1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Crack 4.2.2010 12:23

dalsi krok k islamisaci Evropy

Ano energeticke zabezpeceni Evropy pro budoucich 25 -30 let by melo byt zajisteno !!?? Dodavatelem bude Iran / Irak/ Azerbedian/ Turkmenistan.  "Klicovou roli" bude skutecne hrat Turecko, vsak take na podzim roku 2009 jiz kladlo sve pozadavky. Nabucco ano....ale pouze za podminky prijeti Turecka do EU: A nebude nahodou treba Iran pozadovat od EU jakousi revizi ve vzajemnych vzatzich ??? Opet kratkodoby pohle EU politiku zamerenych pouze na vlastni politicke obdobi spjate s bezstarostnym zabezpecenym zivotemdle motta "po mne potopa"

C

Pozorovatel 4.2.2010 11:08

Re: Oko není blbec.

Jistě, hlavně to platí pro běžné jesle  v takových částech Ruska jako např. Sibiř, Kavkaz, Kazaň apod. Samotné slovo Rus je skandinávského původu, původně Ruotsi, což znamená Švédové. Tito byli později přečísleni původním etnikem a ještě později geneticky i kulturně pomongolštěni. Mezi "ruskou" a západoevropskou kulturou skutečně nejsou žádné společné body. Něco pro zasmání. Znáte nějakého ruského renesančního malíře aktů nebo nějaká ruská středověká městská práva ?

Rus Namozku 4.2.2010 8:53

Oko není blbec.

Genetické dědictví se dá nejlépe posoudit u nejmenších dětí, později je působení hormonů, tuku , kosmetiky a stáří zakryje. Podívejte se do běžných jeslí v Rusku - většinou malí světloocí blonďáčci stejně jako u nás, podívejte se do jeslí v Mongolsku, Číně či u našich Vietnamců - hlavičky černé jak uhel, dole na zádech výrazná mongolská skvrna a místo očiček černé čárečky.

Pozorovatel 4.2.2010 0:05

Re: Sílící Rusko

Rusove jsou poslovanštění Tataři (Mongolové) mluvící slovanským dialektem.To ke genetice. Od kdy je Rusko v Evropě? Vždyť se samo za integrální součást Evropy nepovažuje.  Moji příbuzní proti takovým Rusům (jako vojáci)  bojovali.

Pozorovatel 3.2.2010 23:52

Re: Jak dál s plynem?

Pokud by si Češi opravdu chtěli snížit závislost na ruském plynu, měli by urychleně postavit plynovod GAZELA (propojení severních a jižních tras) a vážně uvažovat o plynovém terminálu před Vídní a ten napojit na břeclavský uzel (využití říčních tankerů na kanálu Rýn-Mohan-Dunaj). Nucený výkup pozemků pro stavbu technických liniových staveb český Senát znemožnil a tak se dosud ani nekoplo. Každý národ má takové senátory, jaké si zaslouží. Oni by na tom ti Němci a Rakušani totiž hrozně vydělali.

Linka 3.2.2010 23:34

Re: Stany v Mongolsku

Myslíte bezmozku že mimořádně inteligentní a pracovití Čínané budou zakládat  mléčné farmy na Sibiři. To mohou leda tak bílí degeneráti a bezmozci. Čínana by tohle opravdu nenapadlo. Od něj se mohou učit ostatní národy, které ostatně o mnoho převyšuje. Už jen svým státním zřízením.

Linka 3.2.2010 23:27

Re: Hmmm

Počítá ale jako s územím vhodném pro kolonizaci. Již dnes se v Kremlu děsí budoucnosti. Propad ekonomiky, problémy s úbytkem populace, alkoholismus, netečnost a lenost obyvatelstva. Vše v hrúzném protikladu se megavelmocí ČÍNSKO LIDOVOU REPUBLIKOU.

Linka 3.2.2010 23:22

Re: Skrytý půvab chlastu.

V Číně to žádný průser není. Ostatní je irelevantní. Rusko bude asimilováno. Možná že to ale bude jak pod Zlatou Hordou. Záleží na čínském vedení a jeho budoucím pohledu.

Linka 3.2.2010 23:16

Re: Hmmm

Partnerství to bude jak dlouho to uzná mocná  Čína za výhodné. Což brzy přestane. Ze SSSR byly ještě blížší vztahy a jak to dopadlo.

Linka 3.2.2010 23:11

Re: Stany v Mongolsku

Za surovinami jdou, za surovinami. Stejně jako jinde.

čtenář 3.2.2010 22:51

Re: Hmmm

Docela by mě zajímalo, jak to ty Číňani udělaj. Fakt, to by mě zajímalo. :-)

JJ 3.2.2010 22:28

Re: Naucili jsme vas pouzivat nas plyn,

V CR teoreticky 75%, Slovensko 100%, Polsko, skoda mluvit, ...

