26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

Čína, Česko a Langerův pokus o balkanizaci veřejného prostoru

Světové agentury hlásí a World Internet State to potvrdil, že od února definitivně předběhla Čína Spojené státy v počtu přípojek k internetu: zatímco Spojené státy jich mají 220,6 milionů, Čína jich má již 221 milionů. Jenže, a v tom je ten hlavní problém, Číňanům se podařilo kolem internetu vybudovat Golden Schield, tedy „zlatý obranný val“, kterému kritici říkají Great Firewal of China čili „velkou digitální čínskou zeď“.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
libero 21.5.2008 17:05

Re: Hoši,T-bone steak

T-bone tady řezníci neumějí. Ale jinak věřím.

vlk 21.5.2008 17:05

A to je právě o tom vychutnání.

Flák kvalitního krvavého stejku má pro mne tu spávnou chuť, která se jakýmkoliv vylepšováním jenom pokazí...

Prostě jsem čistokrevný lovec, O Rh+ ve znamení Slunce :-)))

Modrý pták 21.5.2008 17:04

Až budete

v Kotlině, tak se nechám pozvat :-) A slibuju, že nebudu ani kibicovat. Já totiž o vaření nevím vůbec nic :-)

Petr H 21.5.2008 17:03

Re: Re: Re: Věřím,

Zeleninka je zdravá a pomáhá trávení masa.:-)Dělat ale steak na cibulce je samozřejmě kravina,cibule sežeře tu šťávičku.To chce nejdŕív maso,vytáhnout,a potom cibulku a tu ještě malinko posolit,aby pustila vlastní šťávu.

vlk 21.5.2008 17:02

Už vím, proč nikdy nebudu programátorem.

Sice dokážu sedět osmačtyřicet hodin nad ščotem, dokud něco nerozchodím, ale pizza mi prostě nechutná (už to samotné těsto) a pepsi ani colu nepiju...;-)

zdeněk 21.5.2008 17:02

zase špatně

Minule ODS tvrdila že všem sníží daně a naopak většině obyvatel daně zvýšila. Tady zvýšila nepřímé daně.

Teď už to je správně.

zdeněk 21.5.2008 17:01

dobře napsal jsem to špatně

Minule ODS tvrdila že všem sníží daně a naopak většině obyvatel daně snížila. Jinak je samozřejmě možné daně snížit a celkový výběr zvýšit, to nepopírám.

Jsem dnes nějak rozrušený uznáním Kosova. Takové svinstvo jsem nečekal.

Modrý pták 21.5.2008 17:00

Ale zase je to

tenhlecten imperialista :-)

Petr H 21.5.2008 17:00

Re: Hned na pánvičce osmahnout maso,

Ale steak jen tak osmahnout je chyba.Nestojí to přece korunu a je třeba to vychutnat.:-)

Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:59

Re: Re: Věřím,

No, ja nevim, ja si myslim, ze zaklad kazdeho jidla musi byt bud placka z tenkeho testa, nebo flaksa masa ;)

Nejake rozemlete bylinky... No nevim... pod maso mozna... ;)

Petr H 21.5.2008 16:58

Re: Věřím,

Protože v Čechách neumí mozeček pořádně udělat.Květáček se musí pěkně vydusit ve vlastní šťávě,v tom osmažit zelenou cibulku se šunčičkou a zakápnout liquid smoke,tekutým kouřem a posypat uzeným sýrem.K tomu osmažené brambůrečky s rajčatovým salátkem a měl byste boule za ušima.:-)

Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:58

Re: Doporučuj

Ja tem lidem vlevo doporucuji Samuelsona, myslim, ze je pro ne stravitelnejsi... ;)

vlk 21.5.2008 16:57

Hned na pánvičce osmahnout maso,

to by mi stačilo. Ten zbytek nechám fajnšmekrům :-)))

Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:57

Re: Re: Re: Když jsme u těch chutí,

Taky zdravim, ted uz konecne v normalnim zamestnani ;)

Modrý pták 21.5.2008 16:57

Doporučuj

prof. Holmana - to je našinec :-). V obou směrech :-))

Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:57

Re: Re: Re: Andy vymyslela perpetum mobille

Spicka ;)

AndyO 21.5.2008 16:56

Re: Re: Andy vymyslela perpetum mobille

Slabikář.

