Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Čína, Česko a Langerův pokus o balkanizaci veřejného prostoru
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
libero 21.5.2008 17:05Re: Hoši,T-bone steak T-bone tady řezníci neumějí. Ale jinak věřím. |
vlk 21.5.2008 17:05A to je právě o tom vychutnání. Flák kvalitního krvavého stejku má pro mne tu spávnou chuť, která se jakýmkoliv vylepšováním jenom pokazí... Prostě jsem čistokrevný lovec, O Rh+ ve znamení Slunce :-))) |
Modrý pták 21.5.2008 17:04Až budete v Kotlině, tak se nechám pozvat :-) A slibuju, že nebudu ani kibicovat. Já totiž o vaření nevím vůbec nic :-) |
Petr H 21.5.2008 17:03Re: Re: Re: Věřím, Zeleninka je zdravá a pomáhá trávení masa.:-)Dělat ale steak na cibulce je samozřejmě kravina,cibule sežeře tu šťávičku.To chce nejdŕív maso,vytáhnout,a potom cibulku a tu ještě malinko posolit,aby pustila vlastní šťávu. |
vlk 21.5.2008 17:02Už vím, proč nikdy nebudu programátorem. Sice dokážu sedět osmačtyřicet hodin nad ščotem, dokud něco nerozchodím, ale pizza mi prostě nechutná (už to samotné těsto) a pepsi ani colu nepiju...;-) |
zdeněk 21.5.2008 17:02zase špatně Minule ODS tvrdila že všem sníží daně a naopak většině obyvatel daně zvýšila. Tady zvýšila nepřímé daně. Teď už to je správně. |
zdeněk 21.5.2008 17:01dobře napsal jsem to špatně Minule ODS tvrdila že všem sníží daně a naopak většině obyvatel daně snížila. Jinak je samozřejmě možné daně snížit a celkový výběr zvýšit, to nepopírám. Jsem dnes nějak rozrušený uznáním Kosova. Takové svinstvo jsem nečekal. |
Modrý pták 21.5.2008 17:00Ale zase je to tenhlecten imperialista :-) |
Petr H 21.5.2008 17:00Re: Hned na pánvičce osmahnout maso, Ale steak jen tak osmahnout je chyba.Nestojí to přece korunu a je třeba to vychutnat.:-) |
Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:59Re: Re: Věřím, No, ja nevim, ja si myslim, ze zaklad kazdeho jidla musi byt bud placka z tenkeho testa, nebo flaksa masa ;) Nejake rozemlete bylinky... No nevim... pod maso mozna... ;) |
Petr H 21.5.2008 16:58Re: Věřím, Protože v Čechách neumí mozeček pořádně udělat.Květáček se musí pěkně vydusit ve vlastní šťávě,v tom osmažit zelenou cibulku se šunčičkou a zakápnout liquid smoke,tekutým kouřem a posypat uzeným sýrem.K tomu osmažené brambůrečky s rajčatovým salátkem a měl byste boule za ušima.:-) |
Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:58Re: Doporučuj Ja tem lidem vlevo doporucuji Samuelsona, myslim, ze je pro ne stravitelnejsi... ;) |
vlk 21.5.2008 16:57Hned na pánvičce osmahnout maso, to by mi stačilo. Ten zbytek nechám fajnšmekrům :-))) |
Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:57Re: Re: Re: Když jsme u těch chutí, Taky zdravim, ted uz konecne v normalnim zamestnani ;) |
Modrý pták 21.5.2008 16:57Doporučuj prof. Holmana - to je našinec :-). V obou směrech :-)) |
Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:57Re: Re: Re: Andy vymyslela perpetum mobille Spicka ;) |
AndyO 21.5.2008 16:56Re: Re: Andy vymyslela perpetum mobille Slabikář. |
AndyO 21.5.2008 16:56Re: Andy vymyslela perpetum mobille na mne to nesvádějte, Zdeňku. Já sice beru jako pravidlo, že se leckdo snaží má slova převrátit, otočit jako holoturii..a pak s tím zmetkem, co z toho vyrobil polemizovat, ale vy nejste Mistr Mistrů Pehe a já nemám náladu zkoušet naučit dalšího maníka číst. Pěkný večer přeji a pozdravujte papeže. |
