Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Sbohem, naše lesy
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O. Seliger 12.1.2020 23:21Za dávných starých soc časech bylo možno cestou lesem v Krkonoších míjet plno lapačů. Nevím kde lapali a lapají v časech nových. |
R. Franz 12.1.2020 22:13Ekobijci jako je Vlk a Neff se teď můžou podělat, protože jim fakta berou jejich pseudojistoty, ve kterých si desetiletí z ekologů dělalu terč své hloupé ideologie. |
P. Staronový 12.1.2020 22:15"Fakta" odhlasovaná IPCC? :-P |
P. Vandas 12.1.2020 22:29Netuším, jak klimalarmickou pseudovědu může někdo soudný považovat za fakta? Vždyť je to jen jiná verse Marx-leninismu, který byl také nezpochybnitelně jedinou zjevenou pravdou pravdoucí. :-):-):-) |
I. Kellner 12.1.2020 22:32Tak. 12 tet - a smyčec! |
P. Forejt 12.1.2020 20:00kohout na víně ?? ...Mařáku, koho jste potkali?? .....čtyři z pěti kuchařů doporučují kohouta do rizota a víno vypít rovnou z láhve .......n-tsssss |
M. Mařák 12.1.2020 20:05Nechte to tak, to je v pohodě. |
R. John 12.1.2020 20:19Oblíbené jídlo Balzaka...kapoun na víně .. i do románů ho dostal...Rossini psal ve svých pamětech.." třikrát v životě jsem plakal, prvně, když jsem slyšel hrát Paganiniho, podruhé, když vypískali moji novou operu..a potřetí, když jsem jedl pečeného nadívaného krocana s omáčkou z portského"... |
R. John 12.1.2020 19:59Tak kapouni obcují se žrádlem... sodoma... ale že nás čeká revoluce, to je jim jedno... s kým jí budu dělat ?.. Sám na barikády nejdu, snad s Válkovou ? Ale vona je slabá, i nějak na duchu. Vejpitka na barikádu nevyleze , viceprezident Vovčák by čuměl zálibně po vojácích nepřítele... asi to vodpískám... ještě hodím konzultačku s Láňou.. ale vidím to špatně... |
M. Mařák 12.1.2020 20:06Láňa vylezl odpoledne po čtyřech z vinného sklípku a teď odpočívá... |
R. John 12.1.2020 20:21To je mu podobný... a to se dušoval, že se do těch plánů revoluce koukne a udělá korektury... |
P. Forejt 12.1.2020 19:57ještě vloni byl Ester Ledecká prej z jiné planety(sic) ....a dnes má problém se dostat do první desítky ....pche ....jojo ...pořád se něco děje ...... |
I. Kellner 12.1.2020 19:46Mám tu 3 rohlíky, vejce, mouku, sůl, cukr (možná), pixlu hrachu a nahnědlý babán. K čemu mi kuchařka? |
P. Vandas 12.1.2020 19:56Pohlíky rozkrájet na plátky, vejce rozkvrdlat s moukou a obalit bisquety z rohlíku, osmažit na oleji posoli, či pocukrovat obé je jedlé. Hrách nechat na příště. :-):-):-) |
I. Kellner 12.1.2020 20:01Díky! -) |
P. Vandas 12.1.2020 20:06Kdybyste měl nakouslé jablko a pár hrozinek, tak byste s tím cukrem dal dohromady i skvělou žemlovku. :-):-):-) |
R. Tesařík 12.1.2020 19:11Panu Fridrichovi.. Knihu vydal Merkur už v roce 1972.. Mám z ní pěknej salát, ale bylo to první poznání francouzské kuchyně. Pro Martina Mařáka, Julie Child výborná, ovšem August Esofier to je bomba...Obloha z kohoutích hřebínků a varlat, to je bomba. když jsem byl kluk , u dědy a babičky poměrně obvyklé. |
J. Kombercová 12.1.2020 19:15Rádio Jerevan... nebyl to pan Fridrich, byl to pan Franke... pal, ž Merkur vydal knihu NAPOSLED v roce 1981... co chtěl vědět, to jste ale nesdělil. Tak znovu a lépe. :) |
J. Kombercová 12.1.2020 19:16...vypadla mi písmenka, asi budu muset ten hrách do kouta pohodit. |
M. Němec 12.1.2020 19:22Můžete klečet i na čočce, když máte rozdělanej pytlík. Tesaříkovi jste dala pěknou čočku, tak si zbytek nasypte do kouta. |
V. Mokrý 12.1.2020 19:24Nikdo není vševěd. I snaha se trestá ? |
R. Tesařík 12.1.2020 19:27Vnuk dva roky a vidím F a jsem akční.. Nicméně to je jedno. Jde o francouzskou kuchyni, kterou paní Martinicová podala pěkným, nicméně jednodušším způsobem. Mám vydání z roku 1972. |
J. Kombercová 12.1.2020 20:12Tak to už je chlapák. :) |
M. Mařák 12.1.2020 19:26Dík za tip, mrknu se po tom. I když sehnat hromadu kohoutích varlat a hřebínků asi nebude v dnešní době jednoduché. |
R. Tesařík 12.1.2020 19:28bohužel není, ale je tam plno bombe předpisů. Je to třeba jako rybí Vaňha. |
M. Mařák 12.1.2020 19:37Jsem se podíval na Amazon a na kritiky, no a koupil jsem si La guide culinaire. Tak jsem zvědavý. |
P. Vandas 12.1.2020 19:30Nepropadej skepsi. Pracuji na tom, (zatím teoreticky), totiž na chovu kohoutků, neboť není lepší masíčko než z mladého kohoutka z bio chovu. :-):-):-) |
M. Mařák 12.1.2020 19:51Kohouta na víně bych si dal, čéče, děláš mně chutě. :-) |
P. Forejt 12.1.2020 19:11Nový zákon o zákazu zakládání domobran, má charakter stanného práva. Čeho se tzv. liberálové Hamáček a Koudelka (BIS) tak obávají?? Vypadá to, že domobrany jsou pro českou demokracii nebezpečnější, než Al-Kaida. |
P. Vandas 12.1.2020 19:02Lesy se mají kácet, dříví seřezat na trámy a prkénka a ne nechávat sežrat broukem. Stejně tak v Kalifornii,či dnes v Austrálii je stejně zhoubné zakazovat těžbu v lesích, či vypalování , neb to patřilo vždy k přirozeným procesům obnovy přírody. U nás zakázali vypalování luk a zapálit si ohníček v lese, či jinde v přírodě je pomalu zločin. Zelení bezmozci. :-):-):-) |