Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Ponížená suplika
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K. Berka 24.2.2018 19:57Re: Už zase zabíjejí jen civilisty To byli pobratimové od Black waters. |
L. Němec 24.2.2018 19:57Právě se vracím ( ne z Hradu ) z funusu Míry Šloufa Můžu vám sdělit, že pan president žádnou smuteční květinu neposlal. Dobrou noc, důchodci, a ať vás Martin C.Putna straší celou noc. |
K. Berka 24.2.2018 19:57Re: Hlívy nařežeme na menší kusy, Loni jsem začal sbírat i "beraní hlavu" - roste u kmene, nebo pařezu borovice, je z toho výborná dršťkovka, jen to čištění dá zabrat. (kotrč kadeřavý) |
S. Lazárek 24.2.2018 19:55Re: Už zase zabíjejí jen civilisty Já jsem dneska četl, že tam vrazi z Vólstrýtu pěkně rozsekali prdel nějakým ivanům, co tam byli i s tankama na dovolené, či co. |
M. Mařák 24.2.2018 19:53Re: Hlívy nařežeme na menší kusy, Tady se dá sehnat v hypermarketech, mám ji raději, než žampasy. Zhruba před měsícem jsem měl štěstí a nasbíral jsem jí fůru při procházce v blízkém parku. |
K. Berka 24.2.2018 19:48Re: Hlívy nařežeme na menší kusy, Letos budu na chalupě pěstovat hlívu na dřevě - kmen z buku, jívy, nebo topolu, sadbu koupím na dobírku. |
L. Kolman 24.2.2018 19:47Re: Ty vo*e, tam je klendra Mi to hlásila žena, když jsem se vrátil domů. Asi nebudu ještě starý, protože docela v pohodě. Já chodím hodně svižně, loudavou chůzi nesnáším. |
K. Berka 24.2.2018 19:47Re: Už zase zabíjejí jen civilisty To dá rozum Frantíci a vrazi z Volstrýtu nechtějí nechat zabíjet své žoldnéře v Syrii! |
M. Mařák 24.2.2018 19:45Re: Růžičkovou kapustu nejdříve Dobrá je i moravská kyselica, je ale bez feferonek, no, nikdo není dokonalý. |
L. Kolman 24.2.2018 19:42Už zase zabíjejí jen civilisty a Amíci s Anglány a Frantíky volají po příměří? Aby islamisté mohli dozbrojit a přeskupit své síly? Kdo svolával Radu bezpečnosti, když Amíci šmelcovali Mosul a Rakku, na nic a na nikoho nehledě? Se nějak nemůžu upamatovat. |
P. Vandas 24.2.2018 19:41Re: Růžičkovou kapustu nejdříve Já dělám zelňačku klasicky, brambor, zelí, špek a klobásu, bez hub a bez česneku.:-):-):-) Abych to nabrousil, tak tam šoupnu tři feferonky.:-):-):-) |
P. Vandas 24.2.2018 19:39Re: Růžičkovou kapustu nejdříve Něco na tom bude, asi to zkusím. Ale babička je dělávala ze stejného těsta, jako bramborové šlejšky a tak to napodobuji. Možná si to jen blbě pamatuji. :-):-):-) |
M. Mařák 24.2.2018 19:38Re: Růžičkovou kapustu nejdříve Já mám nejraději verzi korhely léves, již jsem to tady několikrát dával. https://www.toprecepty.cz/recept/15914-korhely-leves-opilecka-polevka-vyprostovak/ |
V. Kotas 24.2.2018 19:38Re: Hlavně, aby se to nevymknulo. Na tom Staromáku. Stálo by za to, podívat se po světě, jak se jednotlivé státy dovedou postarat o ty, kteří je schopni proslavit svou zemi ve světě. |
M. Mařák 24.2.2018 19:37Hlívy nařežeme na menší kusy, v hrnci na másle a olivovém oleji za občasného míchání zesklovatíme nadrobno pokrájenou cibuli, pak přidáme nastrouhaný česnek se zázvorem, houby, namletý pepř, no a necháme je ve spontánním řádu žrádelní interakce vypustit vodu. Pak přilijeme trochu vývaru, sójovky, nebo vorčestrovky, no a dusíme na mírném ohni tak dlouho, až jsou hotové. |
