21.5.2024 | Svátek má Monika


Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Pressl 18.4.2024 15:24

Já to shrnu, jo? Dej blbcovi funkci a vymyslí lejstro!

J. Jurax 18.4.2024 19:41

Jo.

A když je ten blbec z brusele, lhostejno zda byrokrat nebo tam volbami dosazený, vymyslí tuny naprosto zbytečných, otravných lejster s obsahem na dvě věci jsoucím, jež původně nezávazné stanou se působením stejných blbců z brusele posléze závaznými a vyžadovanými.

Ovšem poskytování cílené cyklistické přípravy zejména dětem a zranitelným a marginalizovaným skupinám bude hojně dotováno. Protože zejména děti by se mohly naučit jako doteď jezdit na kole samy bez metodického a patřičného ideologického vedení dobře z evropských peněz placenými poradci.

A samozřejmě opatření ke zvýšení cenové dostupnosti cyklistiky bude chtít taky pořádné dotace nejlépe všem a hlavně vybraným sociálním skupinám - tzv. nepřizpůsobivým, nemohoucím lítost vzbuzujícím seniorům a hlavně podnikatelům.

A řekl bych. že třeba v Alpách a Pyrenejích, u nás pak na Šumavě i v Jeseníkách stane se pak cyklistika, ovšem sociálně spravedlivá a inklusivní, s přihlédnutím k potřebám žen, dětí, starších osob a zranitelných a marginalizovaných skupin - posledním třem skupinám bude třeba dotovat elektrokola až do výše 90% ceny - vskutku masovým hitem.

A na dotacích na nezbytné cyklostezky se bude dát taky trhnout.

A výroba a vývoj bicyklů jsoucích na špici technického pokroku - zejména těch s umělou inteligencí - stane se v EU zásadním průmyslovým odvětvím, jež nahradí zkomírající automobilový průmysl; koneckonců pánové Laurin a Klement, zakladatelé nynější Škody Auto, taky začínali výrobou bicyklů. Kruh se tak uzavře a EU se opět stane lídrem technického pokroku! Akorát ocel, hliník, umělé hmoty a mikroprocesory pro výrobu nezbytné budeme dovážet z Koreje a obou Čín, protože ty posledně jmenované neumíme vyrobit a výroba těch ostatnich je neekologická a emise zločinného kysličníku plodící.