26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ludvík 2.3.2009 14:11

Bratrstvo zelené pracky

Ten kdo sleduje činnost Zelených jako celku,ví,že nedostatek soudných osobností v tomto sdružení je katastrofální.Proto nemůže překvapit ani jejich šéf,možná nejchytřejší,který bez hlubšího uvážení přejímá pochybné tendenční vlnění.

Ladislav N :-))) 2.3.2009 13:15

Film: Ztracené město / Lost City Raiders (2008)

Tak tímhle krmí filmaři veřejnost. A my se pak divíme, že lidi jsou ochotní věřit každé bursíkoidní  blbosti....

Dobrodružný / Sci-Fi - Německo, 2008, 90 min - Režie: Jean de Segonzac - Hrají: James Brolin, Ian Somerhalder, Bettina Zimmermann, Ben Cross, Michael Mendl

Před čtyřiceti lety série několika přírodních katastrof vyvolaných globálním oteplováním úplně změnila podobu Země. Sedmdesát procent světové pevniny bylo zaplaveno mořem . Významná přímořská sídla úplně zmizela ze zemského povrchu nebo se zčásti ocitla pod mořskou hladinou. V oceánu se topí newyorská Socha Svobody, do nápisu Hollywood se opírají mořské vlny, Eiffelova věž se skrývá pod hladinou téměř celá a z legendární Cukrové homole v Riu se stal obyčejný kopec vystupující z vody. Proto Vatikán vysílá dva bratry na misi, která má jediný cíl : zachránit ze světa to, co z něj ještě zbylo. To jim ulehčí starobylý artefakt, pomocí kterého lze snížit hladinu oceánů. O artefakt však musí svést boj s přírodními živly a také s krutým padouchem, který by ho chtěl využít k ovládnutí celého světa. ...

honzak 2.3.2009 13:57

Re: Film: Ztracené město / Lost City Raiders (2008)

"Režie: Jean de Segonzac " - to bude šarkézyho bratranec a zimovo brácha.

Jestlipak to bursíci prosadí jako povinné pro základní škloy? My taky museli chodit na Odvážnou školačku a Čuka s Gekem. Budiž ale popravdě konstatováno, že tím ve většině z nás vzbudili k dané ideologii nesmiřitelný odpor.

Stredocech 2.3.2009 16:56

Co máte proti Odvážné školačce

Já si to moc nepamatuji, ale žádná propaganda tam tuším není. Čuk a Gek totéž. Akorát to jsou všechno Rusové.

Takový Pávlik Morozov, to je jiná...

Ladislav N :-))) 3.3.2009 0:24

Re: Co máte proti Odvážné školačce

Zato Timur a jeho parta... To je legenda komunistického "virtuálního" světa. Dodnes si pamatuju lechtivou  parodii na Timura a spol. s převlečenými kalhotkami spící děvy v noci na lavičce v parku s nápisem: "Včera špinavé, dnes čisté..."  Timur a jeho parta. ;-)

Kukulín 2.3.2009 18:06

Zapomněl jste na Timura a jeho partu

i.h. 2.3.2009 14:14

Obzvlášť mě hrůza jímá při představě,

jak "do nápisu Hollywood se opírají mořské vlny", to už je vopravdu konec civilizace. Na podobné téma doporučuji skvělou povídku "Sedm pohlaví Venuše" neboli Seven Sexes of Venus.

cb 2.3.2009 16:21

Re: Film: Ztracené město / Lost City Raiders (2008)

Me stacil Den pote. Tim myslim ten mrazivy, ne atomovy. Nejakci vedci na National Geographic ho probirali a shodli se, ze v tom filmu je vsechno naopak.

Realista 2.3.2009 16:52

Proto Vatikán vysílá dva bratry na misi, která má jediný cíl : zachránit ze světa to, co z něj ještě zbylo.

nemá tam být Dalajláma? Při té výšce moří....

gerontusinza 2.3.2009 13:02

Pane Zouzalíku, co to píšete nám......