I. Břízová 24.2.2018 19:34Re: Růžičkovou kapustu nejdříve Pokud si to nějak nepletu, tak u nás se taštičky dělávaly z nudlového těsta. |
V. Kotas 24.2.2018 19:33Re: Ty vo*e, tam je klendra Ráno bylo mínus 13°C, vítr severní celý den, takže jsem vystrčil nos jen na nákup. A vařil jsem grog, jak mě to naučili kdysi staří fachmani/tesaři. 2díly rumu 40% + 1díl horké vody, osladit podle chuti. |
I. Břízová 24.2.2018 19:32Re: Ty vo*e, tam je klendra Jejda, pane Kolmane. Na Idnesu radí starším lidem, že se mají teple oblékat. A Vy si vyrazíte na lehko.:-)) |
M. Berka 24.2.2018 19:30Re: Na Staromáku s Olympioniky vystoupí prý i Ovčáček. Tak tak... Já chci RESTITUCE po Bílé Hoře, popravili mi tam rytíře Berku z Dubé a z Lipé... Se tady pořád řeší jakési církevní prkotiny po komunistech apod. :D :D :D |
J. Kombercová 24.2.2018 19:27Re: Růžičkovou kapustu nejdříve Takhle podobně vařím zelňačku. :) |
K. Berka 24.2.2018 19:27Re: Růžičkovou kapustu nejdříve Nejlepší slovenskou kapustnicu jsem jedl v Budapešti - hospoda "U švejka", i jídelní lístek byl taky ve slovenštině. |
M. Berka 24.2.2018 19:26Re: Hlavně, aby se to nevymknulo. Na tom Staromáku. Souhlas. Lidé jako Ledecká by měli být doživotně osvobozeni od placení daní. Stát stejně nevytrhnou a byla by to dost dobrá motivace, včetně toho proč zůstat v Česku. |
P. Vandas 24.2.2018 19:25Re: Na Staromáku s Olympioniky vystoupí prý i Ovčáček. No jo. Od popravy 27 českých pánů, je to místo dost profláknuté. Třeba ten Franta Sauer to byla jasná kavárna. :-):-):-) |
M. Berka 24.2.2018 19:24Re: Ty vo*e, tam je klendra Dementi už přestali "globálně oteplovat" ??? Zase přicházi teorie globálního ochlazování... A pak věř nějakým pseudo vědcům... http://techfocus.cz/veda-vesmir/141-ceka-nas-doba-ledova-podle-vedcu-budou-nejblizsi-erupce-sopek-nicivejsi-nez-dosud.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu |
M. Mařák 24.2.2018 19:23Re: Růžičkovou kapustu nejdříve Kapustnica je naprosto super, nemám, co bych k tomu dodal. |
K. Berka 24.2.2018 19:21Re: Růžičkovou kapustu nejdříve Dovařil jsem polévku na zítřek - pravou slovenskou kapustnicu, je tam vše : sušené houby, uzené maso, brambor, atrapa čabajky, domácí kys. zelí a jako zlatý hřeb večera jsem tam vrazil smetanu. |
P. Vandas 24.2.2018 19:20Re: Hlavně, aby se to nevymknulo. Na tom Staromáku. Jasněéé! Ta tam byla za své. :-):-):-) Takže, doufám, že náš stát to řádně ocení. :-):-):-) Ale jak znám jeho vděčnost, tak jí napálí daně , jako prase. |
L. Kolman 24.2.2018 19:19Ty vo*e, tam je klendra jak v Ňujorku. Jsem si dal hodinový špacírunk v mínus sedmi s větrem, takže pocitově aspoň dvanáct. S větrem v zádech dobrý, proti větru už horší. Jinak v pohodě, šel jsem to v botaskách a lehké bundě. |
M. Mařák 24.2.2018 19:18Re: Růžičkovou kapustu nejdříve Na sladké moc nejsem, mám to rád slané a pálivé. |
M. Malovec 24.2.2018 19:17Re: A PODÁVÁ SE TO MALOVCOVI !!! Tu-ááá, blahoslavení chudí duchem. |