AndyO 21.5.2008 16:56

Re: Andy vymyslela perpetum mobille

na mne to nesvádějte, Zdeňku. Já sice beru jako pravidlo, že se leckdo snaží má slova převrátit, otočit jako holoturii..a pak s tím zmetkem, co z toho vyrobil polemizovat, ale vy nejste Mistr Mistrů Pehe a já nemám náladu zkoušet naučit dalšího maníka číst. Pěkný večer přeji a pozdravujte papeže.

vlk 21.5.2008 16:55

Je u nás zvykem, ostatně asi všude,

že kdo vypravuje pohřeb, tak platí hostinu. Uspořádal jsem ji ve spřízněné restauraci. Dal jsem si svůj obvyklý biftek 300g s chlebem bez oblohy. Ovšem přízeň z nížin, když se ubezpečila, že platím, začala experimentovat. Žraločí ploutve, chobotnice a podobně. Dívat se, jak jim to leze krkem - to za ty peníze stálo. Dal jsem si pozor, aby nížinní lidé odevzdali kabáty, tašky a kabelky u vchodu ;-)))

Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:54

Re: Andy vymyslela perpetum mobille

Doporucuji studium nektere ze zakladnich ucebnic ekonomie, treba Samuelson, nebo neco pro zakladni skoly.

Petr Kunetka, zlocinec 21.5.2008 16:54

Re: Re: Re: Re: Když jsme u těch chutí,

Hezky vecer i Vam. Kazdopadne, ja se priznam, mne to skutecne chutna, i na pizze (kterou mam, jako vetsina programatoru, za TOP1 v jidelnicku), i v polevce. Ustrice nevim, ty jsem nezkousel, ale prijdou mi na pohled slizke... Ale ruzne musle a chopbotnicky muzu, i kdyz ne porad.

Flaksa je flaksa ;)

Modrý pták 21.5.2008 16:53

Věřím,

kus masa je delikatesa vždy :-) Ačkoli já nejsem v jídle vybíravý. Pozřu cokoli, co mně uvaří. Výjimkou je "květákový mozeček".

zdeněk 21.5.2008 16:53

místo "z" mělo být "s"

pak to již dává smysl.

zdeněk 21.5.2008 16:52

Andy vymyslela perpetum mobille

Všem se sníží daně, ale celkově se výběr zvýší. To je učiněný zázrak. Chtělo by to informovat papeže aby Topolánka s Kalouskem prohlásil za svaté.

Andy že vy ještě pořád věříte pohádkám?

Šumavák 21.5.2008 16:51

Ti jsou všichni v USA??

A kam půjdou?

Do EU???

AndyO 21.5.2008 16:51

Re: Re: Re: Když jsme u těch chutí,

ne mazlavý- kluzký je to správné slovo. Což mi připomíná Liebermanna z Golda za všechny peníze a jeho hlášku:" Mám přezdívku Klouzek". Gold mu odvětil:"Ne, nemáš. Nemůžeš mít přezdívku, kterou ti nikdo neříká"- a tím se oklikou přes hádky, kdo má jaký nick obracím směrem ke knihovně a krbu a přeji pěkný večer. Jsem ráda, že jste se tu zjevil.

čulibrk 21.5.2008 16:50

Soudruzi,uznáte Abcházii??

Nebo budete principiální?? To bude makačka na dialektiku......:-D:-D:-D

Pavla B. 21.5.2008 16:50

Re: Re: Když jsme u těch chutí,

No a zase můj bývalý kolega odmítal jíst jídlo, které se na talíři ještě hýbe a koulí očima. Na syrové živočichy si postupně zvykl, ale na živé ne. Obojí mu nabízeli v Japonsku.

vlk 21.5.2008 16:50

Myslím, že úprava byla v pořádku.

Některým to chutnalo, většina se tvářila, že to jedí obden a zbytek chtěl být in a předváděl divadlo, jaká že je to božská mana... Nicméně šunka zmizela o poznání dřív.

Prostě mi to nechutná - což jsem věděl i dřív, ale chtěl jsem se ubezpečit. Člověk má zkusit všechno.

Co člověk, to chutě. Já bych například postavil mléčnou okurkovou omáčku mimo zákon a výrobce koprovky bych trestal mnohaletým těžkým žalářem. Proto také neaspiruji na vůdčí místa ve státní spávě a nepovažuji se za demokrata :-)))

libero 21.5.2008 16:49

Re: Re: Re: Když jsme u těch chutí,

Ústřice také dobré. Chuť nepříliš výrazná, s citronem opatrně.