Navic ten podil bude rust, Nord Stream, South Stream ...

Rus Namozku 3.2.2010 22:21

Skrytý půvab chlastu.

Zajímavé je , že chlastometři mají díky svému stavu většinou větší počet dětí než abstinenti. Navíc je mají díky své vyšší rozvodovosti s více partnerkami, proto genetická rekombinace je příznivější. Umírají po bohatém životě, po skončení období reálné plodivosti většinou do 60 let, takže nezatěžují ekonomicky nové pokolení výživou v důchodu. Z tohoto hlediska bych demografický vývoj Ruska neviděl tak černě. Čistá plodnost českých žen je podle CIA 1,24 dítěte za život (nebojte, žádná vivisekce, ale jen pouhý matematický průměr) zatímco u ruských žen je vyšší - 1,41 dítěte za život. V čem je náš průser ?

Rus Namozku 3.2.2010 22:01

Rusové je zadupali až do Berlína

Kupodivu, těma svýma hliněnýma nohama.

Rus Namozku 3.2.2010 21:55

Stany v Mongolsku

Osidlování Sibiře Číňany není jen tak. Ve výše uvedené knize to zkusili před 90 lety Dánové v Mongolsku - chtěli budovat mléčné farmy a máslo vozit po magistrále do Evropy. V rozvratu dvacátých let se jim to nepodařilo (nehledě na pravidélné 50 stupňové mrazy a několika měsíční sněhové metelice), ale nedaří se to ani Číňanům. Mongolsko je téměř bez Číňanů, autonomní čínské Vnitřní Mongolsko je rovněž téměř liduprázdné to samé se v Číně týká Tibetu, Kan-su, Čching - chaj a dalších nehostiných provincií, rovněž celá Kanada ve stejné zeměpisné šířce jako ruská Sibiř a Dálný východ je téměř liduprázdná. Co by tu Číňani na věčně zmrzlé půdě dělali? Dokonce většina klimaticky příznivějšího Česka je Číňanů prostá, ale je jich zato plná Praha, Paříž, Londýn, Brusel. Číňani jdou za kšefty a ne za zemědělským osídlením, takže jejich směr jsou vyspělé metropole jak Evropy, tak hlavně v okolí Tichého oceánu - Vancouver, San Francisko, Los Angeles, Sydney, Manila, Singapur, Kuala Lumpur, Djakarta, nikoli zmrzlá Sibiř či Petrohrad.

Linka 3.2.2010 21:50

Re: Sílící Rusko

Rusové, to je tak 8% čínské populace.Mohou pracovat jako zemědělci a horníci v čínských službách. Možná že po převýchově se budou mít pod čínským vedením lépe. Něco jako Tibetané

Linka 3.2.2010 21:46

Re: Hmmm

ano, jistě expanze bude pokračovat i do úrodné Evropy, ale spíš ekonomicky. Je dost hustě obydlená. Liduprázdná Sibiř bude stále víc teplejší a hlavně je zajímavá pro blízkost čínských mas a suroviny. K čemu Evropa? Bude na vČíně závislá. Něco jako Galie na Římu. Ale velká část Ruska bude kolonizována. Odpor proti tomuto vývoji je marný.

derik 3.2.2010 21:35

Re: Hmmm

Kdyz bude Cinan tak silny, proc by mrzl nekde na Sibiri? Nastehuje se radeji do Ceska a na praci do sibirskych dolu nebo tajgy posle radeji vas.

Bidlo 3.2.2010 21:33

Re: Chápu že mnozí blednou vztekem nad nástupem ČLR

Problém je v tom, že pokud tzv. ruskou federaci neobsadí číňané, stane se sama od sebe muslimskou. Uvažte extrémně nízkou porodnost a vysokou úmrtnost etnických rusů z důvodu chlastu v souběhu s vysokou porodností muslimáků. Problémy s porodností má celý západ, ale v rusku to je vyložený průser, ze kterého vyjdou za pár let vítězně muslimáci.  To už raději tu Čínu, to je na rozdíl od smradlavých onucí kultivovaná země se vzdělaným obyvatelstvem.

Linka 3.2.2010 21:32

Re: Sílící Rusko

Mě zajímá pouze Čína, která je hegemonní, pracovitá, obchodně zdatná s vlastní filosofií. Na ně pomíchané bělošské rasy nemají šanci. Nikdy v dějinách lidstva nevyrostla v tak krátké době tak gigantická mocnost , která zákonitě pohltí etnicky slabé sousedy. A jako hlavní kandiidát se jeví vymírající Rusko. USA mají tu výhodu že jsou za mořem. I to ale znamená že budou pouze živořit ve stínu světu vládnoucího draka. Více než miliarda pracovitého etnika potřebuje prostor, vodu, pole a suroviny. Rusko bude počínštělá provincie Pekingu.

