24.5.2024 | Svátek má Jana


Diskuse k článku

GLOSA: Nemravné kotlíkové dotace?

To, že bývalého prezidenta republiky Václava Klause nemá mnoho lidí rádo, není žádným tajemstvím. Jinak už je tomu s jeho známým bonmotem o tom, že peníze jsou až na prvním místě. Peníze má naopak rádo lidí mnoho. A dotace, to jsou peníze.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 5.2.2016 12:30

Lumpové dotační, komunističtí, evropští.

Co ještě řešit?

To se budeme zítra řadit do fronty (v předklonu) i na přednostní dotovanou housku a v třesoucí se ruce budeme mít deset potvrzení, že máme prázdný špajz??!! A hejtman nám (blahosklonně) umožní čekat v té frontě v temperované hale hejtmanství a možná milostivě dá kafe (zdarma)?

Přeji úspěchy dotačním poddaným!!

V. Kain 5.2.2016 13:17

Re: Lumpové dotační, komunističtí, evropští.

Na tu neskutečnou hovadinu musela ale přijít hlava.Čím budou topit ti občané kteří nemají na kvalitní palivo? Asi umrznou.

B. Uhlich 5.2.2016 23:36

Re: Lumpové dotační, komunističtí, evropští.

O palivo vůbec nejde... jde o řízenou nenávist vůči domkářům. Prostě je tu záměr domkáře řádně podojit, výměna kotlů vůbec nic neřeší...ovzduší bude špatné (nebo stejně dobré) jako je teď..jde jen o ty desítky miliard, které jde z domkářů..potažmo ze státu dostat. Nikdo mi například nevysvětlil, proč automatický kotel koupený na NETu (např. na Heuréce) stojí 65 000,-Kč a stejný kotel na dotace stojí 128 000,-Kč ...myslím, že se tu někdo ani tu zlodějnu nesnaží zakrývat...