29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pavel pekárek 6.6.2007 17:55

Tak jsem si přečetl

všechny diskuzní příspěvky a líbily se mi především:-Jelínek je Goebelsův klon --Jelínek je levicový podvraťák--Jelínek stále rozmazává své kravince --milování na Paroubka-levicové štvaní --v rozhazování vynikala zvláště vláda soudruha Paroubka--má roční zpoždění, to měl psát o socanech - -v rozhazování byli mistři šibalové z ČSSD --aspoň si připomeneme při čtení jeho článků, jaká sebranka byla u moci (ČSSD) --Kam se poděly stovky miliard, jimiž ČSSD zadlužila za pouhých 8 let své děti a vnuky bez jejich souhlasu, tenhle Goebbelsův klon zamlčel.--Lže ráno, v poledne i večer - Máte to opravdu pěkné hodnocení, soudruhu Jelínku.

jj 7.6.2007 15:39

Re: Tak jsem si přečetl

Goebels má holt hromadu klonů. Dneska to jde snadno.

Pavel pekárek 6.6.2007 17:39

Jelínku,

ty jsi opravdu opruz.

Možná, že bys měl napsat, ty levicový podvraťáku, že hlavně se o korupci zasloužili socani s Paroubkem v čele.

Fuj, proč tady tisknou takové kraviny, už tě číst nebudu a doporučím to všem.

Nečtěte toho socana, bude Vám blbě.

PetrK 6.6.2007 16:33

No né,

jelen jde do sebe, už si odpustil své vznešené tituly, ale jinak se ani o chlup nezměnil.

Pavel 6.6.2007 16:27

Masochista Jelínek

Člověk by řekl, že při tolika negativních kritikách a nadávkách by musel Jelen být úplný masochista, aby sem ještě pořád psal. Ale tomu to nevadí, on ty svoje kravince bude rozmazívat dál.

A lidi ho čtou.  Někteří se pak možná vyzvrací, ale pak ho zase ho znova jiný den čtou. Tak proč už sakra tomu neudělat konec. Napišme sem všichni, že ho nechceme,  že sem takové články, poodceňující intleigenci čtenářů sem prostě nepatří.

Anebo je možná ten masochista sám Aston. Anebo jsme masochisti my, co ho pořád ještě čteme.

LV 6.6.2007 16:09

reforma o voze, Jelínek o koze

Hezké, snaživé vykrucování. Ano, poukažme na třísku v oku bližního, aby si nevšimli trámu v tom našem...

Výdaje, o nichž je tu řeč, (ať jsou jakkoli neomluvitelné)netvoří ani zlomek problému státních financí. To hlavní jsou astronomické sociální výdaje: růst a neustálý růst NÁROKOVÉ spotřeby ničemů, žijících jako programoví paraziti na systému. Je to tvrdé ale pravdivé. Spočítejte si příjem 6ti a více člené "rodiny" dvou práceseštítících singles a jejich dospívajícího potomstva po prvním a druhém "vrhu" (15-17let)se všemi myslitelnými dávkami. Je to nad 40tisíc. A s každou další prkotinou - hurá na sociálku! Přivezli uhlí? Koupili jsme plínky? Sociálka zaplatí..! Nebo tam vezmeme děti a to bude čurbes. Od Margity jych tež par požičame a budě!

Dokud nebude příjem PRACUJÍCÍHO člověka dvojnásobkem příjmu ničemy, nelze mluvit o spravedlnosti!! Kdo tvrdí opak, nechť to jde vysvětlit do kteréhokoli provozu. Dokud nebude strop na všeliké dávky, dotud budeme my hloupí (poctivější) platit automaty a drogy těm chytřejším. Podívejte se na Slovensko. Šok a pak růst, to je reforma!

Odvádění pozornosti k "prkotinám" v globále státních výdajů je, Jelínku, mimo mísu. Ale chápu. Když už nebudete platit, tak kdo by vás volil,že?? To je elektorát... No ale na jaký jste s Paroubkem políčili ( a komunistům vyfoukli), takový máte.

Cricket 6.6.2007 13:42

Jelinkův pokus o kamasutru

Tento článek mi,  s vědomím toho, z jakého hnízda se L.Jelínek vylíhl, připomíná velmi přesně nový způsob milování, který má být zařazen do moderní kamasutry: tzv. "na Paroubka" - dlouhodobě nespokojená manželka se miluje s milencem a manžel kolem pobíhá a pokřikuje, jak by to on dělal lépe. 

venkovan 6.6.2007 14:14

Re: Jelinkův pokus o kamasutru

Připomínka - milování možná, ale stejně zůstane neplodné.

Lojza Kohos 6.6.2007 13:36

Novinářská povrchnost

Pan Jelínek by si měl zjistit víc o pozadí kauz o kterých píše. Zákon o ochraně přírody a krajiny za určitých předem stanovených podmínek udělení výjimky z ochrany některých přírodních fenoménů umožňuje. V případě vodního díla Přelouč MŽP vydalo svého času investorovi kladné stanovisko EIA a formulovalo podmínky, za jakých lze s udělením výjimky počítat. Stály investora miliony, několik výzkumných a akademických pracovišť rky práce, ale investor tyto podmínky splnil, a to nejen formálně projektově, ale přímo v terénu. A pak výjimku MŽP nedostal. Do nebe volající neseriozností je tedy postup MŽP, nikoliv investora. Pardubický kraj se zlobí právem.

