18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
QEntity 20.7.2006 9:52

S článkem se dá buď souhlasit a nebo nad jeho fakty strkat hlavu do písku...

Program ČSSD je založen na mechanismu "Po nás potopa"... To není nic nového pod sluncem... Jenomže to, co se dá prožrat za rok, budeme několik let horko těžko vracet do původního stavu....

KROKODÝL 17.7.2006 11:53

Ještě malý dovětek

Pane Párale,článek jste napsal perfektně a píši vám za jedna.

A pro ty schopné,kteří nečekají na plné huby slibů od socialistických přerozdělovačů ,čili zlodějů obecných  připomínám památečnou větu klasika Jirky Kodeta:Proletáři všech zemí,vyližte mi(Y)

karci 17.7.2006 14:45

Re: Ještě malý dovětek

to jsi rekl krokodyle presne....R^

JanictooN 17.7.2006 18:29

Re: Ještě malý dovětek

Také jsem po přečtení článku zamířil do diskuze se záměrem učinit pochvalu. Jak vidím už jste mě předběhl a tak se tedy připojuji a také uděluji jedničku. R^

KROKODÝL 17.7.2006 11:45

PRO VOLIČE ORANŽOVÝCH DEFRAUDANTŮ A ZLODĚJŮ.

Nějak jsem nepostřehl,že by nedoučený právník byl odborníkem na finance.Blbec ze Slavkova u Brna,který neví kolik má nul bilion nás zadlužuje šíleným tempem a až to bude muset vláda ODS splácet,budou všichni socani jako jeden muž řvát:Vidíte,kam vás zavedla vláda modrých ptáků!To že Špidla byl Hurvínek a uměl prd se ukázalo v jeho památečné větě-ZDROJE JSOU.

A zdroje jak vidno nejsou.Voliči socanů,vezkrze ducha velmi mdlého,papouškují žvásty páně Benita Paroubka Gottwalda a nevidí si na špičku nosu.O ekonomice mají představu jako Špidlín.Erár je nekonečně štědrá dojná kráva a bude dávat víc a víc.Omyl,socialističtí voliči,erár musí naplnit ti schopní,kteří ovšem zpravidla levici nevolí.A nezapoměňte socialističtí voliči-schopných ubývá a rapidně no a paradoxně si ty dnešní dávky vyžerete chudobou posléze,případně Argentinou.Ti schopní se uživí ve světě bez problémů a vy si zde můžete žít s cikány a jinými nefachčenky,ovšem do žlabu budete mít setsakra vysoko.Zcestné představy Je nabíledni,že Klaus ZAPLATIL Z PRIVATIZACE OBROVSKÉ PENÍZE ZA VNITŘNÍ DLUH PO BOLŠEVICÍCH-ROZTŘÍSKANÉ CESTY,BARÁKY BEZ OMÍTEK A HLAVNĚ OBROVSKÉ PENÍZE STÁLA SANACE PO RUSKÝCH DAREBÁCÍCH-PLNÉ LESY NAFTY,NÁBOJŮ A DALŠÍHO SVINSTVA.

www racek 16.7.2006 23:41

Autor je zástupce šéfredaktora Eura

hmm, ale já myslel, že tam potřebují ekonomy ... a ne tohodle ideologistu

www racek 16.7.2006 23:47

Re: Autor je zástupce šéfredaktora Eura

on totiž každý ekonom ví, že ekonomika je ve velmi dobré kondici ... ale fakt, an 15 % da'n ods a gigantické plánované schodky vlasty tlustého nemohou skončit dobře.

QEntity 20.7.2006 9:53

O čem tady plácáte ???

Jak je možné, že vláda, která ve fázi v prudkého ekonomického růstu zvyšuje deficity, nebyla už dávno defenestrována ?????

kuře 16.7.2006 23:30

vláda odborníků

Pozor to je vláda odborníků.

vládík 16.7.2006 22:16

Trochu Sobotkovi lichotíte

Oni totiž ani bolševici, se všemi obrovskými platbami na "mezinárodní dělnické hnutí" neudělali takovou sekeru, jakou udělalo ČSSD za 8 let. akže Sobotka je nejslabším ministrem od Rakousko-Uherska a ČSSD největší defraudant všech dob.

JONÁŠ 16.7.2006 21:52

Debata

 To je zcela zcestný názor a totálně subjektivní pane Párale. jE VIDĚT, ŽE JSE SE DOSUD NEDOSTAL K POŘÁDNÝM A VĚCNÝM  argumentům, což je skutečně od Vás ubohéí!! To je skutčně jen názor ODÉESÁKů!!!!

vládík 16.7.2006 22:10

Re: Debata

Můžeš mně vysvětlit, v čem je ten názor ODEsácký (či jakýkoliv jiný? Sobotka přece jasně řekl, že bude nutné některé ("sociální") zákony odližit, protože by nás přespříliš (tj. ještě více, než to obotka doposud dělal) zadlužily. To tredy znamená, že ty zákony byly přijaty nesmyslně. Tak co je na rozboru tohoto faktu stranického?

