29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R.J. 11.12.2008 21:19

Teď jsem poslouchal Justa na Čro6

 budu volně citovat, " Pražské zastupitelstvo uvolnilo 25 milionů na propagaci Prahy olympijské, tyto peníze dostala soukromá fy. která již jednu zakázku na propagaci ol. v Praze dostala. Jedná se o korupci v přímém přenosu, protože každý ví, že se žádná olym. v Praze nikdy neuskuteční. Dále Just konstatuje, že na kulturu nemohlo být dáno více financí, protože je rozpočet "napnutý" dle slov radních, ovšem na tuto propagaci se našlo hned 25 milionů. Konec volné citace. Musím říci, že je to opravdu divné, já vím, slabé slovo, ale kdo o tom víte více? Dejte to sem. Myslím že ta dotyčná fy. udělá něco tak za jeden milion, pět si nechá a zbytek dostanou vybraní zastupitelé.Teda, je to krása, takhle loupit za bílého dne, kdo umí,umí, kdo neumí, čumí, jako třebe teď já. Co Vy přátelé? Taky koukáte jako vyoraní? Nebo je to pro Vás již "normálka"?

Šumavák 11.12.2008 21:25

Re: Teď jsem poslouchal Justa na Čro6

Ne! my už dávno ČRo neposloucháme. A dokud se Just stará o příděl peněz svým kamarádíčkům v Praze a neotravuje vzduch v NPŠ, jsme i docela spokojení.;-D;-D;-D;-D

R.J. 11.12.2008 21:37

Re: Teď jsem poslouchal Justa na Čro6

Já se ale neptal co posloucháte, ale co říkáte penězům na propagaci olympiády. Máte k tomu něco? Nebo Vám vadí že Just upozornil na krádeže dřeva NPŠ? Či jiné alotroviny, které tam pytlíkujete? Jako třeba "regulace stavu zvěře" v prvních zónách?

Šumavák 11.12.2008 21:51

Re: Teď jsem poslouchal Justa na Čro6

Ano, já jsem pro regulaci kůrovce.

(jiná zvěř už se tam na těch holinách moc nedrží)

No a na kulturu zbydou ty dvě miliardy, co se ušetří na knihovnu, ne?

R.J. 11.12.2008 22:06

Re: Teď jsem poslouchal Justa na Čro6

Vůbec nediskutuji o kůrovci a jeho ničení nebo neničení, jenom podotýkám , že se tam kradlo dřevo,policie odložila,nic nevyšetřila, pamatujete s tím vrtulníkem? Rezonační dřevo. A pokud je zákon,že se v 1 zoně nekácí, tak se prostě nekací. Navrhněte změnu zákona, klidně Vás podpořím, v případě petice, ale to je jiná otázka. Pokud jde o kulturu, nevidím do toho, nevím co zbyde nebo ne, komu dát a komu nedat. Opět jsem se na to neptal, jenom na ty peníze na propagaci  olympiády. Nějak máte blbou "mušku" , pořád střílíte mimo, klidně budu před Vámi panáčkovat, kdybych byl zajíc. Apropo,máte tam nějaké?

Šumavák 11.12.2008 22:41

Re: Teď jsem poslouchal Justa na Čro6

Myslíte v NP3 nebo v Natuře2000 ?

Ale ono je to jedno. Ani tam, ani tam nevydrží. Takže ne.

Foundryman 11.12.2008 21:39

Re: Teď jsem poslouchal Justa na Čro6

Nebyl bych tak optimistický - dle mého soudu se uvedená firma nebude unavovat vůbec žádnou činností s výjimkou distribuce těch peněz.

Mě třeba fascinuje plán německé vlády, která chce dát tuším 480 miliard EUR na "záchranu ekonomiky". Kdyby snížili daně každému Němci o 6000 EUR na člena rodiny, vyšlo by to finančně nastejno a efekt pro hospodářství by byl násobně větší. Jenže by se u toho nenapásli přerozdělovači.

R.J. 11.12.2008 21:58

Re: Teď jsem poslouchal Justa na Čro6

Krásný termín, "nenapásli přerozdělovači", jinak naprostý souhlas. Ještě teď jsem stihl přečíst o MS v Liberci, ze státního a veřejného 1,5 miliardy, také pěkná sumička, co se rozplyne jak ten sníh.