27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Němec 23.9.2010 11:57

Re: Hrušky a housky

Ty zákony a tu buzeraci ale nemají možnost policisté a hasiči ovlivnit. Zákony má na staroisti parlament. A nedemonstrovalo pár desítek tisíc poslanců a úředníků, ale ti hasiči.

Jinak by mě zajímalo, co navrhujete místo státu, když ten není pro Vás dobrý.

V. Brož 23.9.2010 11:49

Re: Copak Řebíček.

No stejně ty škody nebudou tak velké jako je to u pravice. Vzpomente jen na vládu Klause, která jak sám prohlásil skončila nevýhrou. Tam již byl položen základ. Vzpomeňte na metody pravice, kdy používají pozitivní a negativní motivaci ke správnému nasměrování, umí vyhrožovat, např. Íčko: Martine, vždyť jsme se nějak dohodli! Víš kolik lidí by šlo bručet?,  (2 volba presidenta). To vše ukazuje, že tam je to úplně jiná třída, oni umí využít moc pro získání peněz. To socani takhle dokonale neumí, to musíte uznat.

Z. Bureš 23.9.2010 11:40

Re: Nerad se míchám . . . ale . . .

. . . pan Krátký se musel asi hodně krotit, aby tak strašně slušně nazval ty Vaše duševní zvratky . . . . .  které tady den co den chrlíte z chřtánu !!!

To, že ještě k tomu mluvíte o "mentální retardaci" a o charakteru - tak to vše neklamně svědčí o jediném : Trpíte naprostou ztrátou soudnosti !!!

J. Slanina 23.9.2010 11:40

Re: Pochopil autor o co jde?

Hezké, pane Schwarzi. Zavřít tlamu Idolovi, to se jenom tak někomu nepovede!!!

J. Slanina 23.9.2010 11:37

Re: Copak Řebíček.

Zajisté, při troše námahy by to šlo zajisté vyčíslit. Potíž je ovšem v tom, že by to byl pouze součet toho, co se na ně profláklo. A troufám si soudit, že by ta skutečná suma vyrazila nám oběma dech.

J. Kulheim 23.9.2010 11:26

Re: Důvody demonstrací a kde se opravdu plýtvá

Máme tady orgány činné v trestním řízení, aby posoudili trestně právní odpovědnost jaždého z nás. Pokud jsou schopni nezávisle rozhodnout o svých mzdách, tak musí rozhodnout o tom co je krádež,

Snižit výdaje je nutné zejména proto,  že je vysoký státní dluh a jenom úroky z úvěrů budou letos cca 70 mil Kč. Nevětší podíl na tomto dluhu mají rozpočtové dluhy vzniklé zejména v průběhu 8 let vlády pod vedením ČSSD. Je to celkem cca 600 mil. Kč.

V. Brož 23.9.2010 11:09

Re: Copak Řebíček.

No, jo k tomu abych vám věřil prosím o celkový součet vámi uváděných případů. Soudím, že pravice, co se týče kradení vede o celé řády. Vždyť o peníze jim jde až v první řadě.

J. Potměšil 23.9.2010 11:08

Re: Důvody demonstrací a kde se opravdu plýtvá

Bohužel. Znáte snad nějaký příklad, kdy byl někdo (tedy vyjma "odepsaného" Svobody) odsouzen?

Jinak nezpochybňuji krádeže realizované jinými stranami a na jiných místech - to je přece ten problém.

Ovšem cítí-li někdo potřebu hájit Řebíčka (p. Slanina), který si udělal z MD soukromý pašalík, budiž, ale principiálně platí, že kdyby se tolik nekradlo, nemuselo by se pak najednou tolik šetřit. Když tatínek propije výplatu, děti holt budou jíst jen kaši a nosit staré tepláky, to je železná logika. Otázka je, zda nejde něco s tatínkem udělat.

J. Kulheim 23.9.2010 10:58

Co říkáte na veletubel zvaný výroba energie z obnovitelných zdrojů?

Tento mejdan bude stát cca  866 miliard korun za následujících 15 let.

J. Slanina 23.9.2010 10:49

Re: Copak Řebíček.

