Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Policajtská odpověď
Nejsou hloupé otázky, jsou jen hloupé odpovědi, tak zní jedna stará moudrost. To, co odpověděla policie Stanislavu Pencovi na jeho otázku na tiskové konferenci, to už nelze kvalifikovat jako hloupost. Je to policajtská nehoráznost, je to políček naší veřejnosti.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Karlik Blažek 31.12.2005 3:29Dobrou chuť! Článek naznačuje, že policejní stát a diktatura proletariátu opět klepají na dveře. To může některé vyprokovat k větší občanské a politické aktivitě, jiné zase třeba k tomu, aby si párkrát dobře nacpali břicha, než bude kvalitní hovězí zase podpultovkou. Těm přeji dobrou chuť. |
AeroKarel 31.12.2005 0:33Ano maYdo zcela souhlasím. |
ziralek 31.12.2005 0:14broukam si Let it be, let it be, let it be, let it be, sousedi uz vsichni spi, ja si tise spivam, let it be. Let it be, let it be, snad ve zdravi to preziji, ja si tise spivam, let it be. |
maYda 31.12.2005 0:10Ad PAfko : ona je to v Česku dost rozšířená iluze, že kdo je dobrý odborník ( chirurg, pěvec. výzkumník, herec), automaticky se mu připisuje, že má osvícené názory i v politice, že má schopnosti a předpoklady pro manažerskou funkci, že ten člověk je morální, čestný, mravný a neúplatný. Ten člověk takový může být, ale taky to může být člověk s hlubokými, ale specifickými znalostmi a schopnostmi a ve všem, co přesahuje jeho úzký záběr, neuvěřitelně naivní.
Profesor PAvko je špičkový chirurg, ale to neznamená, že je schopen dobře řídit příslušný rezort, posoudit zdravotní reformu do všech důsledků a ze všech úhlů nebo být tak jasnozřivý, aby prokoukl mocichtivého mizeru typu Ratha. On chce prostě operovat a RAth mu patrně nabízí, že mu to umožní za slušných podmínek. Případně že když bude " hodnej", pomůže mu zajistit výsadní postavení tím, že konkurence, která nebude " hodná", půjde k čertu.
Ostatně PAvko se stal mediálně známým díky operaci Václava HAvla. Někteří zřejmě oředpokládájí, že když někdo umí uříznout úspěšně HAvlovi kus plic, znamená to, že rozumí úplně všemu. Ale on může být opravdu jen špičkový chirurg a jinak poměrně naivní člověk. Nebo prospěchářský. Co my víme. Jeho odborné kvality jsou neoddiskutovatelné, zbytek jsou jen mediální klišé.
|
Martin 30.12.2005 23:53Já žasnu...:o))) Na jiných diskuzích se lidi hádají,osočují,posílají do blázince...a tady?Kdykoli to tady rozkliknu,tak se tady...žere.Tak kdyby náhodou soudruzi vyhráli volby,tady máte kuchařku ze zemí bývalého SSSR.Jsou tam docela dobrý věci. http://sweb.cz/translat/ |
Zuzana W 30.12.2005 23:37Tady jich najdete nepocitane: |
P.M. 30.12.2005 23:14AeroKarel Vy jste "bloncal" v Janove? To jsem si poskocil! Ja jsem ucil o dedinu vys proti Becve v Hovezi. V sedmdesatem jsem byl pro pomluvy Vudci strany a pobyvajicich spratelenych rudoarmejcu vyhosten az do Ameriky.
Mluvite tu tez o jidle: Az zas na Valachy zavitate, zastavte se v hospode "Pod Cernym" v Halenkove. (O kousek vys proti Becve.) O jidle v recene hospode mam i v Georgii stale sladke sny. . .
|
Ifča 30.12.2005 23:14Fondue neděláme ve vývaru, ale v nádobě s rozpáleným olejem.
Ovšem omáčky nic moc ... většinou nakombinujeme jen to, co je k mání hotové - tatarka, kečup, krenex, tři druhy hořčice....
|
Rpuť 30.12.2005 23:10Děkuji všem inspirátorům - snad to zítra zvládnu :) |
AeroKarel 30.12.2005 23:07A ještě ad Pafko, on má snad i nějakou veteránskou motorku ........
