Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
ANO vede v preferencích
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J. Kombercová 19.5.2014 17:25Re: Slováci zas budou napřed.... Tal Slováci si ke všemu zvolili prezidentem neautentického Slováka... kam ten svět spěje! |
J. Valhová 19.5.2014 17:33Re: Slováci zas budou napřed.... Von to je Maďar ? |
J. Kombercová 19.5.2014 17:36Re: Slováci zas budou napřed.... Ani Švarcík není Maďar. |
J. Valhová 19.5.2014 17:57Re: Slováci zas budou napřed.... Ale prosím Vás, Švarcík ten sám neví, co nebo kdo vlastně je ! |
J. Kombercová 19.5.2014 17:59Re: Slováci zas budou napřed.... Jistě. To vědí jiní. |
M. Prokop 19.5.2014 17:42Re: Slováci zas budou napřed.... Kdo to tvrdí, že nemají tolik zlodějů? |
J. Valhová 19.5.2014 17:47Re: Slováci zas budou napřed.... A mají ? |
J. Kombercová 19.5.2014 17:49Re: Slováci zas budou napřed.... Gorilu jste zaznamenala? |
J. Jílek 19.5.2014 18:13Re: Slováci zas budou napřed.... jenom Moyu :-) |
M. Prokop 19.5.2014 17:53Re: Slováci zas budou napřed.... IMHO a dle informací lidí s přízní na Slovači to bude tak nastejno. |
J. Jílek 19.5.2014 16:50Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? Ukrajinská varianta boršče klade důraz na sytě červenou barvu, řepa se proto připravuje samostatně a ještě před samotnou tepelnou úpravou se zastříkne octem. Do zeleninové směsi se přidává petrželka a rajčatový protlak, doporučeným tukem je vepřové sádlo, které by mělo přejmout barvu protlaku - na hotové polévce by měla plavat jantarově zbarvená mastná oka. Vyškvařené kostičky sádla se doplňují i do hotové polévky. nedělejte zas z receptu na ukrajinský borč kovbojku, fištróne:-) |
E. Sevrát 19.5.2014 16:56Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? Kovbojku z toho dělá MF DNES,ve středu budou mít u Alberta Ruská vejce v aspiku,dle letáku za akční cenu 19,90 Kč. |
J. Jílek 19.5.2014 17:00Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? ukrajinský boršč, to jste fakt nikdy neslyšel? Polský baršč? :-) |
P. Vandas 19.5.2014 17:22Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? v životě jsem to nevzal do huby. Z ideových důvodů. :-):-):-) |
J. Jílek 19.5.2014 17:45Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? jak je na jídelníčku, v tu ránu ho mám na stole... |
J. Valhová 19.5.2014 17:27Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? No a co takhle Polský bigos ? |
Č. Milota 19.5.2014 17:20Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? To už se nejmenuje "Vejce našich osvoboditelů" ? Že to zase zhurvený Brusel zakázal ? |
V. Novak 19.5.2014 18:31Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? Přejmenovat! Nejlépe - po americkém vzoru - na vlastenecká! To znali už V+W - přejmenovat kajsršmorn na trhanec - a je z toho vlastenecká pochoutka... |
E. Heusinger 19.5.2014 17:06Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? A ještě uveďte uralskou variantu, kamčatskou variantu a variantu zakarpatskou. Rozepište se o ukrajinské varintě pirohů,blinů, pelmeňů, soljanky ,,,. To bude nyní velmi důležité. Protože kdyby někdo napsal "ruský piroh" bude prohlášen za kolaboranta a zrádce. |
J. Kombercová 19.5.2014 17:08Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? Tepete sice hezky, ale nepravého... s tím přišel pan Sevrát. On zná jen ten ruský. |
Č. Milota 19.5.2014 17:28Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? Ještě je boršč hrdinů. Háží se do něj celé řepy s listím a hlínou. Ryby nebo rybojílci (teď nevím) i se sádkovými koši. |
J. Kombercová 19.5.2014 17:30Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? Tak to bude nejspíš šči. To sem nepleťte, stačí, že borščů je víc jak jeden. |
E. Heusinger 19.5.2014 17:09Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? Název "ukrajinská vodka" bude IN. |
J. Václavíková 19.5.2014 17:14Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? Máte pravdu, ty meidální hyeny se před ničím nezastaví. |
J. Jílek 19.5.2014 17:17Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? recepty "OnaDnes" bojující.... :-)))) |
J. Jílek 19.5.2014 17:15vy jste se načisto pomátli..... :-) Autor: E. Sevrát Datum: 19.5.2014 16:08 v minulé pondělní příloze ONA DNES (takový plátek pro ženský), byl originální recept na Ukrajinský boršč. Při porovnání manželky s recepty v různých kuchařkách na Ruský boršč žádný rozdíl,pouze ten název |
M. Prokop 19.5.2014 17:20Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? Já stejně radši polskou. |
J. Jílek 19.5.2014 17:09Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? to myslíte vážně, fištróne, nebo jen vzbouřené hormony? |
O. Slavík 19.5.2014 17:13JE PO ORCHIEKTOMII ... perou do něj estrogeny. :-):-):-) |
Č. Milota 19.5.2014 17:16Re: Sevrát: slyšela jste někdy před tím o Ukrajinském boršči ? Jaké bylo posezení u samovaru ? Už jste vrátil ubytovaným ten samovar ? |