2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Diskuse k článku

EKONOMIKA: Bankéřské hrátky s ohněm

Již od podzimu 2008, kdy pád banky Lehman Brothers odstartoval akutní fázi finanční krize, se neustále objevují tipy a prognózy, odkud může přijít krize další. Současnost není výjimkou. Doba přeje katastrofickým scénářům.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 12.2.2016 11:53

no jistě Prokope

radíte nám tady Air Bank a přitom ani nevíte, že i tam se platí za různé položky, i když vedení účtu je u nich zdarma. Například za výběr z bankomatu jim zaplatite 25,- Kč.

L. Novák 12.2.2016 12:08

Re: no jistě Prokope

Šejno, nepřiletěl jste z Marsu? Tak zkuste třeba UniCredit Bank, Fio Banku, Air Bank a já nevím kolik jich ještě je. Prostor kolem je plný reklam, TV, weby... stačí google.

R. Langer 12.2.2016 12:14

Re: no jistě Prokope

Víte, třeba můj známý má u Air Bank zdarma všechno. A vy o tom víte kulové, tak nedělejte chytrého. A že o tom nic nevíte a neumíte si zařídit bezplatný bankovní účet je váš problém a neschopnost, a nikdo to za vás dělat nebude, obzvlášť ne s tímhle přístupem.

M. Šejna 12.2.2016 12:49

Prokope

četl jste sazebník Air Bank pro běžné účty? Je to na internetu, Vy exote. A rozhodně to není bez poplatků.

Pokud Váš známý má všechno u Air Bank zdarma, pak mu dali smluvní podmínky úplně jiné, než sami uvádějí na internetu. Nejspíš je to nějaký VIP klient.

R. Langer 12.2.2016 12:55

Re: Prokope

Ano, přesně tak, je to VIP klient. A až budete u Air Bank VIP klient vy, také budete mít všechno zdarma. Že se vás to teď netýká, to není můj problém. Nicméně, můžete zkusit ještě asi dalších 20 bank, a obejdete se dokonce i bez toho VIP, vy neexote. :-P

M. Šejna 12.2.2016 13:20

Re: Prokope

tak už jste si vzpomněl na jméno těch Vašich bank, kde to máte zadarmo?

L. Novák 12.2.2016 20:45

Re: Banky s bezplatným vedením účtu

Šejno, vite, co je to Goooooooooogle? Hned po vložení slova "banky" (a nic víc!) se objeví nabídka různých vyhledání podle výše poplatků... Když rozšířím požadavek podle možností z nabídek vyhledávače "banky v čr bez poplatků", tak tam máte tolik různých odkazů na podrobné informace i porovnání a hodnocení, že, a to doufám, budete měsíc sedět a číst a nenapadne vás lézt a prudit svou hloupostí na NP. :-P