28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

ENERGETIKA: Shodne se Praha s Habeckem?

O Robertu Habeckovi, vicekancléři i ministru hospodářství a ochrany klimatu, média píší, že z německých politiků dovede nejlépe vyprávět. Myšleno „prodat“ své ideje a plány voličům. Není náhoda, že lídr Zelených je nejpopulárnějším politikem Německa. Lze říci, že je protipólem Petra Fialy.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Humble 14.7.2022 15:15

Hmm dve zeme ktere jsou v oblasti energetiky nejhloupejsi v Evrope to bude asi sila. Nemecko si zavira jaderky a dobrovolne se stalo ekonomickym vazalem Ruska a Cesi radi plati Nemcum za predrazeny plyn a srovnavaji cenu elektriny s jejich OZE silenstvim. Pak se divi jak to ze jsou tu ceny elektriny tak vysoke i kdyz ji dokazeme vyrobit mnohem levneji nez nemecka plynova elektrarna nebo zrovna nefungujici solar ci vetrnik kdyz je potreba. Takove dva dementy aby jsi ve svete pohledal.

D. Laurencikova 14.7.2022 15:23

Nemci se dobrovolne a bez nuceni stali ekonomickym vazalem Ruska, coz jim nebranilo v tom, pokusit se Rusy sankcemi hospodarsky znicit, doufajice, ze z toho vyjdou ve fjertusku neposkvrnenem, tak jako babicka s Karkulkou z vlkova bricha. Skutecnost je jina a tak nastava plac a skripeni zubu: "Putin nas chce znicit, musite mrznout" (politici mrznout nebudou). Mate pravdu, nejak moc chytre to opravdu neni.

L. Kuča 15.7.2022 12:55

Německo je druhé a my tedy až třetí. Nejblbější je Rakousko, které předpokládá, že jim donekonečna budou propady v síti kompenzovat sousedé, na které oni sami pak budou ukazovat, jak jsou nezelení a vůbec fuj ....