8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Historik 8.10.2007 7:50

Re: Re: Ekologičtí pomatenci a enviromentalisti jsou většinou zábavní

Souhlasím s Vámi úplně. Jen ještě doplním, že když slyším slovo alternativní, tak bych bleskurychle odepnul pouzdro pistole, kdybych nějakou měl.

Ales 8.10.2007 7:48

Elektrarna

Jste uz trapni s utoky na JETE . Jdete nekam do pralesu a bude hotovo.

No... 8.10.2007 7:31

Jednoduše řečeno:jak zelení, tak někteří odborníci jsou mimo realitu.

Zelení navíc úmyslně, což je mnohem horší.....pátá kolona je nejlepší přirovnání...

Pavel 8.10.2007 7:20

Ještě by bylo dobré doplnit

kolektiv autorů - abychom je znali a v případě dalších jejich "odborných aktivit" věděli s jakými "odborníky" máme tu čest. Také by bylo dobréd oplnit, kolik tato "odborná" zpráva stála - jako daňový poplatník bych rád znal její cenu a případně zda lze " v záruce" ony "odborníky popohnat k odpovědnosti. Za ministra Kužvarta se vůbec "zajímavě" rozdávaly různé granty, nedělám si iluze, že dnes to bude "lepší".;-O

kapitán 8.10.2007 7:07

Re: Re: Jsem opravdu zvědav...

Zelení budou tvrdit, že ČEZ elektřinu vyváží, tudíž nebylo potřeba stavět JETE

honzak 8.10.2007 6:58

jestli pak

si melounisti v Brně dali po tlamě? Společně s obrem Kolodějem musím konstatpovat, že "TO BY SE MI LÍBILO!!!".

Znovu musím konstatovat, že typově stejní mladí pomatenci výrazně pomohli komančům s reálným přechodem na "budování socialismu".  Dneska to bude "vědecký zelenismus", postup a výsledky bohužel stejné.

JH 8.10.2007 6:20

Re: Ekologičtí pomatenci a enviromentalisti jsou většinou zábavní

Ještě bych vás doplnil: tito pomatenci, jejichž "alternativní" způsob života televize adoruje, ho mohou žít nejen za pomoci sousedů, ale i díky sociálním dávkám, příležitostné práci načerno a lékařskému zabezpečení, které mají doslova zadarmo, protože nepracují a neodvádějí daně. Viz rodiče "Půlnoční bouře".

Historik 8.10.2007 3:20

Ekologičtí pomatenci a enviromentalisti jsou většinou zábavní

Ekologisti, zelení, enviromentalisti a všichni podobní mě vždycky rozesmějou svými jednoduchými primitivistickými pohledy na život. Zřejmě by chtěli, aby si každý člověk opatřoval obživu ručním obděláváním svého políčka, pluh tažen kravkou či někým z rodiny, zrní roztloukané ve hmoždíři či mezi dvěma kameny a placky pečené na ekologickém ohništi. Lituju ty jejich děti, které se tam vždycky vyskytují. V televizi jsou takoví pomatenci často k vidění, kteří nic nemají, jen studnu u chalupy bez elektriky, ale nikdy tito lidé neopomenou dodat, že když potřebují k doktorovi, že jim soused půjčí auto a telefon že taky nemají, protože to škodí zdraví, ale soused jim ho vždycky půjčí když potřebujou.

Elektřina je zboží jako kterékoli jiné. Vzhledem k tomu, že celé Čechy leží na uranu, jeví se jako úplně skvělé vybudovat více jaderných elektráren, toto palivo v nich spotřebovávat k výrobě elektřiny a elektřinu vyvážet. Špičkové strojírenství a energetiku přece výborně umíme. Teď, když už konečně sklízejí oprávněný výsměch pomatené teorie nastartované v době Havla, tomu přece nic nebrání. Arabové mají naftu, která ji jednou dojde, a my máme uran, který má před sebou skvělou perspektivu. Jediná perspektiva je ve výrobě jaderných zdrojů energie, protože nic nenasvědčuje tomu, že se odehraje nějaký nový převratný objev v oblasti energetiky. Tím převratem je právě současná jaderná energetika.

kirast 8.10.2007 2:24

Re: Jsem opravdu zvědav...

Taky jsem zvědav. Typuji ovšem čtyři osvědčené strategie. 1) Ignorovat vše, co se mi nehodí do krámu, 2) Stokrát opakovat svoje tvrzení, neboť i lež stokrát opakovaná se stává pravdou, 3) Znevážit autora tak, aby si od něj pes kůrku nevzal, 4) Odvést diskuzi na jiné téma a tvrdit, že ho autor svévolně opominul. Co myslíte, nakolik se pletu?

NevericiTomas 8.10.2007 1:45

Re: Jsem opravdu zvědav...

Zcestne? Byly to z prstu vycucane LZI!!!!

emersonskej 8.10.2007 1:33

Jsem opravdu zvědav...

... na nějakou tu melounovskou reakci. Prakticky nic z toho, čím nás různí zelení rádoby odborníci před pár lety při dostavbě Temelína masírovali, se nakonec nepotvrdilo. Ba právě naopak - ukazuje se, že ony tehdejší ekonázory byly naprosto zcestné ! Teda jak se z tohodle "zeleňůlci" nakonec vykecají.... ;-D