LadaHaksna 6.6.2007 18:30

Re: Novinářská povrchnost

Ale nikdo přece nemá -PRÁVO- na výjimku. Ta může být udělena a nemusí. Politici z Pardubicka to špatně ošetřili a promrhali peníze. Pokud postupují způsobem investovat a na základě toho vyvinout nátlak, pak oceňuji ministra, že jim neustoupil. Kdyby to bylo v soukromé firmě, co by řekli majiteli? Že to mysleli dobře?

Franta 7.6.2007 7:04

Re: Re: Novinářská povrchnost

Milá LadoHaksno, vtip je v tom, že Jelínek skutečně neví o kauze NIC a blábolí blbosti. Protože projekt výjimku MĚL ( od Ambrozka ) a soud ji po třech letech od žaloby ekologů zrušil. Ale zrušil ji ne pro nesouhlas s vydáním výjimky, ale pro nedostatečné odůvodnění. Čili pro úřednickou chybu MŽP. Logický postup ( pokud tedy jsme v právním státě a existuje kontinuita práva), aby úřad (MŽP) svoji chybu napravil a doplnil odůvodnění. Což by se pravděpodobně stalo,kdyby se mezitím nevyměnili ministři MŽP. Mezitím projekt běžel s platnými povoleními vč.územního rozhodnutí a investor do PUNTÍKU splnil soubor podmínek MŽP. Takže ? MŽP si nadiktovalo tisíc podmínek, nechalo si je za státní miliony splnit a pak investorovi v osobě Bursíka řeklo trhni si nohou !!! Kdo tady plýtvá státními penězi ?

Jak říkám, blb Jelínek zaslechne v hospodě něco a dělá agitaci proti Topolánkovi.Měl by se radši věnovat české legislativě, tam tečou zbytečně miliardy.

jerry 6.6.2007 9:20

Zpronevěra v Masarykově akademii?

Lukáš Jelínek seděl v kanceláři a  zasněně si naléval další sklenku vodky, když se rozrazily dveře a uvnitř stál eurokomisař Vladimír Špidla. Zamračeně se rozhlížel po místnosti. Jelínek:,, Jé , to jsou k nám hosti, vezmi místo Vladimíre, hned ti naleju. Napijeme se na ten tvůj Brusel."Špidla:,,Lukáši, co to má znamenat? Za půl hodiny má začínat moje přednáška ,Zásady evropské integrace a pozice České republiky v dnešním globálním světě.´ Jak to vypadáš? A co ty prázdné flašky všude kolem?" Jelínek: ,,Přednáška nebude Vladimíre, nemáme na pronájem sálu. Všechno, všecinko jsem s kamarády propil." Špidla: ,, I naši dotaci z Bruselu?!" Jelínek:,,I tu." Špidla:,,Ale to je zpronevěra!" Jelínek:,,Jaká zpronevěra, Vladimíre? Podívej se na svou naditou tašku, zase ji máš plnou papírů. Myslíš, že ty tvoje pindy někoho zajímají? Na tvých přednáškách lidi trpí - chtějí odejít a je jim to trapný a tak se aspoň úporně brání spánku. No a já se rozhodl netrápit lidi , tvou přednášku zrušit ,koupit pár flašek a bylo nám s kamarády naopak dobře. Je to vlastně altruismus. Tak jakápak zpronevěra?"

Netřeba 6.6.2007 8:41

Citáty: "Cítíte tu brutální logiku?"

"Děs v očích a na čele pot mají Topolánkovi ministři . . ."  nebo další :  "Jak je možné, že bylo vyhozeno tolik peněz na akci, která od začátku kolidovala se zákonem?" a ještě např.  "  .  . vynaloženo přes 600 miliónů korun ze státního rozpočtu."

"Zákon je zákon."   Jasně. Když se rozporcuje medvěd za šest miliard, je to zákon. Tomu říkám já   "brutální logika".

tony 6.6.2007 8:20

OH

S těmi OH má pravdu, v ostatním plýtvání byli mistři šibalové z ČSSD.

janoryna 6.6.2007 10:59

Re: s OH také nemá pravdu,

je to také jen levičácké štvaní.

Douša Josef 6.6.2007 8:12

Autore

veřejné zakázky jsou jen jednou z mnoha příčin rozvalu státních financí. Těch dalších příčin a daleko podstatnějších je mnohem více. Jednou z nich je tzv."prožírání státních financí", to je především korupce  voličů vladnoucí party. A tím pádem i zadlužení státu,jehož příjmy na tuto korupci prostě nestačí. A v tomto konání  nad jiné vynikaly vlády jednotlivých socialistických premiéru a z nich pak poslední - soudruha Paroubek.

