22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

EVROPA: Tady chcípnul pes

Přestože předpovědi expertů vidí ekonomický vývoj západního světa v příštím roce dosti optimisticky – pokud to tedy porovnáváme s několika minulými lety – rizik i nejistot je před námi ještě příliš mnoho. Nakonec i prognóza týdeníku Euro nabízející šance na ochránění osobních i firemních úspor a rezerv je hodně konzervativní a spíše defenzivní.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Švrček 9.1.2013 10:49

Ať žije, pánové, EU

Ať žije ona socialistická matka centralizace, unifikace, regulace, nařízení a doporučení, jenž se nařízením v praxi rovnají, nechť žije obnovitelka socialistického centrálního řízení všech životů a zakladatelka státu blahobytu, byrokracií již zdevastovaného do podoby umírající konkurenceschonosti, jenž nás posune vstříc socialistickým světlým zítřkům, jak je známe z naší české praxe doby nedávno minulé, na kterou mnozí čeští ovčané již zapomněli a ti západně Evropští ji nezažili.Čest její sosialistické podsatě, jenž nás vede na okraj vyslpělého světa. přes všechny deklarace typu "dohnat a předehnat"  jsme již s matkou Evropou prodělali fázi "udržet krok" a vstupujeme do marné fáze "neztratit stopu". Nechť žije, ale výhradně  ve vzpomínkách těch, kteří jí věřili a stále věří.

 Pro opravdovou svobodnou a prosperující EU ji musíme začít stavět znovu. TOHLE je stejně, jako ten náš  bývalý socík, NEREFORMOVATELNÉ.

J. Kanioková 9.1.2013 13:21

1*

R. Langer 9.1.2013 15:01

Re: Ať žije, pánové, EU

Amen!