Hukan 19.7.2006 18:05

Re: Re: Debata

ten nazor je odeesacky, protoze mu prosty lid (rozumej lide se zakladnim vzdelanim) nerozumi. moc se tam mluvi o cislech a taky nepekne o panu paroubkovi ktery slibil ze da chudym moc penez aby byli taky bohati a nemuseli kvuli tomu pracovat. a to delaji jen odeesaci. pan paroubek to rikal.

QEntity 20.7.2006 9:55

Re: Debata

Proč se zvyšuje deficit v situaci, kdy prudce rosteme ????

Dovedete si představit, jak prudce by narostl deficit, kdyby se ekonomika dostala do stagnace ???

To jsou ty reformy v podání ČSSD ???

To je zodpovědné chování vlády, která u nás chtěla zavést euro ??:??

pooh 16.7.2006 19:41

jsme jako kapři kterým se vypouští rybník,

jediný rozdíl je v tom, že socky řvou, jak to ta ČSSD dělá pěkně, že vody je pořád dost, protože to říká soudruh Paroubek, zatímco kapři modří vidí krapet dál a ječí, že vody už zbejvá málo... Copak nikdo z vás levičáků nevedete skromný rodinný rozpočet, abyste pochopili pojmy jako dluh, úrok, hypotéka, úspory?? TO chápe každé děcko, které začne dostávat kapesné!!!

Hukan 19.7.2006 18:08

Re: jsme jako kapři kterým se vypouští rybník,

sak se podivej jak hospodari volici cssd a ksc - berou si nekolikatou pujcku na splaceni uroku z pujcek - protoze pan paroubek rikal ze dluzit neni nic spatneho. a tu prvni pujcku si vzali aby si mohli tyden hrat na pany na dovolene v italii :)

Verka Verkovata 16.7.2006 10:28

Je to kruté, ale je to tak

Článek přesně zasáhl do černého. To, co my laici tušíme nebo nedokážeme pojmenovat a domyslet do důsledků, je zde řádně vysvětleno - jenže, kdo z těch tzv. "obyčejných" lidí si něco nechá vysvětlit? Nejhorší jsou jednoduší lidí, většinou voliči ČSSD s malým vzděláním a přehledem, pro které existuje jediné: Paroubek dělá pořádek, vládá nám přidělí dávky. Pohled do budoucna jim naprosto chybí . Socani nyní jásají na vítězstvím levice na Slovensku, a vůbec nemyslí na to, že REFORMY JSOU NUTNÉ, oddalování je jen agonie a později zaplatíme mnohem větší daň ze socanské hlouposti a krátkozrakosti. Ostatně - nutnost reforem se signalizuje po celé Evropě. Díky KSČSSD můžeme očekávat pohromu o pár let později.

?? 16.7.2006 14:54

Re: Je to kruté, ale je to tak

Divím se, že Dutý topol nenechá Jirku "Benita"  Pablbka spolu s Plešatým vezírem Sobotkou sestavit státní rozpočet. A Filip jim může dělat helfra. Už vidím, jak by to stálo za (Y);-O!! A páter Bublifuk jim může požehnat !! Rv

pooh 16.7.2006 19:45

Re: Re: Je to kruté, ale je to tak

Svým způsobem máte pravdu, nejlepší by bylo, kdyby ty škrty museli dělat socani sami...[:-. Průšvih je, že oni je dělat nebudou, kdyby trakaře padaly. Rozdat pastelky masám a zavázat si je tak na pár volebních období je holt příliš velký politický kšeft...:-/A bude to trvat tak dlouho, dokud tu bude aspoň nějaká střední třída, kterou bude možné dojit až do bezvědomí.

Hukan 19.7.2006 18:08

Re: Re: Re: Je to kruté, ale je to tak

socani si zas puci

Veteran 16.7.2006 21:22

Re: Re: Je to kruté, ale je to tak

Jó takhle třeba pan Kočárník, to byl jinej formát! To byl jinej vichr ve financích, jehož důsledky se nesou až do dneška.

Kobylka Lajda 17.7.2006 13:32

Re: Re: Re: Je to kruté, ale je to tak

To je jen slabý odvárek toho, co dělá a hlavně udělala ČSSD. Na Moravě tomu říkají "třeťák".

míša mýval 16.7.2006 10:09

zajímalo by mě

Jestli by si Paroubek, až se vrátí ke kolotočům, vzal Sobotku, aby mu dělal kasu u lochnesky. Tam by totiž šlo o jeho vlastní peníze.

