29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Tichý 25.10.2010 8:13

Re: Zase totální blábol, autore!

Psal jse, že EU takové důkazy nepřipouští. Prošel jsem stránky německého statistického úřadu, informace jsem nenašel. Tak jsem nalezl oficiální islámskou stránku, kde jsou informace z oficiálního islámské konference. Proč je vám to málo?

H. Lukešová 22.10.2010 23:35

Re: Pane Černý,

Jinak EU jako takovou, pane Černý, uznávám, jen neuznávám její propalestinskou politiku... Jinak jste přece také Čech, tak nemusíte Čechy jako takové urážet. Psal jste paní Kaniokové, že byste nechtěl být občanem ČR. To je dosti urážlivé. Rozhodně nejsem šovinista, uznávám Evropu, nejsem vypjatý český nacionalista, ale na druhou stranu nemusíte českou zemi urážet. Také jste Čech tak nemusíte svou starou vlast urážet... Např. jsme výborní v hokeji. Minulý rok čeští hokejisté vyhráli titul mistra světa v ledním hokeji...

H. Lukešová 22.10.2010 22:58

Pane Černý,

nepíšu idiotiny, ani nejsem jednoduchý člověk ani nejsem vyložený Klausovec. Kalusův postoj neschvaluji na 100%... Protiizraelská obsese souvisí s obrovskými muslimskými komunitami v Evropě. Ano, tolerance křesťanů, muslimů a Židů je nutná... Ale to samé, bychom měli požadovat od muslimů. Toleranci k nemuslimským menšinám.

H. Lukešová 22.10.2010 22:36

Re: pani Lukesova z Ceska di :

Pane Černý, to není idiotství a rozhodně nejsem jednoduchá ani nejsem vyložený Klausovec... Nechte si urážku pro někoho jiného...

H. Lukešová 22.10.2010 22:32

Re: ANO!

To sice nesouvisí,ale kvůli imigrantům z muslimských států je politika EU antiizraelská.

S. Netzer 22.10.2010 21:42

Re: Čemu se divíte paní Lukešová ?

Tak! A proto naše důchody ohrožuje masivní příliv nezpůsobilých imigrantů z Islandu a Faerských ostrovů!

K. Křivan 22.10.2010 21:33

Čemu se divíte paní Lukešová ?

Kdo je nejvyšší šarže  v EU ?  Maoista Barroso ?  Kdo je číslo dvě ? Komunistická s...ě a agentka KGB Ashtonová.

T. Cerny 22.10.2010 21:04

pani Lukesova z Ceska di :

" ne vsichni Evropane ale predni politici EU jsou nenavistni , zli a kruti

"Solch ein  konzentrierter Schwachsinn der klausoiden Tschechen  schlägt dem Fass den Boden aus ! . Die absolute Einfältigkeit von Frau Lukesova geht auf keine Kuhhaut mehr und ist vielleicht nur durch das hirnloses  Gelabere des tschechischen Klaus zu überbieten ! 

S. Netzer 22.10.2010 20:53

Re: ANO!

Tento článek, Kopretino, nikterak nesouvisí s Israelem.

H. Lukešová 22.10.2010 20:07

Re: ANO!

Nicméně je politika EU protiizraelská na straně palestinských Arabů, bohužel.Je to škoda, že zřízení,jak píšete, které nastolilo stabilitu podlehlo tak nepopiratelné protiizraelské zlobě.Škoda.

S. Netzer 22.10.2010 19:49

Re: ANO!

Vorovka. Tihle exoti nereprezentují politiku EU.

H. Lukešová 22.10.2010 19:39

Re: ANO!

Jenomže žijeme v Evropě, tak bych si přála, aby politika EU byla vyváženější, ne jenom na straně palestinských Arabů. To právě vyčítají Izraelci a my proizraelští Evropané (mluvím jen za sebe a ty, se kterými se znám) obsesivní nenávist EU k Izraeli. Pro Boha proč? Proč slepě podporujeme palestinské Araby? Proč pořád pliveme jed na Izrael? Proč tlačíme jen a jen na Izrael? Měli bychom se starat o hospodářství, obchod harmonické soužití nás Evropanů a nechat Izrael na pokoji. Jinak se nebudeme lišit od nacistů. Bohužel nám jde o likvidaci Izraele respektive Židů.

Arabům a levici se nepodařilo zničit Izrael v letech 47-48, později 67, 73-76, ani mezinárodním terorismem...

Tak přišli evropská levice a muslimové s dalším ďábelským plánem. Udělat z Izraele vyvrhele, vyčlenit ho, bojkotovat ho a plivat na něj jed (jako zločinec Hovorka...).

