Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Moralistní nic
Havlovo kázání o morálce k mladým manažerům na konferenci SEYS 2006 se nedá zcela přesně přirovnat ke kázání polního kuráta Otty Katze ke kriminálníkům, tím spíš ne, že v něm byly i rozumné pasáže. Úmysl vlády obnovit plundrování severních Čech je skandální a šokující a Havel má plnou pravdu, když říká, že „ztrátu, kterou znamená zničení kusu naší vlasti žádný účetní nevypočte“.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
![]() |
pf 23.2.2006 22:46stejk z kravy o ktere vite ze se jmenuje/jmenovala Jitka chutna mnohem vic nez anonymni flaxa na polystyrenovem tacku z Globusu.
to da rozum.
|
![]() |
huhu 23.2.2006 22:53Re: stejk z kravy o ktere vite ze se jmenuje/jmenovala Jitka dnes v každém řeznictví vás o tom, jak se ten býk (jí se vesměs maso z býků, krávy nemají kvalitní maso) jmenoval mají povinnost informovat. Tedy většinou nemají jméno, ale číslo, odkud byl, jak byl stár a ví se jaká byla matka kráva a otec býk... |
![]() |
aida 23.2.2006 22:48Re: Re: ano to je ta krasna nova vyssi forma kunsumerismu Ne směrnice, nařízení, to má vyšší právní sílu.
![]() No, ale řekla bych, že zrovna v tomhle případě to přínosné je. Říká se tomu back-tracing.
|
![]() |
Mysch 23.2.2006 22:39tak noviny toho tu sice plne nejsou, ale mohu si koupit cast prasatka, kterou pozdeji sezeru, a pred tim ji chodit hladit. taky slepicce, co mi snasi vajicka, mohu kazdy den vozit psenku, a husicku, kterou mi sedlak pred martinem zarizne, muzu taky chodit navstevovat. svet se holt meni. |
![]() |
Zuzana W 23.2.2006 22:44Re: aido, A nejste obezni, Pavle Korensky? Ty Sachrovy dorty maji (jeden kus) kaloricky obsah celotydenni stravy prumerneho konzumenta co na zdravou zivotospravu nic moc neda :) |
![]() |
Pavel Kořenský 23.2.2006 22:47Re: Re: aido, Nejsem. Měřím zhruba 180 cm a vážím něco kolem 75-77 kg. Asi to bude tím, že si to jídlo chodím nakupovat pěšky :-)))) |
![]() |
aida 23.2.2006 22:50Re: Re: Re: aido, Nebo máte tasemnici.![]() |
![]() |
Zuzana W 23.2.2006 22:54Re: Re: Re: aido, Gratuluju k takovemu metabolismu. :) |
![]() |
pf 23.2.2006 22:48slusny podnikatel ktery podnika s plnym nasazenim ma kaloricky vydej zvici 2.5 hornika rubajiciho na rekord petiletky. |
![]() |
aida 23.2.2006 22:52Re: slusny podnikatel ktery podnika s plnym nasazenim ![]() |
![]() |
huhu 23.2.2006 21:55kašpar že ten kašpar stojí Astonovi za úvodník. tento šašek , který tak s odporem mluví o chrámu konzumu, se stal před pár dny prvním majitelem Mercedesu nové luxusní třídy. Komentoval to tak, že Mercedesem jezdil vždy, protože ta auta mají nejmenší vibrace (asi se v nich nepoblije) |
![]() |
Pavel Kořenský 23.2.2006 22:05Re: kašpar No, tohle psali v novinách. ****** Jakkoli nemám Vendu Chrochtu moc v lásce od té doby co po smrti paní Olgy totálně zblbnul, neměl bych mu za zlé, že si koupí pohodlné auto. ****** A nejsem si zcela jist, jestli zrovna R medvěd se dá označit za luxusní vůz. Jednak je to spíš medvídek vyšší třídy a za druhé existuje fůra řádově dražších značek či vozů. Z hlavy mně napadá třeba Aston-Martin. |
![]() |
huhu 23.2.2006 22:22Re: Re: kašpar já každému přeju, když si vydělá. Ale když tenhle u toho tak kecá, vodu káže, víno pije. A nikdy nebyl jiný... |
![]() |
pf 23.2.2006 21:45aida pri provozovani ktereho sportu ma jeden jednu ruku svetlejsi? |
![]() |
aida 23.2.2006 21:48Re: aida Nevím.![]() |
![]() |
huhu 23.2.2006 21:56Re: aida když provozujete vzpírání půllitrů v hospodě u okna a opalujete si jen jednu stranu těla.. |
![]() |
aida 23.2.2006 22:02Jo, tak to znám vždycky když jdem do hospody, manžel říká - Musíme spěchat, abychom chytli místo u okna.
