani třeba Slovensko a Řecko a Polsko, které musely ze svých peněz financovat válku a okupaci) a navíc dostali v rámci Marshallova plánu peníze na obnovu a modernizaci svého průmyslu. Ostatní dostali kulový, včetně třeba Británie. To se to pak vyrábí "hospodářský zázrak!" I když pracovitost Němcům neupírám.

P. Lenc 22.11.2018 10:59

Pane Vlku,

v případě Babiše šlapete v jiné brázdě.A pokud vás náhle iritují novináři, tak je to divné.Oni se tak chovají od dob V.K. a "Sarajevského atentátu", přes další kauzy, ta nikoliv poslední jako byl vládní puč proti Nečasově vládě za nemalého přispění právě novinářů.Takže mně opravdu překvapuje ten váš náhlý odsudek podle mně v případě Babišova syna profesionální práce dvojice novinářů.Celý záznam jsem viděl a o nějaké "neprofesionalitě" a dokonce "podsouvání" v tomto případě nemůže být ani řeči. Nakonec i Babiš byl nucen přiznat, že jeho syn trvá i po jeho "návštěvě" na verzi únosu. Zvláštní.

V. Petr 22.11.2018 10:55

Do kriminálu patří především politikové,

kteří zřídili a udržují fotovoltaický megatunel.

A také Kalousek za kauzu kasáren Jiřího z Poděbrad, za jejichž prodej stát nejenže nic nedostal, ale ještě platil penále!

V. Petr 22.11.2018 10:53

Co je "směšných" 50 milionů proti 50 MILIARDÁM ROČNĚ,

kolik nás stojí fotovoltaický megatunel, schválený a podporovaný především nepřáteli Babiše!

Mimochodem, pokud Babiš od začátku, jak je nám tvrzeno, porušil dotační pravidla, pak je to především CHYBA ÚŘEDNÍKŮ že mu tu dotaci schválili.

A pokud ji schválili, nejde zpětně stíhat Babiše.

Mimochodem, pravidla nezakazují, aby si miliardář nezaložil malou firmu...

V. Vlk 22.11.2018 10:51

Re: Tak si to , Vlku, shrneme

Pane Němče, jste zřejmě mlád a silně přesvědčen o své morální převaze. Jinak bych vás rád upozornil, ž v roce 1950 jsem byl syn vlastizrádce obžalovaného v procesu v souvislosti se Slánským. Kdybyste zapnul mozkové závity něco si přečetl, tak byste věděl, že v letech 1950 až 1953 existovala povinnost žáků zúčastnit se prvomájového průvodu. Bez odmluvy. Kdybyste tehdy byl školák, tak byste tam šel, pokud byste nechtěl aby si vašeho tatínka podala StB. V naší třídě, povinně nahnané jsem nebyl jsem já, syn vlastizrádce, ale i Anička, jejíhož otce kukala věznili a statek zabavili, kamarád Pavel, jehož tatínek byl zbaven tíže obchodu a budoval mít v PTP, tatínek dalšího spolužáka seděl na Borech za "špionáž" (byl to člen Sokola) atd. Vy víte prd a jen žvaníte. A nebýt reformních komunistů a Pražského jara a polské Solidarity,tak se dodnes učíte básničky o Leninovi jste, jistě že nadšených členem Brigády socialistické práce, (vy h.ov.ado ), jak by řekl ve svém památném monologu Jan Werich.

M. Vondráček 22.11.2018 10:47

záměna

Autorovi se povedlo zaměnit příčinu a důsledek. V čele vlády stojí člověk , který jak se zdá patří spíše do kriminálu než do čela státu. Vedle toho forma s kterou to novináři prezentují je otázka k diskuzi , ale zcela nepodstatná.

V. Kain 22.11.2018 10:06

Re: A že se novináři chovají jako hyeny?

A kdo z nich není mocichtivý?Ať jde o Merkel,May,Macron a další?Babiš moc dobře věděl,že vysoká funkce v politice mu zajistí rozkvět jeho firem na který by se normální cestou nezmohli a rovněž i 100%tní zhodnocení jeho majetku také není náhoda.Babiš není podnikatel,ale bezzkrupolozní spekulant.

K. Janyška 22.11.2018 10:06

Re: Novodobí svazáci

Jen se ptám blbe... Dzp.