5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Blažek 5.8.2011 22:22

Re: Znám to zblízka

Čo bolo, to bolo. Podstata toho článku je o něčem jiném. Ta je o tom co je, zejména o tom, nenaletět hloupé propagandě "obnovitelných" zdrojů energie. A vpodstatě o tom, nenaletět žádné hloupé propagandě a schopnost vidět věci v širrších souvislostech.

J. Schwarz 5.8.2011 21:38

Německo budiž

důkazem, že z bohatství se blbne. Někteří jedinci se začnou domnívat, že jejich pohodlí je samozřejmostí a začnou vyžadovat, aby jim nikdo v okolí nečoudil, nerámusil - snad jen kdyby zpíval operní árie nebo recitoval básně. A jakmile se "spanilomyslnost" zmocní většiny, krach je neodvratný stejně jako pád do černé díry po překročení horizontu událostí. Taková "zelená" ekonomika bude destruktivnější než reparace po Versailleské smlouvě z r. 1919 - teď jenom kdy se objeví "zelený" Hitler , který sepíše "svůj boj" tentokrát za Evropu zelenou a očištěnou od všech, co ji "przní".

J. Kanioková 5.8.2011 19:12

Znám to zblízka

.."To se například havíři z OKD zavázali, že na počest 25. sjezdu KSČ

vytěží jeden milión tun uhlí nad plán. A když se to povedlo, tak byla

velká sláva,"..

Ono se..  "havíři zavázali" a směna před jejich jim to kompletně musela připravit. A směna po nich, ta to zas musela všechno dodělat... hnus, podvod, potěmkiáda.. obrovské mzdy, brzký odchod do invalidního důchodu, + renty přiměřené výdělkům.

Zlodějina

J. Dobrý 5.8.2011 11:50

Re: Jen víc takových článků

Vetsina stejne nepochopi. Casto mam dojem o jejich presvedceni ze i prirodni zakony se daji odhlasovat. A matematika je ta oskliva vec ze ktere meli na skole petky.

J. Kadeřábek 5.8.2011 11:13

Informace na českých webech o Fukušimě

byly bulvárně a ostudně podávány jo by na objednávku Zelených. Kromě SÚJB a Osla.cz (http://www.osel.cz/index.php?clanek=5819) je docela poučné video očitého českého návštěvníka Japonska v době zemětřesení. Pro zájemce uvádím link. http://www.muvi.cz/klip/135-jaderna-hrozba-z-japonska-on-tam-byl-a-prinasi-svedectvi-1-frantisek-fuka-sima

J. Jonášek 5.8.2011 10:59

Socialistický závazek

V tomto ohledu vedou Němci. Jeden z jejich dalších závazků k výročí sjezdu si dokonce uzákonili a týká se podílu prodaného biobenzinu. A když to ti vykořisťovatelé nesplní, napaříme jim tučné pokuty a postupně je zlikvidujeme...

Citace z http://www.enviweb.cz/clanek/ekoauto/87561/biobenzin-je-u-nemcu-propadak-vetsina-zustava-u-stareho-paliva

"Pro výrobce pohonných hmot může mít neúspěch E10 v Německu navíc nepříjemný finanční dopad. Pokud podle Frankfurter Rundschau nedosáhnou padesátiprocentního podílu biobenzinu na prodeji paliva do zážehových motorů, budou muset příští rok státu zaplatit pokutu za nesplnění zákonem daných odbytových cílů.

Podle odborníků by její výše teoreticky mohla dosáhnout téměř 500 milionů eur (12 miliard Kč), kdyby se neprodával vůbec žádný ekobenzin. I za současného stavu se odhaduje, že se může vyšplhat do stovek milionů eur."

M. Krátký 5.8.2011 9:17

Naprostý souhlas

Hezký den

R. Jonák 5.8.2011 9:17

Jen víc takových článků

a navíc bych je nechal jako povinné čtení pro všechny zelené a hlavně jejich politiky - bylo by dobré je přeložit do němčiny a posílat je i do Německa.

J. Veselý 5.8.2011 7:01

Ano

Skvěle napsáno.

D. Nowodny 5.8.2011 6:46

ONI

se probudí, až se spálí o svíčku či petrolejku. Pak, je asi taky zruší, aby neškodily !

Planeta bude zachraněna !