Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Poslanec a lhář
Už se blíží kýžená chvíle, kdy bude každý žalovat každého. Blíží se chvíle, kdy bude možno v televizi vysílat politické zpravodajství až do desáté hodině večerní, aby mravní výchova mládeže nedoznala úhony.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
aida 4.2.2006 19:53Re: PeSi, No, koneckonců, Ty to tam znáš líp než my všichni tady. Myslíš, že by to bylo řešení? (Nedělám si legraci, prostě se jen ptám) |
ziralek 4.2.2006 20:00Re: Re: PeSi, Na tom souostroví, jsou ještě volná místa. |
ibn 4.2.2006 19:54Re: PeSi, Na uvitanou byste dostal borsc s celerem. |
ziralek 4.2.2006 20:11Re: Re: PeSi, I trocha kopru by se našla. |
PeS 4.2.2006 19:462 aida ale dyk já nic neříkám... A asi opravdu máme dost opáčný chutě, s tim karí jsem se taky nechytil... každej jsme ňákej, kdyby byli všichni stejný, byla by tu docela nuda... |
aida 4.2.2006 19:49Re: 2 aida No s tím karí, to mi bylo fakt líto - ale jak říkáte, každý máme své chutě. A s tím ostatním souhlasím na 100 %. |
Petr H 4.2.2006 19:45Ta Evropská Unie, to je ale banda srábků.Dneska podepsali Mnichov.Občanská válka je otázka chvilky. |
ibn 4.2.2006 19:46Re: Ta Evropská Unie, Co se stalo? |
aida 4.2.2006 19:51Re: Ta Evropská Unie, Co? Kde? Jak? |
Evropan (original) 4.2.2006 20:02Re: Ta Evropská Unie, Kdo proti komu prosim ? |
PeS 4.2.2006 19:412 kapitán To byste se divil, co některý lidi na sobě pášou za zvěrstva. Kolegyně pravidelně chodí do raději blíže nespecifikované jídelny "že je to tam levný". Už 3x z toho měla těžký zažívací potíže, nechutná jí to tam a furt tam chodí. Tuhle byla asi 3 týdny pryč, kdy jedla opravdu to, co jí chutnalo a přišla jak vyměněná. Tak nelenila a začla zas chodit do tý jídelny. Je to masochismus, nebo něco horšího? |
ibn 4.2.2006 19:46"že je to tam levný". To ji neverte, takovehle lidi znam taky, ono jim to doopravdy chutna. Vetsina takovych lidi si tribila svoji chut na skolnich jidelnach a zustalo jim to do dospelosti.
Remo platek s vodnatou kasi (spise pyre), skubanky mastene olejem, ci omacky zahustovane cistou moukou. Ja na to obcas take dostanu sentimentalni chut.
|
jonáš 4.2.2006 19:57Re: "že je to tam levný". Stačí navštívit nejbližší Eurest -- akorát to tam neni levný. |
kapitán 4.2.2006 20:27Re: 2 kapitán - AUTOSUGESCE Je pravda, že člověk si autosugescí je schopnej namluvit na rozdíl od MLSNÉHO šimpanze cokoliv.
Ale BLAFY se snad jedí jen z donucení, když není nic jiného např. na vojně a ve vězení.
Naopak mám zkušenost, že když si člověk připravuje jídlo SÁM, tak se nad tím neofrňuje, i když někdo jiný by to třeba nepozřel.
|
PeS 4.2.2006 19:362 Foundry No, asi jo, nějaká ta záminka se najde vždycky. Ale spíš bych tipnul, že budeš na forhontě Ty - to víš, tadydle jednou spolupracuješ s hnusnými kapitalisty (já vim, že TEĎ se to ještě smi, ale zejtra?). Nevím, zda Ti ten pobyt v Rusku bude dostatečnou omluvou... |
PeS 4.2.2006 19:322 aida No, zas já, když čtu: "Nejlíp jen tak na přírodno, s trochou citrónu nebo limetky, nanejvýš ještě tak něco málo kopru, do nějakého dobrého dresinku." - tak bych zas já dodal: a za stálého míchání zvolna vyléváme do záchodové mísy. Každej máme svý chutě - jsou lidi, kteří si na pečený maso nebo na rybu vyždímají citrón, mě to uvádí pomalu v zuřivost. Na druhou stranu - trocha kmínu, TROCHA!, a kousek dobrýho sádla ještě žádný pečený rybě neublížily... A zrovna tohle jsem kdysi odkoukal v jedné rybí restauraci, kdy u nás byl losos ještě vzácností... |
pV. 4.2.2006 19:35Nechte toho... Nejdřív si představím chuť lososa kombinovanou s živočišným sádlem, do toho mi prsknete kopr... tolik vodky na zapití nemám :-) |
aida 4.2.2006 19:41Re: Nechte toho... Prosím o dodávku vodky sem, nemám. |
pV. 4.2.2006 19:49S bídou vydržím do pondělka...:-) |
Evropan (original) 4.2.2006 20:06Re: Nechte toho... TAk treba Svedove delaji vybornou horcici prave s koprem, ktera se k lososoj vyborne hodi, ale to jedovaty veprovy sadlo opravdu ne :-) |
ziralek 4.2.2006 19:36Re: 2 aida Vy tu o lososu a já o chlebu, úplně jsem ztratil náladu. |
kapitán 4.2.2006 19:36Re: Limetka a čerstvý kopr - jedině k SYROVÉMU lososu. |
pV. 4.2.2006 19:41Kopr jedině k MRTVÉMU pV... |
Andy 4.2.2006 19:41Re: Re: tyhle recepty nemají chybu- obzvlášť ( což nemíří ke kapitánovi), když se nad nimi rozplývají pobírači důchodů a soc. dávek nebo ouřadové za patnáctku hrubýho měsíčně .
To si pak říkám- něco na tom socialismu je
|
aida 4.2.2006 19:44Re: Re: Re: Jestli myslíš mě, já fakt patnáctku hrubýho nemám, i když jsem ten státní zaměstnanec - asi 2x tak víc. |
aida 4.2.2006 19:40Re: 2 aida Nezlobte se, ale podle mě na lososa se fakt sádlo nehodí, ani kmín, ani paprika.
Ježiš, ale není v tom nic osobního, proboha.
Prostě fakt všichni máme ty svoje chutě.
|
PeS 4.2.2006 19:242 Rpuť U nás ve skupině tomu říkáme drobné radosti života. Pokud to jde, tak se snažíme jíst tak, aby nám chutnalo - když už člověk má ty různý zápřahy a zcela nepravidelnou pracovní dobu, ať se aspoň v klidu najíme a při jídle odrelaxujem. Dyť ten život je tak zatraceně krátkej... |
kapitán 4.2.2006 19:29Re: Jíst, aby CHUTNALO - to snad ani jinak nejde, i necvičený šimpanz jí jen to co mu chutná. |
Andy 4.2.2006 19:20jinak, kdyby se tu objevil mediální odbodník Ladislav, tak "Digitalizace opět odložena".
To se z toho například Tvrdík posere.
Ale to Ladin jistě ví, ten přesně zná všechny vazby mezi zúčastněnými, počínaje homosexuální lobby v ČT a konče sejrama.
|
Foundryman 4.2.2006 19:17PeSi jak jsem si včera a dnes pročítal to PŠM, tak si říkám, že kvůli něčemu tě jednou zavřou stejně. Proč by ne kvůli žrádlu? |