Ale co tihle:

Kauza Bamberk,kufříky Zemana pro prezidenta,….. ministr Svoboda, náměstkyně Snopková - kočárky Liberta, Kauza Biolíh - Kakaová aféra pana Krauze….. Unipetrol, pět českých na stole a poradce premiéra Doležal….. - nákup Grippenů/ min.Kavan/ - Podnik Šárky Grossové - Tajný policejný tým Mlýn - Ministr Zgarba, spekulace s pozemky - Ministr Fencl, nákup pozemků pod dálnicí - Mlékárna Madeta - Soudce Berka - Diag Human bez vědomí PS vyplaceno 326 milionů, zbývá 7 miliard - Dálnice D 47 - Zpronevěra fondu EU - Čepro - Karel Srba - agent STB Přikryl - Mrázek - Pitr- útěk Krejčíře - Banka Nomura ministr Mertlík - statisíce na min. zahraničí Kavan - První městská banka, 300 milionů MHMP-Paroubek, fondy Phare-Paroubek, Pozemky paní Paroubkové - nadace, Byt Stanislava Grosse, Mlátička" Pavel Přibyl , Skandál kolem soudce Jiřího Berky, Internet do škol, náměstek Ratha Bušina, bordelista Mrština, kariérista Dryml .... falšovatel Vlček. …..

BTW: Necourá Ti ten Řebíček náhodou za starou?

J. Kulheim 23.9.2010 10:48

Re: Důvody demonstrací a kde se opravdu plýtvá

Dle interního auditu MD za Řebíčka odteklo 18 mld korun především Viamontu .....

Podal někdo na pana Řebíčka trestní oznámení? Nebo už proběhl soud a byl pravomocně odsouzen? 

J. Potměšil 23.9.2010 10:38

Důvody demonstrací a kde se opravdu plýtvá

Dle interního auditu MD za Řebíčka odteklo 18 mld korun především Viamontu (vlastněného dle BIS jeho manželkou), další miliardy se rozkradly na MO, na jiných ministerstvech může být situace podobná. Kdyby soudruzi, modří i hnědí, nekradli, nebylo by nutno šetřit na nejchudších ani snižovat platy odborníkům, kteří z ministerstev brzy utečou a zůstanou jen neschopní.

Zajímavé je, jak jsou všichni opatrní na "socky" a zlotřilé státní úředníky, kteří chtějí za kvalifikovanou práci odpovídající plat, jen aby zbylo dost na šíbry typu Řebíčka, Kopřivy a další, kteří se přisáli na stát a kteří jej drze rozkrádají. Sbrat nakradené peníze Řebíčkovi si nikdo nedovolí, to radši sebereme "sockám", hasičům, zdravotníkům atd..

J. Kulheim 23.9.2010 10:20

Každý je nahraditelný.

Nezbytný není nikdo.  "Stát" má dluhy a nemůže si dál vypůjčovat na platy státních zaměstnanců. Nedá se nioc dělat proti tomu, když odejdou za lepším příjmem. Měli protestovat proti zadlužování státu. Informace měli jako první.

V. Pavel 23.9.2010 10:11

Re: Pochopil autor o co jde?

Schwarzi! Dobrá, když myslíte, že o vás platí "Stát jsem Já", tak vám to samozřejmě nebudu vyvracet a pouze poprosím o pochopení, že končím diskuzi. Kapišto?

J. Schwarz 23.9.2010 10:06

Re: Pochopil autor o co jde?

Ale já to chápu! Nicméně na jejich "služby" nereflektuji a velkomyslně je propouštím. Mohou se věnovat něčemu užitečnému, co ostatní ocení a rádi jim za to zaplatí.

J. Schwarz 23.9.2010 10:04

Re: Pochopil autor o co jde?

Proti komu stávkují zaměstnanci státu? Zaměstnanci soukromé firmy volí stávku jako formu boje s majiteli o rozdělení výnosů. Zaměstnanci státu defacto stávkují proti zákazníkovi, který nechce tolik platit nebo nepoptává tolik "služeb". Mohli by stávkovat třeba zaměstnanci / členové družstva? Protože zákazníci začali kupovat méně psích sucharů, družstvo míň vydělává, oni míň berou a to je nespravedlivé - oni nazavinili, že psům jejich suchary přestaly chutnat! Vůbec gró dnešních problémů je idiotská představa, že se nemůže stát nic, co by někdo "nezavinil". komické je, že se nedávno všichni intoši pustili do presidentova poradce Hájka, který kdesi prohlásil "nevím jak vy, ale já z opice nepocházím" a přilepili mu nálepku kreacionisty a náboženského tmáře. Žvanění o tom, kdo co "zavinil či naopak nezavinil" je ze stejného soudku.

V. Pavel 23.9.2010 10:01

Re: Pochopil autor o co jde?