vlk 21.5.2008 16:55Je u nás zvykem, ostatně asi všude, že kdo vypravuje pohřeb, tak platí hostinu. Uspořádal jsem ji ve spřízněné restauraci. Dal jsem si svůj obvyklý biftek 300g s chlebem bez oblohy. Ovšem přízeň z nížin, když se ubezpečila, že platím, začala experimentovat. Žraločí ploutve, chobotnice a podobně. Dívat se, jak jim to leze krkem - to za ty peníze stálo. Dal jsem si pozor, aby nížinní lidé odevzdali kabáty, tašky a kabelky u vchodu ;-))) |
Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:54Re: Andy vymyslela perpetum mobille Doporucuji studium nektere ze zakladnich ucebnic ekonomie, treba Samuelson, nebo neco pro zakladni skoly. |
Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:54Re: Re: Re: Re: Když jsme u těch chutí, Hezky vecer i Vam. Kazdopadne, ja se priznam, mne to skutecne chutna, i na pizze (kterou mam, jako vetsina programatoru, za TOP1 v jidelnicku), i v polevce. Ustrice nevim, ty jsem nezkousel, ale prijdou mi na pohled slizke... Ale ruzne musle a chopbotnicky muzu, i kdyz ne porad. Flaksa je flaksa ;) |
Modrý pták 21.5.2008 16:53Věřím, kus masa je delikatesa vždy :-) Ačkoli já nejsem v jídle vybíravý. Pozřu cokoli, co mně uvaří. Výjimkou je "květákový mozeček". |
zdeněk 21.5.2008 16:53místo "z" mělo být "s" pak to již dává smysl. |
zdeněk 21.5.2008 16:52Andy vymyslela perpetum mobille Všem se sníží daně, ale celkově se výběr zvýší. To je učiněný zázrak. Chtělo by to informovat papeže aby Topolánka s Kalouskem prohlásil za svaté. Andy že vy ještě pořád věříte pohádkám? |
Šumavák 21.5.2008 16:51Ti jsou všichni v USA?? A kam půjdou? Do EU??? |
AndyO 21.5.2008 16:51Re: Re: Re: Když jsme u těch chutí, ne mazlavý- kluzký je to správné slovo. Což mi připomíná Liebermanna z Golda za všechny peníze a jeho hlášku:" Mám přezdívku Klouzek". Gold mu odvětil:"Ne, nemáš. Nemůžeš mít přezdívku, kterou ti nikdo neříká"- a tím se oklikou přes hádky, kdo má jaký nick obracím směrem ke knihovně a krbu a přeji pěkný večer. Jsem ráda, že jste se tu zjevil. |
čulibrk 21.5.2008 16:50Soudruzi,uznáte Abcházii?? Nebo budete principiální?? To bude makačka na dialektiku...... |
Pavla B. 21.5.2008 16:50Re: Re: Když jsme u těch chutí, No a zase můj bývalý kolega odmítal jíst jídlo, které se na talíři ještě hýbe a koulí očima. Na syrové živočichy si postupně zvykl, ale na živé ne. Obojí mu nabízeli v Japonsku. |
vlk 21.5.2008 16:50Myslím, že úprava byla v pořádku. Některým to chutnalo, většina se tvářila, že to jedí obden a zbytek chtěl být in a předváděl divadlo, jaká že je to božská mana... Nicméně šunka zmizela o poznání dřív. Prostě mi to nechutná - což jsem věděl i dřív, ale chtěl jsem se ubezpečit. Člověk má zkusit všechno. Co člověk, to chutě. Já bych například postavil mléčnou okurkovou omáčku mimo zákon a výrobce koprovky bych trestal mnohaletým těžkým žalářem. Proto také neaspiruji na vůdčí místa ve státní spávě a nepovažuji se za demokrata :-))) |
libero 21.5.2008 16:49Re: Re: Re: Když jsme u těch chutí, Ústřice také dobré. Chuť nepříliš výrazná, s citronem opatrně. |