4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

GLOSA: Do boje!

Většina z nás jistě zná přísloví o člověku, který si pod sebou řeže větev stromu, na které sedí. Snad opět ještě většina z nás tato slova vnímá jako varovná.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Krásenský 23.10.2021 2:00

Zda-li pak se najdou iniciativní policisté, kteří zahájí vyšetřování zločinů proti republice jako v případě onemocnění pana presidenta? https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/milos-zeman-prezident-zdravotni-stav-policie-trestne-ciny-proti-republice_2110190926_ako

J. Novák 23.10.2021 1:33

Přátelé, rád bych Vás dnes touto cestou požádal o podporu celosvětové petice, kterou založil Dr. Richard M. Fleming. Tato petice nese název: Vyšetřování a stíhání osob odpovědných za zločiny proti lidskosti (Investigation and Prosecution of Those Individuals Responsible for Crimes Against Humanity), která bude adresována Mezinárodnímu soudnímu dvoru v Haagu.

Podpisem této petice můžete přispět k zahájení celosvětového vyšetřování zločinů proti lidskosti. Tyto zločiny páchané na bezbranném obyvatelstvu, které je vystavováno restriktivním opatřením v rámci „boje“ proti onemocnění C-19, musejí být vyšetřeny na mezinárodní úrovni. Je potřeba se vší vážností dohledat a odsoudit každého jedince, který se zapojil do tohoto organizovaného celosvětového experimentu s lidskými těly. Věřím, že velká většina z Vás si již uvědomila, do jaké životní situace se náš pokouší tito negativní sociální parazité dostat. Stále jsou tu však k dispozici mezinárodní právní instituce, které se daným problémem mohou zaobírat. Na Vás je jen rozhodnutí o signifikaci této petice. Každým podpisem se zvyšuje pravděpodobnost celoplanetárního osvobození lidských jedinců a zastavení nastupující fašistické diktatury. Veškeré informace, které se týkají této petice, můžete získat přímo z úst Dr. Richarda M. Fleminga, který propagoval tuto výzvu na Info Wars. Toto veřejné prohlášení ve formě videa naleznete pod článkem. Děkuji za případné sdílení tohoto článku na sociálních sítích nebo emailovou poštou. S pozdravem a vírou v lepší zítřky Vás zdraví Jan B.

https://www.kanal22.cz/clanky/zdravi/ockovani-a-antikoncepce/dr.-richard-m.-fleming---vysetrovani-a-stihani-osob-odpovednych-za-zlociny-proti-lidskosti..html

J. Vintr 23.10.2021 1:25

Když lidé zvolili samé blbce, jsme bez šance.