Kdybych se chtěl (musel) nechat operovat, zajisté bych se po něm sháněl ........
Ale nevím, proč by to či ono měla být erudice pro řízení (vymyslení systému) zdravotnictví. To je snad nějaká místní posedlost, že zdravotnictví mají organizovat lékaři. Dost specifičtí specialisté ........
|
ibn 30.12.2005 23:05Maydo Tady jsou tve omacky. I kdyz je to ve franstine, jde to nejak pochopit.
|
ibn 30.12.2005 23:11Re: Maydo Omacky jsou v zasade sladke a mastne, tedy majoneza (kecup) je vzdy zakladem. Pak se uz deli podle barvy. Ovocne jsou zlutooranzove (kari take vitano!), tomatove jsou ruzove.
Tabasco, worchester, citron, oregano, pepr, olej, chilli, horcivce (Dijon!, ne ceska).
Co jsem jedl, vzdycky zalezelo na barevnem a chutovem dojmu, ne na kvalite. Nekdo rad omacky do sladka, jiny zase serioznejsi (sojove). nejlepsi je udelat 3-5 omacek, at si kazdy vybere.
|
Dana 30.12.2005 23:03Zdravím vařící i nevařící diskutéry Já jsem dnes poprvé s ostudou nedojela autem tam,kam jsem mířila. Uvízla jsem na návštěvě, ze které jsme se pokoušela odjet po poledni -ale po hodinovém odhrabávání a vyhrabavání auta ze sněhu, jsem ujela cca 300 m, abych se potupně vrátila zpět, přičemž mi ale museli pomoc dva chlapi vytlačit auto ze závěje...a protože za okny sněží a sněží a sněží, tak vůbec netuším,jestli se mi podaří odjet zítra...auto už zas ze sněhu není vidět...Takže vás zdravím z úplně zasněžené Ostravy a pokud se mi nepodaří zítra dojet, tak přeju všem veselého Silvestra a hodně štěstí a tolerance do Nového roku! :-))))) |
Ifča 30.12.2005 23:08Re: Zdravím vařící i nevařící diskutéry Hm ... já mám zase auto už tři dny zaparkováno cca 300 m od domu, protože do toho kopce, kde bydlím, jsem si předevčírem netroufla. Včera, když nesněžilo, bych si byla troufla ... ale dorazila jsem domů o půlnoci a ne zas tak střízlivá, aby se mi zdálo rozumné přemisťovat auto. A zrovna přemýšlím, jestli mám to auto zítra zkusit vyhrabat ... anebo si tak jako kdysi zajet nakoupit vlakem... Vzhledem k tomu, že zaparkováno mám u nádraží, vyjde to nastejno, tak je tam nejspíš do oblevy nechám ... :-) |
AeroKarel 30.12.2005 23:01"Karle, úředník s rozpočtem musí vyjít" Ovšemže. Jenže nikdo neříká, že s ním vyjde efektivně. Tedy efektivně pro potřebné. Spíš efektivně pro sebe. Znáte ten čtvereček, uvnitř rozdělený do čtyř dalších? Nahoře napsáno pro jednotlivé podčtverečky "dávám na sebe", "dávám na jiné" a po straně "dávám ze svého" a "dávám z cizího".
Představte si efektivitu čtverečku "dávám z cizího, dávám na jiné".
To je podstata věci.
|
AeroKarel 30.12.2005 22:53ibne ona se maYda ptala na omáčky .........
Receptů bych našel dost, ale na papíře, ne na internetu. Ale v podstatě jakýkoliv dressing, komerční i domácí. Ale nenadchlo mne to, fondue raději jen sýrové .......
|
ibn 30.12.2005 23:00Re: ibne Omacky jsou pro deti, dospeli jedou bez.
Kelimek jogurtu, duzina jednoho pomerance, jedna najemno nakrajena okurka, sul a pepr. zapadaci cerny pepr nesnasi, jim dejte bily.
Röstigraben, bramborakovy prikop pretina polovinu Sycarska.
Weisswustgarben kopiruje zhruba Sudety.