To musíte na pana premiera, který nedosahuje ani vaší invence, natož naší.......;-) On tam pana Bursíka potřebuje, aby  ty blbosti kolem jeho vlastní osoby nebyly tak viditelné...... Říká se tomu mimikry, víte? ;-D A pan B. ví že igelitky se dávají sadármo ( co na tom že to zaplatíme v ceně zboží tak jako tak...)  a že jen tzv "někde" mu uniká..... ale on to vidí......;-D To si vážně ten pán myslí že svým igelitkovým závojem zahladí míru své neschopnosti a prodejnosti..? Jen ať si ho tam pan premier nechá, takového pitomce aby vskutku pohledal......;-D  Už hoši podělali na co sáhli a tak proč jim tu pitomost rozmlouvat, jednodušší je nevolit je a to ani náhodou....

VLK 2.3.2009 12:57

Japonsko

Prakticky celá spotřeba plynu v Japonsku se dováží v kapalném stavu na tankerech. V místech obrovských překladišť je mimo jiné velká kapacita chladírenského průmyslu, která využívá odpadní "chladno" vzniklé při zpětné přeměně zkapalněného plynu. Ale jako zdroj energie je v Japonsku preferován "oil" před "gas". Pro svou nižší cenu.

Veteran 2.3.2009 19:27

Re: Japonsko

A to dělají Japonci z plezíru nebo jim nic jiného nezbývá? V těch jejich zemětřesením sužovaných ostrovech si asi povyražení plynovodů a podzemních zásobníků ani nemůžou dovolit. Příklad je docela mimo. 

Vorda 2.3.2009 11:59

Dva reprezentanti

Stranu zelených reprezentují především dva lidé:

1. Bursík : EE bude dost, protože se zvýší účinnost kotlů v tepelných elektrárnách...:-D

2. Žak: Neposlechne policistu, zámětrně dělá scény a policistu, který dodržel zákon, pomocí pochybných známostí žene před soud a dosáhne jeho propuštění.

Nekvalifikovanost a nemorálnost. Co hezkého nás s takovými lidmi na ministerstvech a v parlamentu čeká?

orim 2.3.2009 12:52

Re: Dva reprezentanti

SZ a její představitelé silně připomínají jinou stranu za prvé republiky a to KSČ

JaS 2.3.2009 14:29

Re: Dva reprezentanti

Účinnost kotlů se zvýší zpočátku na 120%, pak se bude postupně dál zvyšovat, až dosáhne hodnoty 380%.

Pamětnik starejch dob 2.3.2009 21:32

Re: Dva reprezentanti

R^R^R^

Když uvážíme, že část našich voličů je schopna uvěřit, že všichni mohou mít nadprůměrné platy, uvěří možná i Vaší nadsázce.

Sam Křepelka 2.3.2009 11:28

že je ve vládě je věcí voličů !

Že je ve vládě ekoteroristická strana vedená Bursíkem je problémem voličů, kteří se nechali nachytat na trik Kačenky J., jež se krásné divadýlko před Tv kamerou. Mělo by teď být odpovědností voličů poslat SZ zpět do jeskyň, kam patří !

Frank 2.3.2009 11:14

Bohužel většina členů vlády neví, o čem mluví.

jirka.s. 2.3.2009 10:57

Nápady zeleného magora!

Tak budeme dokonce platit za odpad podle vyprodukovaného objemu! Například ve věžáku  se sedmdesátiosmi byty bude ve sklepě "objemoměr", ve kterém bude muset každý nájemník povinně zjistit obsah svého odpadkového koše, údaj zaznamenat a zaslat mailem na ministerstvo životního prostředí! Tam se těchto údajů chopí cca 150 úředníků, do půl roku je zpracují, aby posléze (za dalšího půl roku) vám zaslali (poštou- porto zaúčtují) fakturu! Případné úmrtí nájemníka se vyřidí dodatečně v dědickém řízení! Má to jenom malý háček! Amaterský kulturista bude silně zvýhodněn proti osmdesátileté babičce, neboť evidentně bude schopen onen objem redukovat na 3-5x menší než ona babička! Ale to jsou jenom takové malé vychytávky, které zajisté vyřeší další, nově založený, vývojový odbor bursíkova ministerstva!