Verka Verkovata 16.7.2006 10:29

Re: zajímalo by mě

R^R^R^

?? 16.7.2006 15:07

Re: zajímalo by mě

Počkejte na to točo, až je ten advokát ( Altner ) co jim vybojoval Lihový dům dá k mezinárodnímu soudu pro neplacení  dluhů  a nedodržení smluv ! To se teprve Benito Pablbek s Plešatým vezírem JUDr Sobotkou začnou předvádět    ;-O!! To bude  správná  (Y)  RvRv!!

Hukan 19.7.2006 18:10

Re: Re: zajímalo by mě

a kdo myslis ze to zaplati? my .. jako obvykle a jako vsecko co cssd sprasila. asi se dam k nezamestnanejm - ti se maji nelip. nemakaji a cssd je krmi kecama a podporama.

Starý J. 16.7.2006 10:02

MirekTopShit

Sobotka nebyl takový debil, aby „vykládal, že budeme evropským ekonomickým tygrem“, on to spolu s Paroubkem říká dnes a denně. Ale stále jste mně neodpověděl, co jsou ty „SOBOTKOVY ŠKRTY“ z 170 miliard na 88 miliard v příštím roce!

Pokud se týká oněch „vytunelovaných podniků“, pak velice přesně Vám odpověděl jirka.s a já to zde psal již několikrát. Vyjmenujte prosím pár těch „gigantických vytunelovaných podniků“, které byly po pádu RVHP schopny alespoň dvacetinu své produkce prodat někam za peníze!

Z Vaší věty:… Zákonitě to pak muselo krachnout. a nazvalo se to ekonomickými balíčky…je zcela jasné, že vůbec netušíte, co to byly „Klausovy balíčky“! Takže já sice mám podle Vás „alzheimrovské buňky“, teď jde jen o to, máte-li Vy vůbec nějaké! Až Vám někdo vysvětlí, co to byly ony „balíčky“ a Vy to pochopíte, pak se můžeme bavit dál! „Klausovy balíčky“ totiž byly přesně to, co bude Sobotka (nebo ten, co nastoupí po něm) dělat se státním rozpočtem na příští rok, jen v DALEKO VĚTŠÍ MÍŘE, než to musel udělat Klaus! A nepleťte dle Vás „vytunelované podniky“ s „balíčky“, jinak jste opravdu za….Podepsán MilošKůženalegitimacečlenůČSSD.

A ještě – po komunistech nás nemohlo postihnout nic jiného, než privatizace 100% znárodněného majetku. Chtěl bych vidět, jak by ji dělal ten právnický nedouk, co sotva vylezl ze školy a co připustil prohlasování takových populistických zákonů, že se z toho žádná další vláda nedostane a ještě ji zbude zaplatit po Sobotkovi bilion státních dluhů!

StandaT 16.7.2006 10:21

Re: MirekTopShit

Ještě bycho to rozšířil. "Účet" za devadesátá léta dává Shit pouze na ODS a zcela po socansku ignoruje, že ministr hospodářství (Dlouhý), privatizace (Skalický) a další, kteří se motali kolem privatizací (Ježek, Češka) kopali v úplně jiném dresu. Zajímalo by mě, jak by Shit reagoval, pokud by někdo na Paroubkův účet připsal útratu za např. Šimonovského? Dále růžičkoví komunisté bezostašně tyjí z toho, že jejich vlasní účet ještě nikdo nesečetl a Paroubek dělá vše pro to, aby sečten nebyl. Až se tak stane, uvidíme.

V devadesátých létech se navíc dělaly zásadní změny. Softkomunisté po nástupu k mici neudělali za osm let JEDINOU reformu! Pro vysvětlení: to co dělali Grossovci s veřejnou správou nebyla reforma ale reorganizace typu škatulata, škatulata hejbejte se. A ani toto nezvládli. Ani organizačně, ani finančně. Pokud se na "účty" kouknete z hlediska velikosti prováděných změn tak bída softkomunistů vynikne ještě více.

O Únoru 48 se říká, že to byl puč lúzy vůči národu. Shite, nejste daleko od opakované lúzizace společnosti. Nesere Vás to?

Ladislav N. 16.7.2006 10:23

Re: MirekTopShit - místní komunistický grázl...

...který z vašeho textu klidně vytrhne část věty bez podstatných částí a použije ji (ve změněném smyslu) proti vám (viz včera pod úvodníkem). S takovými levičáckými křiváčky nestojí zato vést diskuzi...

whocares 16.7.2006 12:08

Re: MirekTopShit

Co se divíte, on pan Topshit čte FinanTial Times... ;-D