15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Brodský 22.10.2010 14:17

Re: Já bych vám velmi doporučoval,

pane Dr. Husáku, abyste si alespoň desetkrát za sebou nahlas přečetl diskuzní příspěvek pí Netzer, který napadáte bez jakékoliv  argumentace. Možná, že pak pochopíte, o čem pí Netzer píše.

P. Brodský 22.10.2010 14:04

A tím důkazem je co?

Z tvrzení, která předkládáte k věření, pouze vyplývá, že policie řízená etnickými Čechy a složená z etnických Čechů je naprosto nechopná plnit svou funkci z důvodů totální zkorumpovanosti. Jinak řečeno tvrdíte, že stát provozovaný etnickými Čechy nemůže nikdy fungovat Je takovéto tvrzení opravdu tím, co chcete dokázat?

S. Netzer 22.10.2010 13:30

Re: Dodatek

Výrok A. Merkel je nutno chápat jako populistický tah, což jsem už psala před několika dny, když zde všichni jásali, aniž by znali její předešlé výroky. Navíc tento výrok nemá vůbec nic společného s tézí článku (imigranti nás a naše potomky připravují o zasloužený důchod), která autoru slouží jako další záminka kopnout si do EU. Že obhajuji EU, milý pane, bude asi tím, že o ní vím trochu víc než ti, kteří, místo toho, aby se informovali ze seriózních zdrojů, dávají přednost všem možným Matějkům, kteří formují jejich mínění o této organizaci.

R. Tichý 22.10.2010 13:02

Re: Zase totální blábol, autore!

Nezvratné důkazy neexistují. Zejména ne v EU, kde jsou zamlčována všechna "EU nepřející data". Nicméně našel jsem třeba toto http://www.islamweb.sk/stranky/spravodajstvo/svet/11.10.07%20b.htm

S. Udatný 22.10.2010 12:44

Odpověď - S.Netzer,

když si myslíte, že většina imigrantů platí, tak zde je vámi požadovaný důkaz. V obci Velké Přílepy v lokalitě, v které stavěl H-system v současnosti bydlí/vlastní domy cca asi ze 30% imigrantům, většina z nich, dokonce možná všichni ze státní kasy berou několikanásobně více než státu přispívají. U nich je naprosto běžné, že mají miliónové hypotéky zpravidla 90% až 100% kupní ceny a přesto berou od státu nejrůznější podpory. Je pravda, že toto se děje ve spolupráci se státními úředníky, řekněte, který úředník si rád nepřividělá, když je možnost bere každý úředník. Lokalita patří pod Prahu-*západ, bylo několik udání/upozornění na korupci a nezákonné dávky/příspěvky. Policie odložila, předložené důkazy nedostačují - předloženy nahrávky a fotodokumentace o finančních poměrech odběratelů nezákonných dávek.

J. Skotnica 22.10.2010 11:39

Re: Dodatek

Jste odvážná žena, že se nebojíte. I když - lehkomyslnost není odvaha. A z patnácti vyjmenovaných lokalit si vybrat jedinou u které se autor zřetelně uťal a s ní ho mlátit po hlavě je, nezlobte se, komické. Vy se tak zoufale zastáváte EU, že nevnímáte, že se z ní stává byrokratická organizace, ve které mají hlasy občanů stále menší váhu. EU se asi zrušit nedá, ale dá se otevřít ten paskvil - Lisabonská smlouva, kterou všechny parlamenty schválily, Irsko jediné po velké masáži  v referendu a nikdo o ní dohromady nic neví. Jako soukromá osoba nic, čemu nerozumím nepodepíšu. A k imigrantům - paní Merkel prohlásila, že současná multikulti politika totálně selhala. Proč asi?

J. Dobrý 22.10.2010 11:11

prubezny system

Jiny nez prubezny system duchodu NEEXISTUJE. Tento system je prubezny z principilenich duvodu, ktere sam uvadite. Zejmena bod 2 ale i 3 a 4.

Proste jde o to, ze spolecnost muze nest pouze urcitou procentualni zatez AKTUALNI produkce k plneni potreb duchodcu.

Penize ktere si odlozite dnes na duchod na tom nic nezmeni. Pomuze vam to pouze v pripade, ze to ostani vetsina neudela.

