Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Kompaktní tým
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P. Vandas 10.11.2018 20:06Re: Mne, Já to jen zaslechl, takže se rád nechám poučit, čím ten metrosexuál Dondu vytočil. :-):-):-) |
M. Mařák 10.11.2018 20:10Re: Mne, Tou myšlenkou o EU armádě, která je podle mne důležitá a zcela relevantní. |
P. Vandas 10.11.2018 20:20Re: Mne, Je vidět, že už tam máte v tom Frankreichu informací, jenom polovic. Po tom, co s Macronem Doník vážně pohovořil, tak už změknul a říká, jen to, co se dostalo i k tobě. :-):-):-) |
M. Prokop 10.11.2018 20:34Re: Mne, A kdo by takové armádě dával politické úkoly? Komunistka Mogherini? |
P. Vandas 10.11.2018 20:36Re: Mne, Juncker, geniální stratég. :-):-).-) |
M. Mařák 10.11.2018 20:48Reálné centrum moci v EU, tedy Evropská rada. Zatím... |
M. Prokop 10.11.2018 20:57Re: Reálné centrum moci v EU, Takže by to bylo totálně na hovno. Pí Václavíková zmiňovala USA, tam ovšem vrchního velitele a zadavatele volí všichni. Až (jestli) EU k něčemu podobnému dospěje, tak klidně může mít i svou armádu. |
K. Němec 10.11.2018 20:46Re: Duci duci NP nacionalistická Bóža, A jak to tedy řekl? |
M. Prokop 10.11.2018 20:29Re: Duci duci NP nacionalistická Bóža, Klasický nafoukaný žabožrout. |
M. Mařák 10.11.2018 20:50Re: Duci duci NP nacionalistická Bóža, Mohl bys být přesný a nikoliv ideologicky zaměřený? |
M. Prokop 10.11.2018 20:59Re: Duci duci NP nacionalistická Bóža, Co je na tom nepřesného? Frantíci se obvykle chovají tak o úroveň výše, než na kterou skutečně mají. Přejde je to obvykle až tehdy, když jsou Němci v Paříži nebo alespoň okolo ní. |
M. Mařák 10.11.2018 21:35Re: Duci duci NP nacionalistická Bóža, A jak vidíš reálnou sílu francouzské a německé armády, to by mne tedy zajímalo, nebo co... |
V. Kotas 10.11.2018 20:54Re: Duci duci NP nacionalistická Bóža, Mamánek bezdětný. |
M. Mařák 10.11.2018 19:14Nejlepší pivo na světě je Heineken lager beer premium quality. Z plzeňských kvasinek mám průjem. |
A. Trick 10.11.2018 19:19Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Pokud byste to tvrdil v USA všichni by Vám věřili. |
M. Mařák 10.11.2018 19:20Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Tvrdím to v EU. |
R. Neveselý 10.11.2018 19:22Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Heineken je eurosrágora, plzeň z tanku nemá chybu a posere se po něm jen posera :-) |
M. Mařák 10.11.2018 19:24Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Kvasinky z plzeňského mně nesedí, mám z nich průjem. Heineken super, no problem. |
J. Franke 10.11.2018 19:33Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Hlavně když Vám chutná. |
M. Mařák 10.11.2018 19:36Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager O tom to je... |
S. Lazárek 10.11.2018 19:24Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Plzeň moc nemusím, ale ta z tanku, to je prostě mňamka, to je bez diskuze. |
P. Vandas 10.11.2018 19:43Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Proč zrovna ta z tanku? Mně chutná Plzeň i z auta. :-):-):-) |
J. Franke 10.11.2018 20:00Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Já mám zase pivo nejradši z půllitru. Ovšem s uchem, žádné tenké sklo! |
P. Vandas 10.11.2018 20:22Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Jsou i tací, kteří mají nejraději pivo z darma. :-):-):-) |
S. Lazárek 10.11.2018 19:22Pane Mařáku!....:-)
|
J. Franke 10.11.2018 19:23Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Pro mě je to nyní čtrnáctka Oskar z pivovaru Welzl. Nádherné nefiltrované nepasterované pivo jantarové barvy se skvělou plnou chutí a neskutečně vyladěnou hořkostí. Zkrátka klenot, ke kterému se průmyslová pasterovaná piva nikdy nemohou ani přiblížit. |
V. Kotas 10.11.2018 19:38Re: Nejlepší pivo na světě je Heineken lager Nikdo ti to nebere, ale nech na nás, abychom si vybrali sami, co nám chutná. Dnes je v ČR velký výběr, ze všech možných pivovarů všech velikostí. |
J. Franke 10.11.2018 19:10Vše téměř hotovo... Husa je nasolená a okmínovaná v pekáči pod těstem přilepenou poklicí v troubě, kde čeká na druhou ranní, kdy se trouba zapne a při 110 °C do jedenácti se husa bude pomaličku bez jakéhokoliv zásahu péci. Pak přijde téměř hodinové prudké opečení pro křupavou kůžičku a mana nebeská bude na světě. Současně budou po celou noc na miniplamínku jen tak sem tam pobublávat husí droby s částí křídel, krku a přebytečné kůže, kam o půlnoci přidám zeleninu koření a kus šunky. Zadělávaný kaldoun z toho nebude, ale jen čirý vývar s hráškem a rýží. K huse bude dvojí zelí a všichni se shodli na bramborových knedlících... Tož tak. |
J. Václavíková 10.11.2018 19:12Re: Vše téměř hotovo... Naše už je i snězená :-) |
R. Neveselý 10.11.2018 19:21Re: Vše téměř hotovo... Houskový knedlík je lehčí, si myslím. A tu rejži do vývaru bych také nedával, zbytečné kalorie :-) |