16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Diskuse k článku

ENERGETIKA: Až ruský plyn nebude

Začátkem roku 1938 Hitler vystupňoval propagandu. Německý národ je utlačován. Potřebuje životní prostor. K tomu mohutně řinčel zbraněmi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lancik 25.12.2021 1:52

Nechapete, schopnost chapani neni darovana kazdemu stejne! "Obavam se, z NATO dozene Putina k valce na Ukrajine", Kdo dohnal Bezneva k prepadeni Ceskoslovenska? Taky NATO? Taky Brezneva NATO dohnalo k unosu celnych Cs. predstavitelu do Moskvy? Jen kdyby Rusko ponechalo Ukrajinu jit svou cestou kterou si sama zvoli...

Putin jde cestou Hitlera z roku 1938, Hitlwr aspon Sudety, Putin aspon Krym a vychodni Ukrajinu. Zatim... Nikdo nevi co bude dal, Hitler nikdy nemel dost, bude kdy dost Putin?

V. Sember 25.12.2021 0:39

Zapomněl jsem ještě přidat latinský citát:

Stultorum mater sempiter gravida.

V. Sember 25.12.2021 0:37

Vy jste vystudoval VUML?

V. Novák 25.12.2021 0:36

Už někdy Rusko "přivřelo kohoutky" těm, kteří platí a nekradou? Kdy?

Povídejte, autore...

P. Nešvara 25.12.2021 0:22

Nikdo normální si nenechá šíleného nepřítele za humny. USA útočí "z důvodů národní bezpečnosti" po celém světě, od Koreji, přes Vietnam, Irák, Afghánistán o latinskoamerických eskapádách nemluvě. Izrael si klidně může poslat bojová letadla přes cizí státy a bombardovat reaktor ve státě, který s ním ani nesousedí a to je v pořádku. NATO může úplně klidně vybombardovat Kosovo ze Srbska, protože to je humanitární záležitost. Akorát u toho "Agresivního Ruska" se očekává, že nechá v klidu vyvraždit etnické Rusy na Východní Ukrajině, že bez řečí předá svou námořní základnu v Sevastopolu Američanům a že nehne brvou když Ukrajinský ministr bude volat po tom, že Ukrajinské tanky pojedou po Rudém náměstí. Že se budou v klidu dívat, jak USA a Turecko vyzbrojují a organizují Ukrajinskou armádu, která se až zalyká protiruskou propagandou.

Goebbels je proti autorovi článku vzor novinářské korektnosti. Že se za takový jednostranný a zaujatý žvást nestydí.Rv

Obávám se, že NATO Putina k té válce na Ukrajině fakt dožene. Pokud neobsadí aspoň východní část, tak musí být fakticky blázen. A to on snad není. Přitom až do Majdanského puče bylo všechno v podstatě v pořádku, jenom Ukrajinci kradli plyn z potrubí. Ale násilný problém nebyl. A pak to rozvrtala Victoria Nuland a obviní z toho Rusko.

Že se nestydí. A spousta nemyslících lidí tu propagandu Američanům žere. Nepochopím.