22.6.2024 | Svátek má Pavla


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tich@dohoda 18.1.2008 10:27

Re: O Kalouskovi prosím bez iluzí ....

tady si myslim, ze Kalouskovi krivdite, ja ho urcite nemusim, a panbickare tim tuplem, ovsem jako ekonom=ministr financi si myslim, je dobry, take sveho casu Pilip si vedl docela dobre. Nemluvim o charakteru jen se snazim divat na nej z profesionalniho hlediska. Cest :-)

-ferry- 18.1.2008 10:07

O Kalouskovi prosím bez iluzí ....

Pan Kalousek je na Silonu v Plané n.Lužnicí vyučem lučebníkem chemických vláken.Poté vystudoval VŠCHT. Zhruba před třemi lety  nám v magazinu Práva sdělil (volně citováno) toto : já už jsem dávno zapomněl o čem to je,to co jsem vystudoval a proto musím zůstat v politice,abych uživil rodinu.Tehdy byl M.K.politicky na vrcholu  a tuto urážku svých voličů si mohl dovolit.Starosta Plané n.L. (ODS) nám o něco později řekl v TV magazinu MfD ,ža na učilišti byl Kalousek vynikající recitátor,který v tomto oboru vyhrával pro svou boudu jednu soutěž za druhou. Pošleme tam Kalouska,říkalo se ve vedení učiliště,když se mělo jet na recitační soutěž.To byla druhá polovina 70.let.Fanda Chramosta (znali jsme se přes 40 let) měl pravdu.Až uvidíte Kalouska vtelevizi,všimněte si s jakou rutinou se pohybuje a mluví.Cvik je cvik! Ekonomicke´é vzdělání nemá,kromě toho,že dělal u jakési firmy cesťáka. No,ale co,Klaus ekonomické vzdělání měl a kam to dovedl ...

Lagron 18.1.2008 10:04

Re: Re: milý autore

Který stár? Ringo?:-D

Lagron 18.1.2008 10:03

Re: i Vy naivko

Hm, asi jak kdo a jak kde! Já mám naopak s pracovníky finančního úřadu  ty nejlepší zkušenosti. Vstřícnost s jakou  dotyčný pracovník k mému daňovému přiznání přistupoval byla vstřícná obdivuhodná! A to jsme většinu problému probrali přes internet! Tak prosím nepaušalizujte. Všude nesedí nerudové a lenoši!

www racek 18.1.2008 9:46

hmm, je to i na pana párala

hodně nekonkrétní a slabý článek.

Wlasta 18.1.2008 9:35

i Vy naivko

snad byste nechtěl, aby úředník pracoval?

honzak 18.1.2008 8:54

Re: milý autore

hoj, jaký to znoj! Včera mi bylo vyplniti přiznání k dani z nemovitosti. Madonna mia, proč to AUTOMATICKY nevyplní katastr ke dni zápisu do LV a nepošle mi to? Bez reptání bych to donesl vlastnoručně podepsané na finančák a zaplatil porto / kolek.

Tento stár mě opravdu, ale opravdu szere!

Wlasta 18.1.2008 8:39

milý autore

že je potřebné zjednodušení daňového systému ví všichni podnikatelé dávno. To co se odehrálo teď pod Kalouskovým vedením s tím ovšem nemá nic společného, pouze se zdanily daně. S každým druhým státem máme dohodu o zamezení dvojího zdanění, akorát vlastní lidi zdaňujeme mnohokrát:

daň z nařízených odvodů na socíální a zdravotní pojištění,

DPH ze zbytku zdaněného daní z příjmu,

daň z nemovitosti, která byly pořízena ze zdaněných peněz daní z příjmu a DPH

no a to nás čeká zaneřádění daňového systému ekologistickými daněmi. Takže zatím nevidím nic co by Kalousek udělal a to ani v náznaku a Vy byste jej hned blahořečil. To mi připomíná: "Za co? pane prokurátore, za co?"

Pavel 18.1.2008 7:50

O které zemi je řeč?

Na začátku článku jsem měl pocit, že autor popisuje situaci v České republice, ale v České republice není žádné město, kde by jezdila linka 23 z Václaváku na Malou Stranu a přitom byla vyhlášeným rejdištěm kapsářů. Tak o které zemi autor píše?

honzak 18.1.2008 6:36

Až budou

Kalouska blahořečit, měl by být oblečen do roucha z padákového hedvábí. Určitě by mu to slušelo.

franta 18.1.2008 1:13

Situace se mění každou hodinu

jako na bojišti. Kalousek si zaslouží blahořečení !?! Nic proti tomu, ale pokud si vzpomínám, tak před rokem jste mu nemohli přijít na jméno. Hlavně že neměníte názory jako Paroubek