9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

GREEN DEAL: Příležitost pro české politiky

Brusel zkouší, jestli stihne do voleb zavázat členské státy EU k utužení Green Dealu. Jak by to mohl využít český premiér Petr Fiala?

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 8.3.2024 12:01

Že by ZELENÁ ODS vytrubující ;-O ústy svých ministrů, že více OZE povede ke snížení cen energií, dokázala změnit kurz před eurovolbami? ;-D Tomu už dnes sotva někdo uvěří. ...

Rv!![>-]

L. Novák 8.3.2024 12:41

Zklamaný volič odchází od ODS. Není se mu co divit

Lze se divit, že si mnohý volič ODS řekne, že Babiš sice naše zájmy prodal bruselské zelené lobby za dotace, ale Fiala jí je rovnou daroval zadarmo?

https://www.hrot24.cz/clanek/zklamany-volic-odchazi-od-ods-neni-se-mu-co-divit

R. Řezníček 8.3.2024 13:26

Nejhorší na tom všem je, že po Kalouskovi se Fialovi podařilo totálně znevěrohodnit jakoukoli pravici, která se stává v této zemi (jako ve většině zemí EU) naprosto nevolitelnou.

Začal to už Kalousek, který pravicovou rétorikou ("jen idiot zvyšuje daně v době krize") získal podporu voličů, aby následně otočil o 180 ° (a zvýšil v největší krizi, v níž se tato země od r. 1945 nacházela, daně v rekordní výši do té doby) a dorazil Fiala s jeho "nebudeme zvyšovat žádné daně" nebo "napravo od ODS už musí být jenom zeď" a ona je dnes napravo od ODS už i KSČM...

Největší Fialovo svinstvo spočívá právě v tom, že lidé už nebudou dlooooouho volit pravici, ale budou preferovat "menší zlo", které bude úplně stejným levičáckým zlem (představa, že Babiš bude vládnout výrazně jinak, než Fiala, je naprosto absurdní).