![]() Pro pf - možná mi to došlo - nemyslíte golf?
|
![]() |
pf 23.2.2006 22:05Re: Jo, tak to znám samozrejme, to je preci v Jap ten nejluxusnejsi a nejdrazsi sport, ktery pestuji ti nejsvetactejsi nejzapadnejsi domorodi gentlemani.
PS: neminim tim cviciste na odpalovani, myslim golfove kluby s hristi americkych rozmeru.
|
![]() |
Mysch 23.2.2006 22:08hm cumim, jak svetaznalci dokazou do baseballove rukavice chytat beercup. |
![]() |
Zuzana W 23.2.2006 22:40Re: Jo, tak to znám A proc u okna. Aido? ;) |
![]() |
aida 23.2.2006 22:58No přece, ab na nás svítilo to sluníčko, ne?
![]() Jinak, kdysi jste se ptala na nekuřácké lokály tady - informátor moc informovaný nebyl, je jich tu dost. Asi nejlepší je na Štefánikové (dřív Dimitrovova), momentálně se to tuším jmenuje Aura. Vaří tam z "bio", hromada vegetariánských jídel, ale i masových a prý je to moc dobré. Další v případě zájmu zjistím, ale vím nejmíň o pěti nekuřáckých.
|
![]() |
pf 23.2.2006 23:08vydrzte od leta 2007 je Anglie nekuracka zeme |
![]() |
Zuzana W 23.2.2006 23:14Re: No přece, Dekuju za tip, Aido, treba se tam pri pristi navsteve budeme tesit biu spolu :) |
![]() |
aida 23.2.2006 23:27Re: Re: No přece, ![]() |
![]() |
zíralek 23.2.2006 21:37Dneska jste mne dostali. Svíčková o víkendu nebude, jdu si hodit mašli. Dobrou. |
![]() |
Mysch 23.2.2006 21:32pizzu peču, kupovaná nám nechutná jo, tak o tom, kde a jaka pizza je nejlepsi vysla dokonce kniha. autor procestoval cely svet, a zjistil, ze nekde na königstrasse ve stuttgartu. ty znrzly mi obvykle zalepej zaludek na zbytek dne, takze je mohu doporucit vsem, co chtej hubnout.
takze souhlas. nekde mam recept na rakouskou z dob, kdy rakousko bylo jeste trochu jizneji.
|
![]() |
Pavel Kořenský 23.2.2006 21:36Re: pizzu peču, kupovaná nám nechutná No, ono záleží na tom jak se dá doma péct. Zkoušeli jsme to, ale v té elektrické troubě to buď není ono nebo to moje drahá prostě neumí. ****** Takže si raději zavolám pro pizzu z nějaké dobré pizzerie, kde mají tu správnou pec. |
![]() |
aida 23.2.2006 21:42Re: Re: pizzu peču, kupovaná nám nechutná Jistě, já mám jen obyčejný plynový sporák, jako od profíků to určitě není. Ale my tady bohužel žádné profíky s dobrou pizzou nemáme. Peču podle receptů Jamieho Olivera nebo Dr. Žaluda (kuchařka "Bůvolí křídla a jiné recepty a příběhy"), nebo ať se Vaše drahá mrkne na Labužníka, tam je dobrých receptů taky několik. |
![]() |
Mysch 23.2.2006 21:42kde mají tu správnou pec jo, tak tohle mne hrozne pobavilo. jeden mistni tu inseroval pizza aus dem steinofen.
tak jsem k nemu zajel a chtel tu pec videt. presvedcil mne. byl to uplne normalni elektrickej sporak pro restaurace.
a vevnitr byla zulova dlazebni kostka. ovsem dlouholetou vyzkumnou cinosti jsem se presvedcil, ze nejdulezitejsi je spravny testo, a potom tak ctvrthodinku pred koncem peceni striknout do trouby trochu vody.
|
![]() |
aida 23.2.2006 21:44Re: kde mají tu správnou pec Já do trouby dávám hrnek s vodou hnedka od začátku, i při pečení kynutých buchet. |
![](http://1gr.cz/u/IWEB30.gif)
![](http://m.1gr.cz/u/free.gif?r=qFIefcsJ1WWcm8K&p=ZCCwlgkL%7crcwvHRdhco%7cMWlcvBGdjc%7cMCynr_L0dlbo-Bsqm_%7cMddnqRT_j%7c_CHWkndSUm&x=2ufEN1)