26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

EVROPA: Klimatická hysterie – ideologie požírající racionalitu

Po počáteční fázi odbourávání zákazů spojených s koronavirem si mnozí optimisté myslí, že západoevropští lídři spolu s unijními představiteli reprezentujícími většinu v dnešní EU ustoupí pod tíhou ekonomických argumentů od nerealizovatelného Zeleného údělu a odsunou cíle nulové bezuhlíkové neutrality do daleké budoucnosti nebo rovnou hluboko pod zem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Novák 14.5.2020 13:52

Planet of the Humans (2019) - - Dokumentární, USA

"Od okamžiku, kdy zelení ultralevicoví aktivisté v čele s Greeenpeace v nesmyslném "boji proti klimatickým změnám" (dříve "proti globálnímu oteplování") oživili staré komunistické heslo "Poručíme větru, dešti!", uplynulo už pár desítek let. Dopady zelené politiky a způsobené škody vyčíslené astronomickými finančními částkami už začínají být hodně vidět - a na přirozený cyklický vývoj klima samozřejmě nemají žádný vliv. Komunisty rudé a jejich odchod na věčnost zastoupili/nahradili dnes komunisté zelení.

Michael Moore, který dříve k zeleným aktivistům patřil a zná dobře metody, jakými pracují ve snaze ovládnout globálně lidskou společnost a civilizaci, postupem desetiletí přece jenom zmoudřel a vystřízlivěl z revolučního bláznění. Filmem, který poprvé představil v roce 2019 a nedávno na omezenou dobu bezplatně zpřístupnil na Internetu s využitím YouTube a jimi používaných technologií k volnému šíření obrazu i zvuku, způsobil zděšení v "zeleném světě". Zelení v USA vytvářejí tlaky dokonce k tomu, aby bylo veřejné promítání filmu zakázáno!

Co je tak "skandálního" Na Mooreově filmu Planet of the Humans? Odhalil a ukázal katastrofické důsledky masového využívání tzv. biopaliv s cílem nahradit fosilní zdroje, o nichž zelená propaganda bez důkazů tvrdí, že jejich spalování způsobilo klimatickou změnu. Zelení šíří falešné katastrofické předpovědi podobné obsahu FANTASY filmů jako Vodní svět (Waterworld) nebo Den poté (Day after Tomorrow)... a přitom jejich metody "boje proti CO2" převedené do průmyslové velkovýroby a těžby způsobují přírodě větší škody, než ty vymyšlené, kterým údajně mají zabránit. Likvidace amazonského pralesa kvůli plochám k pěstování cukrové třtiny na výrobu "bio"lihu vyváženého tankery do USA, kácení a likvidace deštného pralesa v Indonésii (dřevo na "bio"paliva a plocha pro pěstování olejových palem) k "uhlíkově neutrálnímu" spálení někde v evropských kotelnách..."

L. Novák 14.5.2020 13:53

https://www.csfd.cz/film/853576-planet-of-the-humans/

https://www.imdb.com/title/tt12192654/

https://planetofthehumans.com/

https://www.fastshare.cz/13472435/planet-of-the-humans-2020-dokument-1080p-ac3-2.0-en-cz-titulky.mkv (CZ titulky)

Na share serverech už se objevily kopie s vloženými českými titulky

L. Novák 14.5.2020 14:12

A podvodník a lhář Al Gore, nositel Nobelovy ceny za mír, si pomlaskává, jaký je to dobrý byznys, čerpat státní dotace na nesmysly spojené s využíváním tzv. "obnovitelných" zdrojů energie systémem "po nás potopa"... My v Česku to dobře známe. Je to jako přes kopírák.

https://www.cdk.cz/lhar-dostal-nobelovu-cenu-miru

J. Matuška 14.5.2020 16:12

Ad 13:53 Pane Nováku, čtvrtý odkaz: Tento soubor již není dostupný. Mám v archivu, bez českých titulků: https://www.youtube.com/watch?

time_continue=6&v=Zk11vI-7czE&

feature=emb_logo

Pokud byste měl odkaz s čs. titulky, uvítal bych TO...

L. Novák 14.5.2020 17:39

České titulky (samostatně) jsou uloženy ke stažení zde:

https://www.titulky.com/Planet-of-the-Humans-330628.htm

Celý film s titulky si musíte najít na známých úložištích vyhledáváním přímo tam. Nepochybuji o tom, že zelená mafie se každý zveřejněný odkaz na film pokusí zlikvidovat nahlášením...

Každopádně titulky (české) si můžete otevřít jako formát *.txt a přečíst si obsah, postupně jak film běží na YouTube, nebo před ním, určitě to těm, co nevládnou anglickým jazykem v kategorii pokročilých, pomůže při sledování filmu z YouTube, resp. z domovské stránky www.planetofthehumans.com

L. Novák 14.5.2020 17:43

P.S.: Ten zmíněný odkaz na film funguje, musíte jej správně zkopírovat bez poznámky v závorce (odkaz končí .mkv)