Penize totiz i kdyz si nekteri mysli neco jineho nejsou nic jineho nez vyjadrenim smenne hodnoty zbozi, sluzeb, vyrobnich prostredku atd.

S. Netzer 22.10.2010 10:18

Re: Imigranti

Páně Matějkovo žonglování s čísly je naprosto neseriózní, tak jako premisa z které vychází. Za validní argument rovněž nepokládám vzpomínky z dovolené, nebo X-krát opakované zjištění, že nejčastější jméno novorozenců tam a tam je Mohamed, které opisuje jeden od druhého.

S. Netzer 22.10.2010 10:13

Re: Zase totální blábol, autore!

Zajisté máte nějaký nezvratný důkaz pro Vaše tvrzení, že "většina imigrantů žádné daně neplatí !!". Mně nejsou žádné příslušné statistiky známé. Předem děkuji za odkaz.

R. Tichý 22.10.2010 9:56

Re: Zase totální blábol, autore!

Asi jste nečetl článek ani nesledujete statistiky. Většina imigrantů žádné daně neplatí !! Když už jsou zaměstnaní, tak v šedé zóně ekonomiky.

T. Krystlík 22.10.2010 9:28

Zase totální blábol, autore!

Přistěhovalci mají význam obecně pro výši daní, případně důchdodům jen z toho titulu, že mají více dětí než původní obyvatelstvo, což by mohlo pomoci průběžným důchodovým systémům. Stejnou metodou je povzbuzení natality původního obyvatelstva. Základní ovšem je přestavět důchdodobý systém na příspěvkový na třech sloupech, státní důchod, podnikový důchod a kapitálové životní pojištění. Když to nevíte, tak takové hlouposti nepište!

P. Joch 22.10.2010 8:34

Re: Imigranti

Omlouvám se, nevšiml jsem, že nepřechylujete své příjmení, paní Netzer.

P. Joch 22.10.2010 8:33

Imigranti

Pane Netzer, dovolil bych si nesouhlasit s Vaším odsudkem. Říct o argumentech druhého, že jsou primitivní a směšné, bez toho, aniž byste uvedl své vlastní protiargumenty, svědčí o Vaší vlastní slabé pozici v diskusi. Tím nemyslím Faerské ostrovy.

Jinak jen bych připomněl, že nejčastější chlapecké jméno pro novorozence v Londýně už není John, ale Muhammad. A při své návštěvě v Káhiře jsem se několikrát setkal s názorem, že práce je pro muslimského muže nečistý zdroj obživy. Bohabojný muslim se živí obchodem, nebo žije ze svých statků. A když jsem viděl jak to tam funguje, tak bych se opravdu nechtěl stát svědkem importu tohoto systému do střední Evropy.

V. Husák 22.10.2010 8:31

Já bych vám velmi doporučoval,

abyste si alespoň desetkrát zasebou nahlas přečetla článek, který napadáte naprosto nesmyslnou argumentací. Možná, že pak pochopíte, o čem vlastně autor píše. Když už byste se ke článku přece jen chtěla vyjádřit, tak používejte argumenty a ne nesmyslné bláboly.

Článek, bohužel, vyjadřuje pravdivou skutečnost a já za něj tímto autorovi děkuji.

V. Husák 22.10.2010 8:25

Já bych vám velmi doporučovala, abyste

S. Netzer 22.10.2010 8:23

Dodatek

týkající se demografie Faerských ostrovů:

"Na ostrovech žilo v roce 2007 48 451 obyvatel, z toho 19 282 v hlavním městě Tórshavn. ... Faerské ostrovy se nepotýkají s úbytkem obyvatel. Úhrnná plodnost je jedna z nejvyšších v Evropě (2,522), díky čemuž je kladný přirozený přírůstek. Navíc Faeřanů přibývá i migrací."

S. Netzer 22.10.2010 8:05

Další primitivní

anti EU agitka z pera tohoto velmi plodného pisálka. Tento článek předčí svou směšností vše, co doposud napsal.

Velmi bych autorovi doporučovala, aby detailně rozvedl konkrétní myšlenku hrozby masivního přistěhovalectví z Faerských ostrovů, kterou zde pouze nakousl.

:-)))