BTW: Firma vyrábějící ony "objemoměry" se již těší, jak vyklouzne z momentální krize! ;-D

Jura Jurax 2.3.2009 11:00

Re: Nápady zeleného magora!

Tak budeme dokonce platit za odpad podle vyprodukovaného objemu! - stálo by za to zjistit, kdo ze zelených má blízko k nějaké firmě, co by mohla vyrábět domácí lisy na odpadky (pokud možno s dotací od EU). A ty objemoměry - eurocejchované - taky.

honzak 2.3.2009 12:26

Re: Nápady zeleného magora!

a to periodicky, nejlépe s přesností 0,2%! Pánbůh s námí a zlý pryč!

Ladislav N :-))) 2.3.2009 13:12

Re: Nápady zeleného magora!

Tak to bych měl začít vyrábět ruční lisy na odpadky, ty půjdou určitě na dračku. ;-P

honzak 2.3.2009 13:58

Re: Nápady zeleného magora!

Ale v Číně, aby se v Evropě nezvyšovala produkce CO2!

Jura Jurax 2.3.2009 10:49

No,

Pan Bursík opravdu neví, o čem mluví, nebo je kádrová rezerva Gazpromu, rozhodně se však nechová jako zodpovědný politik.

Čekat o zeleného, že se bude chovat odpovědně, je krajně nezodpovědné.

Že Bursík neví o čem mluví je známo již dávno, Jestli je kádrová rezerva Gazpromu nevím, ale jestli ty krávoviny o zvýšení využívání plynu dělá zadarmo, je ještě větší blbec než jsme doufali. Běžný politik, když už škodí, tak se aspoň nechá pořádně podplatit.

S.P.Q.B 2.3.2009 11:20

Re: No,

Lépe to bude asi takto:

Pan Bursík opravdu ví, o čem mluví, neboť je kádrová rezerva Gazpromu  :-D

cca 2.3.2009 10:11

a jak

se Bursík & comp. ocitli ve vládě ? kdo je tam dostal ? co si zopakovat počty - do 100 a kolem 100 ?? ;-)

František 2.3.2009 10:45

Re: a jak

Zelení se dostali do vlády naší vinou. Volili je primitivnější a duševně omezenější lidé, kteří naletí všemu, co si novináři vymyslí. Dnes už snad každý vidí, že nejde o stranu ale o sektu.

ladik53 2.3.2009 11:55

Re: a jak

Zelení se nedostali do vlády naší vinou, protože vláda se nevolí. Dostali se tam vinou toho, kdo tu vládu sestavil a vinou parlamentu, který jí vyslovil důvěru, přestože má v programovém prohlášení úplné blbosti a řekl bych i zločiny.

mpscz 2.3.2009 10:03

Já jen doufám, že se zelenáči už nikdy do pralmentu nedostanou.

Jsou to extrémisté, kteří se akorát chtějí zviditelnit za každou cenu a brát prachy za nic.

M. Zima 2.3.2009 9:53

Pane Zouzalik,

ve Vašem jaderném zapálení jste zapoměl říct, čím je vlastně takový podprůměrný karierista a diletant, jako Burcík nebezpečný. Nebo jsou Vaše argumenty tak slabé, že na vás i takový Burcík stačí. Jestliže jsou ty argumenty pro JE za každou vesnicí silné a logické, tak nestojíte za nic Vy, tak by si Kříž a spol. měli rozmyslet, zda ČEZácká mafie zaměstnává dostatečně kvalitní agitátory. Jiná možnost není.