Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
HOVORY: O pekařském řemesle, božích daru a zmačkaném rohlíku
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
T. Hamet 20.3.2023 18:02Snad BožíM daru, ne? Jste se učil česky v Polynésii? |
![]() |
K. Křivan 20.3.2023 17:521) Pojedete-li někdy skrz Pohořelice, (jižně od Brna), tak na hlavní ulici, asi 5 metrů od kostela je skvělý pekařství. Báječný chléb a koláčky, plundry a jiní sladké kousky jsou výborné ! Stojí za zastavení. 2) Chléb občas pečeme i sami, chutná výtečně, jen je to spíš placka než bochník. I nejlepe uplácaný bochník se rozplácne na placku. Neadí, je víc kůrky. Taky mícháme žitnou a pšeničnou mouku 50:50. |
![]() |
K. Křivan 20.3.2023 18:09Jmenuje se to Kulhánek a Drápal. Lidická ulice. |
![]() |
A. Lima 20.3.2023 14:38Tak to je klasika dnešní doby: o podstatných věcech, jako je chleba a pečivo, aby bylo co jíst, to se nediskutuje. Ale když Aston napíše nějakou hloupost o politice, tak to jsou stovky žhavých komentářů. Tenhle rozhovor zasluhuje komentář! Pane Křivko děkujeme za Vaši práci. Ne na Fialovi, Okamurovi nebo Astonovi, ale na lidech jako jste Vy stojí tenhle stát. Vy jste důležitý, a Vaše názory jsou zajímavé. Při tom všem, máte z toho asi nejmíň a dost možná, ani nevíte, kolik příznivců máte. Kdyby byla na světě spravedlnost, tak by jste jich měl víc, než Karel Gott. Ale není... |
![]() |
J. Hrazdil 20.3.2023 23:22Nezbyva nez souhlasit a pridat taky ostatni poctive remeslniky. |