S. Netzer 22.10.2010 19:28

Re: ANO!

Nezlobte se na mně, Kopretino.  Ale co mně daleko víc rozčiluje, jsou tyto hloupé články autora Matějky, a jeho ignorantní přitleskávači.

H. Lukešová 22.10.2010 19:18

Re: ANO!

Paní Netzer, jak jsem psala, mě EU v principu nevadí, nějaká integrace je potřebná, má dost pozitivních věcí, nejsem proti EU v principu. Ale co nepřenesu přes srdce je divoký "antisionismus" (antiizraelitismus). Někteří politici EU jsou neskonale zlí. Proč EU strká svůj nos do Izraele a Palestiny, čemu NEROZUMÍ? Ať se stará o naše euroamericképrincipy a Izrael nechá na pokoji. Izrael nepotřebuje zásahy antiizraelistkých politiků... A´T Izrael jedná, jak uzná za vhodné...

H. Lukešová 22.10.2010 19:14

Re: Zase totální blábol, autore!

Paní Netzer, pán se mýlí, EU je proslulá svým zběsilým "antisionismem"  (antiizraelitismem). Proč EU strká nos do něčeho, čemu nerozumí?

S. Netzer 22.10.2010 19:14

ANO!

"Islám je s našimi hodnotami nekontabilní", a proto nepřizpůsobilí přistěhovalci z Faerských ostrovů a  Islandu ohrožují náš důchod!

H. Lukešová 22.10.2010 19:10

Právě kvůli muslimům

v Evropě, je EU antisemitská. 40 milionů muslimů je více než 2 miliony Židů žijící v Evropě a o tom je řeč. Konrad Adenauer řekl, že problém Německa s nacistickou minulostí se vyřeší tak, až vymřou... Tím to samozřejmě nestahuji na muslimy, rozhodně si nepřeji a nikdy nebudu přát smrt muslimům... Nicméně bychom neměli dbát na vliv muslimských lobby. Soudruzi komunisti Vojtěch Filip, palestinský Arab Nidal Saleh, komunistický novinář britských listů Daniel Veselý, nacista Vandas (tím nemyslím slušného diskutéra Pavla Vandase) všichni vyjádřili podporu palestinským Arabům. Ne všichni Evropané ale vedoucí politici EU jsou zlí, nenávistní a krutí. Tak ráda bych se mýlila, ale bohužel to tak nejde. Francouzský politik řekl, že kvůli malé p o s r a n é zemi (myslel tím Izrael) vypukne 3. světová.Na EU mě šokuje divoký antiizraelitismus.

J. Kanioková 22.10.2010 18:45

Evidentně se článek týká deficitního penzijního systému,

stále většího podílu důchodců na mandatorních výdajích (zvyšující se délka dožití) a hlavně se článek týká omylu politiků, kteří měli nereálná očekávání s imigrací. Nepředvídali negativa, která to sebou nese.  A ta nejsou bezvýznamná.

Myslím, že s ukrajinskými a jinými neislamskými imigranty tu velký problém není, odtud nebezpečí nehrozí, oni se většinou po čase vracejí domů a s naším důchodovým i sociálním systémem to neotřásá. V jiných zemích EU jsou to zas jiné národnosti. Problém je ale s islámskou imigrací, která si tu dováží rodiny a časem i další příbuzné. A odtud problémy, které hostitelské země ohrožují, a to nejen finančními nároky.

Při evropské nízké porodnosti se musí  důchodové systémy změnit, rovněž tak imigrační politika. Islám je s našimi hodnotami nekontabilní a jejich porodnost Evropu ohrožuje ve svých důsledcích. Máme štěstí, že u nás jich zatím moc není a doufám, že se to nezmění, nebo jen tak, že budou ubývat.  Nechci tady mešity a hlavně jejich imámy (kteří své ovečky jistě nepřemlouvají k družbě a lásce k nám), a nerada bych, aby tu také přibývali neintegrující se lidi ve slumech.

J. Skotnica 22.10.2010 18:42

Re: Dodatek

Poníženě děkuji za odpověď.

S. Netzer 22.10.2010 17:23

Re: Dodatek

Takový "argument" mně pane K. taky nemůže přesvědčit. Až budete mít  nějakou připomínku, která není pouhým předsudkem, tak se, prosím, zase ozvěte.

S. Netzer 22.10.2010 17:18

Re: Zase totální blábol, autore!

Vy považujete tento odkaz za "důkaz"?