Ale kminovy zakop deli cele civilizace.
|
Klaun Parafin 30.12.2005 22:49Přísahám po dnešku, že nejlepší kuchařka na světě je "včelka", ne-li na světě, tak určitě v Unhošti a padesátikilometrovém okolí. Tvrdí to i můj mladší syn a všichni modří ptáci, co v tomhle mrazu létají... A dnes jsem se konečně dozvěděl, že-li někdo zamyšlen a zahleděn do sebe a duchem nepřítomen, v hlavě si jen tak pro sebe počítá. Víc husích farem na Šumavě! Česnekem zásadně nekrmit! |
Šumavák 30.12.2005 22:55Klaune , usuzuji, že jste byl na kalamitní huse ! Jóóó´, když je dobrej materiál..... |
Klaun Parafin 30.12.2005 22:58Re: Klaune , usuzuji, že jste byl na kalamitní huse ! Kalamitní husa se rozplynula na jazyku! Zdravím všechny kalamintní jazykové rozplývače na Šumavu! Jdu se dívat na "své" Monthy Pythony. Dobrou! |
brouk 30.12.2005 22:58Re: Klaune , usuzuji, že jste byl na kalamitní huse ! "....matrial by byl ,ale doprava neni!" rikaval muj deda kdyz prisla rec na sex. |
Šumavák 30.12.2005 23:05No vidíš, a tu dopravu já jsem zvládnul, i přes tu kalamitu! Jóóó, když je chuť........říkám já. |
AeroKarel 30.12.2005 22:49Inu, ticha@dohoda taktéž přeji pěkný Nový rok. Zbytek vašeho komentáře je poněkud mimo, tedy obtížně komentovatelný. |
Evropan (original) 30.12.2005 22:44ibn, to jsou hezky obrazky, od te doby co studuji prof. Grofa, vidim vytvarne umeni uplne jinak |
ibn 30.12.2005 22:54Re: ibn, Zurbaran je mistr a tudiz kazda jehi interpretace je pravdiva.
Jakekoliv redeni nic nemeni na puvodni koncentraci.
Pokud jeho obrazy vidis jinak, nez byva obvykle je tvoje plus a nikoliv jeho minus.
Jinak zdravim evropskou inteligenci, ja se uz Grofem prodychal ;-))).
|
ibn 30.12.2005 22:42trochu moderny na zaver Fr.Zurbaran 1598- 1644.
|
jura-p 30.12.2005 22:39Halladine. Větou, "Nechte toho aspoň dneska večer" jsem vás neokřikoval. To byla docela tichá žádost. Ani jsem do kláves nebušil, když jsem to docela lehounce vyťukal. |
AeroKarel 30.12.2005 22:36Rputi, cca jedna cibule nadrobno krájená osmahnout (používám levný olivový olej)s dvěmi na kostičky nakrájenými špekáčky (šunka, anglická slanina), cca 2 lžičky papriky, střední konzervičku rajského protlaku, 2 stroužky rozetřeného česneku, trochu bazalky, vmíchat uvařené špagety, na talíři sypat parmezánem ....... Doplnění a modifikace nejsou vyloučeny ........
Pozdrav
|
ibn 30.12.2005 22:34Pafko Podleh mysteriu prvni republiky. Vzdelany intelektual jako predvoj volicu. Pavko umi operovat, ale jako clovek je najivni. Kam nas zavedly najivni intelektualove, to vi dnes uz kazde male dite.
Pavko vyborne lyuzuje a jezdi na lyzich. Ma prehled o kulture, ale kdyz jeho prima vlastnosti zamichate v modernim pytliku, ven se prokouse Brouk Pytlik.
Jemu nenadavejte, ale jeho ucitelum ano.
|
Rpuť 30.12.2005 22:31Jura-pe, těstoviny s česnekem znám. To měli rádi dědeček s babičkou. A jednou večer si to takhle udělali a vzali si to k televizi - a zrovna dávali Hraběte Drákulu. Drákulu hrál I.Racek, ostře řezanej, démonickej a snad i střízlivej a všichni se báli a čelili zlu, v televízi věšeli česnek kde se dalo, babička zapomínala na nudle a v celým bytě to smrdělo jak rasův pytel. A kandidátce upírství se to inscenačně eklovalo a zhnuseně pravila: "Tady to všechno páchne česnekem." A už všichni věděli, že bude upírka a zuby jim cvakaly a v tom jsem přišla domů, otevřela dveře, okamžitě mě porazil ten smrad a jen jsem konstatovala: "Tady to všechno smrdí česnekem!" |