9.6.2024 | Svátek má Stanislava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rýpal 6.7.2009 7:10

MIlý Autore

Dovolil bych si poněkud polemizovat s vaším výrokem, že socialisté vycházejí z přesvědčení, že stát nemůže zkrachovat. Osobně jsem přesvědčen, že jak Sobotka tak Paroubek dobře vědí, že může. Nicméně plánují, že se tak nestane hned, ale až poté, co stráví 4 roky u koryt a dobře se zabezpečí na stáří. Jejich cílem je nyní naslibovat modré z nebe a vyhrát volby. Poté je možno dílem prohlásit, že volební program byl nerealistický (v tom má soudruh Sobotka již jistou praxi), dílem se vše svede na předchozí vládu a dříve nepředvídaný rozsah hospodářské krize a dílem je možno pokračovat v tvorbě státních dluhů, které ovšem ve srovnání s benefity do vlastních kapes budou pro tyto bandity zcela bezvýznamnou okolností. Teoreticky by bylo možno uspořádat i politické procesy se zrádci a záškodníky, to ale zatím asi ještě chvíli nebude průchodné.

Standa 6.7.2009 7:06

ODS

spolu v koalici vytvořila historicky největší český dluh a teď seto budou snažit hodit na Paroubka. ODS spolu s koalicí neuměli reagovat na krizi a tak prostě zklamali  - úsměvné bylo jak se drželi schodku 38mld a novináři dělali jakoby se nic nedělo..

Petrk 6.7.2009 7:05

Vážený autore

Máte pocit, že nyní je rozpočet ok. Současný průser na socany nesvedete. Za tím je ODS

Chacha 6.7.2009 5:55

Re: Banda hlupáků ???

  Ano, jsou to pitomci.

kiwi 6.7.2009 5:29

Re: zatim si utahujeme OPASKY jen za ODS

Když Vy jste tak krásně blbý. Tak hold budete do smrti jen ten blbec.

Tomas Pansky 6.7.2009 3:47

Re: Banda hlupáků ??? - Ano.

To, co navrhuje levice (pumpovani penez do ekonomiky) je cesta do pekel. Pumpovat muzeme, ale dokud nedojde k oziveni nasich odbytist, budou to pouze vyhozene penize. Za dalsi, nelze si pujcovat do nekonecna. Jak uz vime, nektere staty maji problemy s likviditou - nikdo nechce pujcovat. V tom okamziku je posledni sance: inflace. Tim ale poustime dzina z lahve a je riziko, ze ho nebudeme moci vratit zpet.

Tomas Pansky 6.7.2009 3:40

Re: Banda hlupáků ??? - Ano.

Pasacku, mate pravdu, ze americka ekonomika pumpuje milliardy dolaru do ekonomiky. Uz ted si mnoho ekonomu klade otazku, jak dlouho to takhle pujde (jak dlouho bude predevsim Cina pujdovat) a co se stane, pokud Cina s pujcovanim prestane. Diky velikosti ekonomiky, USA maji urcitou stabilitu. S tim se Ceska republika nemuze rovnat. Nase ekonomika zavisi na ekonoikach okolo. Takze my mame jedinou moznost a tou je fiskalni restrikce. top0625top@hotmail.com

Filias 6.7.2009 3:31

Re: Kdo tem idiotum pujci?

Jestli nejsi důchodce nebo "dlouhodobě nepracující" a žiješ v ČR, tak si půjčí od tebe jestli chceš nebo ne.

Paroubek to má jednoduchý - může si slibovat hory doly. Jeho peníze to nejsou a lidi mu na to skočí. On chce jedině moc.

Jen poznámka pro důchodce: Slyšeli jste někdy o krachu ekonomiky? To mimojiné znamená, že vám důchody přestanou chodit a cílem ČSSD je očividně tohle. Něco jako Maďarsko v době kdy ostatní státy budou v kopru a nikdo nebude chtít sypat peníze do Černé díRy páč nebude mít z čeho.

bob 6.7.2009 2:49

Re: Hm.

A to je u moci pravice!

l.o. 6.7.2009 2:40

Re: Hm.

Jeste ze se nemusim vracet do Cech ..... jak zvysovat dane ? 70% odevzdanych na danich je malo (socialni, zdravotni,dph, spotrebni ...)? Ne.

bob 6.7.2009 1:21

Kdo tem idiotum pujci?

Pane Bartoni,

kazdy vi, ze ten Paroubek, Rath, Berija,  Zubova, Gross, Spidla, Zapotocky, Anna Proletarka, Klement Gottwald, Mussolini, Kajinek, Babinsky, Obama, Bin Laden, Stalin  a dalsi clenove CSSD jsou nezodpovedni hlupaci. Kdo jim pujci ty miliony miliard? Se mnou at nepocitaji.

Hrad 6.7.2009 0:51

Hm.

Problém je jednoduchý. Zvýšit daně. O kolik? O tolik, jaký chceme mít veřejný prostor. Ale drakonické tresty za zneužívánání veřejného prostoru. Takové tresty, aby si je pamatovala rodina až do třetího kolena.  

Vašek 6.7.2009 0:41

Re: Banda hlupáků ???

ano, jsou. Topol jim to správně řekl. Je to cesta do pekel.

Vašek 6.7.2009 0:39

Re: Bartoni neboj, zvítězí ODS spolu s Kalousem a bude tady ráj na zemi.

česky se tomu říká, že je prostě prodrbe. Pokud s e na někoho dostane, tak akorát na Kočku a spol.

JaS 6.7.2009 0:39

Re: Bartoni neboj, zvítězí ODS spolu s Kalousem a bude tady ráj na zemi.

Voličům jen slibuje. Peníze hrne jen sobě a kamarádům.

Pasáček koz ve Vermontu 6.7.2009 0:39

Banda hlupáků ???

Pane Bartoni, pan Paroubek si pro své ekonomické plány bere zřejmě vzor v USA, kde jsou do ekonomiky pumpovány miliardy dolarů. Nedávno dostal každý občan od vlády malý dárek 250 dolarů.

Myslíte si, že prezident Obama a jeho ekonomové jsou banda nezodpovědných hlupáků ? Jestliže ano, měl byste jim poradit !

beda 6.7.2009 0:31

Re: zatim si utahujeme OPASKY jen za ODS

soudruhu

podívej se jak za různých vlád rostl státní dluh

a pak se podívej třeba do maďarska nebo do argentiny

kam 6.7.2009 0:28

Bartoni neboj, zvítězí ODS spolu s Kalousem a bude tady ráj na zemi.

A ty slibovače rozprášíme. Jenom pořád nevím, komu ta ČSSD ty státní peníze hrne. Mně, jako voliči ČSSD určitě ne.Tak je tedy ten Paroubek cpe vlastně pouze pravičákům.Nevím, jsem z toho celý zmatený.

Karel 6.7.2009 0:23

Paroubek a Soobotka jsou kreténi

Bez dalšího komentáře a vysvětlování.

beta 6.7.2009 0:08

zatim si utahujeme OPASKY jen za ODS

pravde ne všichni=====ruzni modři DALIKOVE a REBICKOVE si utahuji z obycejnzch lidi=====jsou to modři šmejdi;-€;-€