29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Trhlík 19.10.2010 13:16

Odplavené miliardy

Zasjímavé je,že v těchto diskusích se vždy vše obrací na lidi o kterých se něco napíše.Záležitost bývalého ministra Palase si netroufám komentovat,protože vládnul v letech 2002-2005.Jen nechápu,proč se o tomto problému hovoří až teď po nástupu dalšího ministra.Po Palasovi,byli další odborníci,kteří to museli nechat celých 5 let bez povšimnutí?Tím nechci omlouvat pana Palase,ale ani on tam nebyl sám,stejně jako Gandalovič,či Parkanová,ale ani Šebesta,či teď pan Fuksa.A to nemluvím o předcházejících.Paní Parkanové se sice zemědělství netýkalo,ale problémů tam bylo také dost.

J. Schwarz 19.10.2010 9:57

Zajímavé,

jak se tu všichni levičáci a "investigativci" točí na "tunelářích" z průmyslu, ale tuneláři z agrárního sektoru mají jejich plnou podporu. Média pravidelně líčí novodobé latifundisty, kteří si převedli bývalá JZD na akciovky a se souhlasem levičáky ovládané sněmovny okradli restituenty, jako sedřené chudáky co v chladném dešti vybírají brambory, aby měl "Lid" co jíst, volají po vyšších dotacích a zdražení potravin. Přitom všichni socanští a lidovečtí ministři zemědělství, jeden vedle druhého, tvoří dokonalou kolekci lumpů a zlodějů. Od Fencla přes Zgarbu k Palasovi.

K. Filek 19.10.2010 8:57

Odplavené miliony

Nikdo se nemůže divit,že Palas bude senátorem.Kandiduje za jednu nejchudších oblasti na severu moravy.On jako správný sockomouš slibuje všechno všem,ale ne ze svého nakradeného majetku,ale statního.To se dobře rozdává.Je to papaláš,který na hejtmanství zaměstnává bývalé vysoké funkcionáře KSČ.Je to arogantní lump.

K. Janyška 19.10.2010 8:34

Kajan

Blbosti socialistů nemá ani cenu vypočítávat !  Ale jim to vynáší. Palas u nás staví penzion za desítky milionů korun ! Dzp.

J. Hejna 19.10.2010 8:23

A hlavně

už bychom měli vážně přemýšlet, jak se z područí brusele dostat.

T. Vodvářka 19.10.2010 8:00

To, žese tak stalo

za vládnutí Jaroslava Palase může udivit leda nepoučeného osmáka. Tento člověk je další stupeň za termínem, kterým označujeme pracovnice, žívící se vlastním tělem na E 55. Tento jedinec - v současnosti hejtman MS kraje a nepochybně budoucí senátor, vlastní doma v šuplíku asi 5-6 stranických legitimací, počínaje KSČ a konče nyní ČSSD.

Jeho drobná nepříjemnost v současnosti, totiž nepoměr mezi příjmy a výdaji, by v jakémkoli jiném státě znamenala minimálně odchod do politického zapomnění, u nás - vlivem neochoty médií /jen některých-čestnou výjimkou je Respekt a MFDnes/ - se stane příští týden senátorem, beztrestným na 6 let. 

To, že v současnosti na něj vyskakují věci /Setuza/ a nyní problém s dotacemi, nikoho příliš nevzrušuje. Tento stát si odvykl trestat za průšvihy bývalé i jsoucí politiky a to ve všech stranách. Až bude možné, že takto se provinvší jedinci budou potrestáni buď finančně či lépe na svobodě, ubude Palasů a přibude slušnosti.