Schwarzi! Nic ve zlém, ale pokud nechápete, proč cca 40 000 spoluobčanů stávkovalo, tak si to nechte někým chápavějším vysvětlit a nepředkládejte mi vyslovené slaboduchosti o kuřatech se salátem a Pardubicích, které jistě svědčí o zmatenosti vaší mysli, avšak již o ničem víc! Kapišto?

J. Schwarz 23.9.2010 9:56

Re: Pochopil autor o co jde?

A co vy, pane Pavel - co byste dělal, kdyby si vaše žena "objednala" na deset let dopředu dodávku pečeného kuřete s bramborovým salátem. Taky si myslíte, že ten, co vám kuře nosí "nic nezavinil" a má tedy právo na vaši platbu po celých 10 let bez ohledu na finanční situaci vaší rodiny, na fakt, že jste se přstěhovali do Pardubic nebo že vám umřel devadesátiletý otec, který ta kuřata konzumoval? Máte či nemáte právo takovou smlouvu zrušit či změnit?

J. Schwarz 23.9.2010 9:50

Re: Hrušky a housky

Jo, pro STÁT jsou nezbytní, a stát je zase nezbytný pro ně. Vymýšlet nesmyslné "ochrany" lidí před sebou samými, šermovat statistikami proč jsou další "opatření" nezbytná - na to je stát expert. Svícení ve dne, nové lékárničky jež budou policajti "nesmlouvavě od 1. ledna vyžadovat - bez nich raději ani nevyjíždějte", povinné zimní pneumatiky, hory stupidních regulací EU - na to jsou úředníci fakt dobří. Stát je jen legální formou mafie - s těmi nelegálními válčí, protože si chce udržet výnosný monopol. A státní správa jsou jen výběrčí výpalného v lepším kvádru.

V. Pavel 23.9.2010 9:45

Re: Pochopil autor o co jde?

Krátký! Vy zde praktikujete "čubčí šlehy" vůči mně a naprosto "mimo mísu", pokud jde o diskuzi k článku. A mé vyjádření k němu nazýváte "pindy". Jste patrně částečně mentálně retardovaný, že? O charakteru raději ani nemluvě.

V. Pavel 23.9.2010 9:43

Re: Pochopil autor o co jde?

Ryšavý! Proč by drželi huby a nestávkovali? Protože vy jste byl propuštěný? Jste si jistý, že to máte v hlavě v pořádku?

M. Krátký 23.9.2010 9:42

Re: Pochopil autor o co jde?

To vy jste nic nepochopili, pan V.Pavel si pindá takhle pokaždé a vy se s ním zcela zbytečně hádáte. Pan Pavel je zarputilý pindálista - už to konečně pochopte. Pan Matějka jen hezky a pravdivě popsal situaci - ostatním hezký den

V. Pavel 23.9.2010 9:29

Re: Pochopil autor o co jde?

Batalo! Připadáte si chytřejší, než 1 + cca 40 000 spoluobčanů?

PS Je to aspoň na návštěvu za 30,- Kč

P. Ryšavý 23.9.2010 9:24

Re: Pochopil autor o co jde?

Ja taky nic nezavinil a přišel o místo, ale nikde nedemonstruji a živím se sám. Jim se má plat pouze snížit. Jsem pro propouštění.

J. Němec 23.9.2010 7:59

Hrušky a housky

Trochu to pan autor plete. Ti, co demontrují jsou pro stát nezbytní, narozdíl od velkého počtu těch, kteří sedí v těch kanclech. Od roku 1989 mezi hasiči a policisty rozhodně žádné bobtnání nebylo.

A ti, kteří to všechno platí by se bez těch, co demonstrovali dostali možná do situace, kdy by neměli z čeho platit.

Tento článek je docela schopná manipulace z fakty. Militantní blázni ze SSO by možná co nejdříve už místo státní policie viděli zbraně v rukou občanů a vymáhání práva po vzoru divokého západu.

K. Kotyza 23.9.2010 7:47

Až vyjdou do ulic ...

Až vyjdou do ulic ti, kteří to všechno platí, nic se nestane. Je jich totiž jen jedna pětina. Navíc na to určitě nemají čas. Musí pracovat.

V. Batala 23.9.2010 7:01

Re: Pochopil autor o co jde?

Autor to pochopil, na rozdíl od vás a těch na Palachově náměstí, tím jsem si jist.

V. Pavel 23.9.2010 6:34

Pochopil autor o co jde?

Připadá mi, že p. Matějka nepochopil, že na jím specifikované chyby ale mají doplácet ti, kteří je nezavinili! Proto stávkují!