Bidlo 3.2.2010 21:29

Re: Sílící Rusko

Pěkná ukázka moderního rusomilství. Samozřejmě zcela mimo mísu. Současné rusko připomíná Německo na začátku třicátých let, to se tenkrát také zbavilo "parasitů" a pod vedením moudrého vůdce hitlera začalo prosperovat. Kam to dovedli je snad známo i takovému troubovi, jako jsi ty.

derik 3.2.2010 21:24

Re: Chápu že mnozí blednou vztekem nad nástupem ČLR

Proc by zrovna tam mela byt hranice? Neni lepsi zahrnout i urodnou Ukrajinu nebo klimaticky priznivejsi Cesko? Pokud EU a Rusko nebudou spulupracovat, tak hranice bude muslimsko-cinska.

Rus Namozku 3.2.2010 21:16

Sílící Rusko

Rusko nebylo nikdy v minulosti  tak silné, jako dnes. Během posledních dvaceti let se zbavilo všech zahraničních příživníků , kteří jej pod fangličkou komunismu pumpovali o jejich zdroje, výměnou za své šmejdy a skrytou nenávist a pohrdání. Odhodilo tu část území - v podstatě pouštního, horského a muslimského, turkotatarsko - kavkazského, takže se stalo jediným čistě severoeuropoidním velkým státem světa. Rusko opustila většina ať dobrovolných, tak nedobrovolných osídlenců z ciziny  - Němci, Židé, Poláci a jiní, takže Rusové jsou dnes oproti minulosti, jak carské říše, tak i Sovětského svazu v Rusku místo největší menšiny (pod 50 %) suverenní většinou 80 a spíše 90 %. To nikdy v minulosti nebylo. Rusko se zbavilo vnitřní rakoviny a zůstalo své - ruské. Srovnejte to s vývojem USA a zapalte na památku za skutečné Spojené státy, tak jak vznikly a fungovaly 200 let svíčku. K té Ukrajině - více než polovina obyvatel Ukrajiny, bez ohledu na národnost, používá jako svůj jazyk ruštinu.Že by ji opustili se nedá čekat - schválně - vyjmenujte si deset ruských kulturních osobností (velmi snadné) a zkuste jmenovat jedinou ukrajinskou kulturní osobnost (že by Bandera ?) To samé se týká i Běloruska.

Bidlo 3.2.2010 21:08

Re: Rusko dostalo při poslední návštěvě Putina v ČLR

Ale jdi ty brebto. Ty tvoje Spojené státy s držkou u zdi jsou stále nejmocnější stát planety, víme? Pokud se domníváš že jejich existence je závislá na blahovůli smradlavých rusáků, kteří dodnes nemají co žrát, pak jsi na velikém omylu.

čtenář 3.2.2010 20:58

Re: Rusko dostalo při poslední návštěvě Putina v ČLR

Spojené státy jsou držkou na zdi. A přesto ani ony se nezhroutí. Rusko a Čína je nenechají padnout, není důvod zneužít takové situace a už jen tak nebude. I na Rusko Amerika s Čínou počkaly, než se vzchopilo. :-)

Linka 3.2.2010 20:49

Re: Rusko dostalo při poslední návštěvě Putina v ČLR

Asi jako se nestalo že největším producentem plynu je USA jež je soběstačné a přebytky vyváží do Evropy, což vzbuzuje obavy u Gazpromu jemuž produkce klesá.

čtenář 3.2.2010 20:44

Re: Rusko dostalo při poslední návštěvě Putina v ČLR

Přesto nic z toho nenastane.

Linka 3.2.2010 20:34

Re: Rusko dostalo při poslední návštěvě Putina v ČLR

To je vývoj, česky píšící brouku , historicky doložitelný, kdy slabší který něco má musí platit. Jste naivní , když si myslíte že Sibiř zůstane liduprázdná a Čínani se budou mačkat za hranicí. Největší a nejlidnatější ekonomika světa se nebude omezovat . Podívej se do historie a i na současnost. Co se děje dnes v Africe nebo  i Jižní Americe, odehraje se na Sibiři . Bude nikoliv jen ekonomicky , ale přímo fyzicky kolonizována. Ostatně děje se to už dnes zatím co udivuješ naivitou svých myšlenek o nerozborném bratrství chudého  trpaslíka s bohatým gigantem.

Bidlo 3.2.2010 20:29

Re: Naucili jsme vas pouzivat nas plyn,

V EU je podíl zatím ruského plynu asi 25%. To je na nějakou výuku v placení poněkud málo.

Bidlo 3.2.2010 20:29

Re: Hmmm

A dějiny se neúprosně opakují. Za pár let ovládne prostor mezi Ukrajinou a Uralem Čína a zavede zde své pořádky.

S tím nezmůžou naprosto nic ani zdejší rusáčtí kolaboranti jako je čtenář či soudruh podpraporčík kontrarozvědčík v. novák.