S. Netzer 22.10.2010 17:17

Re: Dodatek

Milý pane Skotnico, s takovými námitkami se běžte vycpat. O výrocích AM, a o debatě o integraci, která je momentálně v Německu velmi horké téma, víte zjevně kulové, tak se mně, prosím, nesnažte poučovat. Věnujte se raději SŘLI.

L. Kubeš 22.10.2010 17:13

Re: Dodatek

Další obhájkyně novodobé RVHP s názvem EU, která na rozdíl od ostatních smrtelníků "do toho vidí". Pokud vám vyhovují socializující tendence bývalého maoistického komunisty Barrosa v čele Evropské komise, zcela nedemoktarického orgánu, který produkuje tisíce přiblblých nařízení, tak to je váš problém a zkuste si tedy podle svých idealistických představ nastěhovat domů nějakou imigrantskou rodinu z muslimské země jako test.

J. Pašek 22.10.2010 16:15

Mohamedáni = Dělohy našich žen je naše nejlepší zbraň . . .

A běloši jen rozpačitě čumí, mudrují  a neví si rady co s tím . . . .

J. Skotnica 22.10.2010 16:13

Re: Dodatek

Proč je "nutno chápat?. Voláte po argumentech, dejte něco na podporu Vašeho tvrzení. A že je to mimo mísu? Proč o nich Merkel mluvila. Protože přinášejí do rozpočtu více než berou, asi ne.

M. Prokop 22.10.2010 15:44

Re: prubezny system

Existuje, jen o něm nevíte. Fondový.

P. Brodský 22.10.2010 14:59

Re: A tím důkazem je co?

Tento stát neřídí Romové ani imigranti, ale etničtí Češi. Kritizujete-li stát, nekritizujete tím Romy ani imiogranty, ale etnické Čechy. Co je na tom k nepochopení?

P. Brodský 22.10.2010 14:54

Huntingtonističtí sekularisté

Fakt, že feminističtí, sekularističtí, pseudokřesťanští bojovníci za tzv.křesťanskou civilisaci nejsou, na rozdíl od autentických křesťanů, schopni plné biologické reprodukce, není důsledkem Bin Ládinovského spiknutí. Odpovědnost za tuto neschopnost samozřejmě také nenesou muslimové, hinduisté, konfuciánci, mormoni  ani animisté.

Poněkud kontroverzní zpěvačka Klara Issová v jednom rozhovoru naznačila, že moderní západní civilisace bere mužům koule. No a bez koulí je holt rozmnožování těžké. A tam, kde se populace nereprodukuje, vzniká prázdný prostor, který na hustě obydlené planetě zaplňují imigranti.

Takže milí domorrodci s křesťanskou kulturou. Nelíbí-li se Vám, že Vás nahrazují imigranti, budete si muset znovu naklonovat "koule".

S. Udatný 22.10.2010 14:41

Re: A tím důkazem je co?

Stačí se dívat kolem sebe, tržnice - Kolbenka/kolik platí východní národy státu? Noční podniky a jejich zaměstnanci, kolik platí státu - všichni jsou v hluboké ztrátě, dostávají příspěvky od státu, nevím jak se jednotlivé příspěvky jmenují, ale vím, že je berou, sami vám to řeknou, případně za peníze vám poradí jak se to dělá. Můj uvedený příklad z Velkých Přílep zajeďte do V. Přílepa stačí se tam podívat a ptát se, budete se divit, co vše je možné. K tvrzení, že u nás je korupce, kdo chce, tak ji vidí, to je stejné jako s cikány. Kdo se chce dívat vidí že stát je živí, kdo nechce, tak tvrdí, že jsou diskriminováni a proto je stát živí. Dzp

P. Půtová 22.10.2010 14:22

Re: Další primitivní

Myslím, že je naprosto jedno, odkud případní imigranti přijdou. Důležitější je, jestli opravdu budou vzděláni a ochotni přijmout pravidla dané země a jestli bude jejich práce přínosem do státního rozpočtu. Pokud ne, bylo by opravdu lepší, aby v budoucnu imigranti nezatěžovali státní rozpočet (dávky, důchody, zdravotní péče...). Stejně bude náš důchodový průběžný systém plus minus po roce 2030  na tom tak špatně, že buď bude penze směšně nízká, případně jen pro opravdu chudé, nebo vůbec žádná. Měli bychom si to uvědomit a začít s tím počítat. A také bychom měli s velkou trpělivostí a tolerancí pracovat na tom, aby rodinné a mezigenerační vztahy fungovaly, protože možná jednou - ve stáří - budeme odkázáni na pomoc svých dětí.