26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ccecil 4.12.2007 22:57

A můj nejabsurdnější bankovní poplatek?

Neuskutečněná platba do zahraničí. Ekvivalent v E dorazil v dolarech byl odmítnut. Pominu-li konverzní poplatky tam a zpět a poplatky KB ve výši 230 za odeslanou a 230 za přijatou neuskutečněnou platbu, pak poplatek 1200,- za odmítnutí platby v zahraničí už je jen naprosto absurdní třešnička na dortě. Suma sumárum odeslal jsem peníze, ty se vrátily a mě  ta neuskutečněná platba stála cca 1850,- . Bože, chci si založit BANKU. Nemáte někdo zbytečných 500000000? Budu vám vracet vaše peníze vždy v patřičně upravených částkách.... ZLODÉJI!!!! 

Bambi 2.12.2007 21:21

Konečně ..................banka

Že to ale trvalo než jsme se dočkali, v našich balkánských poměrech, že se jedna banka rozhodla, že už můžeme i v bankovnictví trošku nakouknout do vyspělého světa. Doufám,že to naše nenažrané bankéře přijde draho a co největší počet příznivců internetového bankovnictví se s nimi rozloučí. Já jsem to udělal okamžitě.     

Yarda 2.12.2007 18:46

Kdysi mi říkal můj děda

že banky financovaly svou činnost že strhávaly klientům úroky z úroků. Dnešní banky asi hospodaří tak mizerně že při takovém financování by přišly na buben.

eva 2.12.2007 12:50

nevyzvednutelné

Poplatek bankovní to sice není, ale při výběru z poštovní knížky, resp.výběru celého vkladu a tím zrušení knížky mi bylo vyhověno, ale že na té zlikvidované knížce musí zůstat 50 Kč, ty že mi nedají. Na otázku jak to, tak prý to říká nějaký zákon. Ale pro koho tam zůstají, když knížku likviduji?;-(Já ale i těch 50 Kč požaduji;-O A nedají a nedají takže asi takto;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D;-D

Jarda 2.12.2007 3:47

zatraceni americane

Mam penize v US bance, poplatky nejsou zadne. Nula, nic. Za nic. Za kreditni kartu, za debitku, za nic. Jedine za co clovek plati je za vlastni hloupost, napriklad podteceni ucrtu pozdni platby atd. Jenze i tam se banka chova slusne, napriklad pri podteceni jednoho uctu automaticky prevede chybejici castku, uctuje si $5 a posle e-mail ze doslo k problemu. Jeste lepsi bylo, kdyz jsem jel do Cech. Druhy den rano volali moji zene, ze se nekdo pokousi platit moji kreditkou z ciziny a kde ze jsem. Na jeji odpoved se uklidnili, jinak zablokuji kreditku. Super sluzby...

loula 1.12.2007 22:41

Banka naprosto přehlédla

jjeden obrovský zdroj příjmu, a to poplatek za pohyb stavu na účtu. Může být mrnavý, třeba jeden halíř, takže to lidi snadno přehlédnou. Ale umožnuje to nevídaný příjem.:

Uložím stovku. Cili první pohyb na účtu. Banka si strhne halíř za první pohyb. To je druhý pohyb. Banka si strhne halíř na druhý pohyb . To je třetí pohyb. Banka si strhne halíř za třetí pohyb. atd atd. A za chvíli ta stovka patří bance celá. V éře počítačů je to realizovatelné celkem rychle.

glosátor 1.12.2007 19:31

Kdybych se choval

jako banky, tak na konci každé  faktury dám položku : zpracování objednávky  a  vystavení faktury - po  0,20 hodiny á 500,- Kč + poštovné .  Nejsem si však jistý, zda by  onen dotyčný odběratel kdy poslal ještě  objednávku další, nejspíše ne. Neomalenost  bank  odírajících  své klienty , bez jejichž peněz by to mohly druhý den zavřít, je pozoruhodná.   Fakt by to asi chtělo se domluvit na soustředěném útoku na jendu banku  formou hotovostních výběrů v jeden den, jak tu kdosi navrhuje. Další by pak zcela jistě změkly.

Vladimír 1.12.2007 19:26

Nová finta Poštovní spořitelny

Mne zase v listopadu překvapila Poštovní spořitelna, když mi z kontokorentu "půjčila" necelé dva tisíce a za čtyři dny je zase vrátila zpět. Přitom k tomu nebyl jediný důvod, protože zůstatek na účtu nespadl pod nulu, což je důvod ke kontokorentu. A jestli se dočkám dříve poplatku za transakci, nebo omluvy za neopodstatněný zásah do účtu, na to jsem zvědavý - zatím čekám týden.

Joska 1.12.2007 18:19

Problémy s bankovními poplatky

se mne už naštěstí netýkají. Již jsem od té jedné z nejzavedenějších utekl a jsem teď náramně spokojenej. Udělejte to samé a naše drahé banky půjdou zaslouženě do pr....

Milan 1.12.2007 13:06

Takovejch poplatků....

Proto jsou v bankovnictví takové platy - no,už tam chybí jen poplatek za pěkné počasí.;-€

fdsfdsfd 1.12.2007 13:44

Re: Takovejch poplatků....

A samozrejme paralelne k tomu poplatek za seredne pocasi.  :)

František 1.12.2007 11:57

řešení

Znám řešení - útok na jednu banku jako výstrahu - myslím masové výběry

Mirek 1.12.2007 8:31

Poplatek za připsání úroku - to existuje?

Poplatek za připsání úroku - to existuje? Kde? Jak je stanovena jeho vyse? Neni to nahodou dvojnasobek pripsaneho uroku? Az se bude v Cesku zase ve velkem znarodnovat po dalsi revoluci, tak se budou mnozi naramne divit. 

důchodce 1.12.2007 17:00

Re: Poplatek za připsání úroku - to existuje?

Až budete v důchodu, nebudete tuto zlodějinu moci podporovat. Nebudete stačit polatit inkaso a energie, natož něco ukládat.

EVa 1.12.2007 7:05

Děláte velkou chybu,

že zveřejňujete např. slovenské poplatky. Může to být inspirací pro banky, které je u nás ještě nezavedly.