Ještě jste (jistě jen omylem) opomenul zdůraznit, že na onom vyhození 600 milionů oknem se podepsaly především tyto vlády,protože schválení a realizaci podle Vás protizákonné stavby mají na triku právě ony. Stejně tak pokles v žebříčku korupce v jednotlivých státech.Posledních 8 let zde vládla strana Vašeho spolku a nemůže se na nic vymlouvat! Vládla mnohem déle,než první vlády, jejichž nejdůležitějším úkolem bylo převést ekonomiku ze 100 % státních podniků na tržní hospodářství, tedy úkol, pro který neměla ve světě žádný podobný vzor.

xx 6.6.2007 7:39

Člověk by řekl

že pan Jelínek má skoro rok zpoždění. Takové články chtěl určitě napsat už za vlády sociálních demokratů. Vždyť byl u toho a tak ví, jak to tam chodilo. Ale asi mu je otiskli až dnes.

vlado 6.6.2007 7:36

soudruhu tik-taku

vaše péče je dojemná, kde jste byl, když vláda vašich gerojů, (byl jste přece rádcem), např. zacvakala firmě, za dánici, kde se ještě ani nekoplo, ale jen se udělalo blbé výběrové řízení, takže se výsledek zrušil, ale dle hloué smlovy se cvakalo. ted jste chytrej ako ten Váš Jyrka.

Vašek 6.6.2007 7:29

Jelínku,

ještě řekněte, že těch 600 milionů utratila a na to udělení výjimky spoléhala Topolánkova vláda.

ladislav 6.6.2007 7:13

Neuvěřitelné

Neuvěřitelné, jak tento socanský agitátor konstruuje své agitky. Lidovecký vicehejtman hodí číslo, které nikdo nezná a neví, jak vůbec na něj přišel.Toho se chytí  lokaj Jelínek  a vytváří kauzu, která neexistuje, protože každý projekt je na SFDI veden pod svým číslem a není nic jednoduššího, než si ověřit, kolik je pod tímto číslem vyúčtováno peněz. Jelínek je prostě blb a lhář.

I. 6.6.2007 6:45

600 mil Kč je pryč

Pár projektantů si namastilo kapsy. Tu hrůznou věc jsem dost sledoval a jsem Bursíkovi vděčný, že to konečně zarazil. Pana Jelínka bych se zeptal, z čí hlavy celý projekt byl a která vláda to prosazovala. A který že ministr prosazoval (a jako poslanec dosud prosazuje) splavnění Labe v Dolním Žlebu. Byl to ten, co se proslavil vodními skútry. Ať jde Jelínek do háje. 

Říční plavba v našich podmínkách patří buď turistice, nebo 19. století.  

janoryna 6.6.2007 11:01

Re: 600 mil Kč je pryč zeptejte se

u krajského hejtmana a pardubické radnice.

Adraj 6.6.2007 6:37

díky Astone,

že zveřejňuješ i tyhle bláboly, alespoň si vždycky připomeneme, co jsou ti socani za verbež.

Netřeba 6.6.2007 6:36

Zkuste porovnat,

jestli se o pražskou olympiádu derou sportovci nebo banda prašivých politiků. Pak si odpovězte na otázku, kdo z ní co a hlavně kolik bude mít.

eTony 6.6.2007 6:09

jak dojemná

je starost tohohle exota o 600 mil. korun ze státního rozpočtu na vodní kanál na Labi. A jakým právem předlužili socbolševici každého z nás ?? Jakým právem ? Rudým ?? Už jste zaplatili Altnerovi, že tady žvaníte ? Nedokážete uřídit finance vlastní a budete do zblbnutí, vašeho, opakovat nehoráznosti o vyvalených očích ministerských úředníků nad vývojem našich financí - to je vaše socbolševická vizitka, xindle.

:) 6.6.2007 10:17

Re: jak dojemná

no, k těm stranickým financím: jedni kluci v nich maj bordel (ČSSD), druzí hoši zase s nima nezákonně čachrovali (ODS). Přesně tak potom vypadá i jejich styl hospodaření, když jsou u moci :-D

Ladislav N. 6.6.2007 4:52

Je k nevíře, co tenhle bezcharakterní placený profesionální lhář je schopen zplodit, ...

... aby se zavděčil rudým sponzorům jím ředitelovaného spolku s klamavým názvem.

Kam se poděly stovky miliard, jimiž ČSSD zadlužila za pouhých 8 let vládnutí své děti a vnuky bez jejich souhlasu, tenhle Goebbelsův klon zamlčel.

janoryna 6.6.2007 11:03

Re: Je k nevíře, co tenhle bezcharakterní placený profesionální lhář je schopen zplodit, ...

to je pravda. ta privatizace státních bank úspěšně řízených ministrem kočárníkem a vrchním bankéřem tošovským přece podle výsledků nemusela stát ani korunu. nevím, kde se během 1 roku socanské vlády ty stamiliardy sebraly.

Ladislav N. 7.6.2007 1:54

Re: Re: Je k nevíře, co tenhle bezcharakterní placený profesionální lhář je schopen zplodit, ...

Oryno, ty jsi blbec byl a blbem zůstaneš... ;-P